Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymaj się, Promyś!!!! Byłem Twoim fanem od samego Twojego początku na dogo, zanim jeszcze się zarejestrowałem...

Swoją wolą życia mógłbyś zaimponować wielu młodziakom!!!!

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Promyś ma sie gorzej.....mamy poważny kryzys... :(
przestał trawić już nawet swoje lekki zupki....
ostatnio przeszliśmy już na jedzenie dla niemowląt, bo już wszystkim innym prawie zwraca
jest znowu chudzieńki jak piórko.....

Posted

Promyś ma sie tak średnio... męczymy sie z tym jedzonkiem, próbowalam mu wprowadzić taką kaszke ryżową, żeby coś gęstrzego było..... niestety nie utrzymała sie w brzuszku, chłopak przyswaja tylko takie dla oseskow z samego mleka... taki jest biedny bo wydaje sie być ciągle głodny, ale porządne, bardzej stałe jedzonka mu nie służą...

kilka dni temu w przedpokoju stał worek z jedzeniem suchym (dla innych pieskow) i coś tam tak troche szeleściło, myślałam że to Dziczek sie tam pałęta....i nagle patrze, a to Promyśko wspiął sie na paluszki i stoi z głową w worku i łyka łapczywie chrupki.... oczywiście potem wszystkie zwrócił, bo suchego jedzenia to on już rok temu nie trawił.... ale z jaka pasją buszował w tym worku.....

Posted

Promyś ma sie tak średnio... męczymy sie z tym jedzonkiem, próbowalam mu wprowadzić taką kaszke ryżową, żeby coś gęstrzego było..... niestety nie utrzymała sie w brzuszku, chłopak przyswaja tylko takie dla oseskow z samego mleka... taki jest biedny bo wydaje sie być ciągle głodny, ale porządne, bardzej stałe jedzonka mu nie służą...

kilka dni temu w przedpokoju stał worek z jedzeniem suchym (dla innych pieskow) i coś tam tak troche szeleściło, myślałam że to Dziczek sie tam pałęta....i nagle patrze, a to Promyśko wspiął sie na paluszki i stoi z głową w worku i łyka łapczywie chrupki.... oczywiście potem wszystkie zwrócił, bo suchego jedzenia to on już rok temu nie trawił.... ale z jaka pasją buszował w tym worku.....

Posted

jestem w fazie prób.. kupiłam humane 1 mleko początkowe (dobrze tolerował) nan2 z żelazem też nieźle i bobowite z kaszą manną i nestle z płatkami ryżowymi, to tymi z dodatkami innych rzeczy, dla starszych dzieci(i przy okazji tańszymi) juz niestety wymiotował... więc chyba zostają tylko te nany i humany..... więc jak masz nana to oczywiście piszemy sie bo takie dzieciece frykasy to bardzo droga impreza...

Posted

chwilowo niemowlęce kaszki mu służą przynajmniej na tyle że niemal nie zwraca... jest nadal trzeźwy i obecny, ten kolejny kryzys, oczywiście nie wiadomo jak na długo, ale jakby minął... Promysia nie trzeba długo przekonywać do życia, to wyjątkowy, wyjątkowo pozytywnie, pogodnie nastawiony zwierzaczek.... ;)

Posted

kikou napisał(a):
chwilowo niemowlęce kaszki mu służą przynajmniej na tyle że niemal nie zwraca... jest nadal trzeźwy i obecny, ten kolejny kryzys, oczywiście nie wiadomo jak na długo, ale jakby minął... Promysia nie trzeba długo przekonywać do życia, to wyjątkowy, wyjątkowo pozytywnie, pogodnie nastawiony zwierzaczek.... ;)

Ufff... :lol::lol::lol: