Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pianka napisał(a):
Dziewczyny tylko może nam braknąć kasy na paliwo.
Pomóżcie prosze.
Dajcie chociaz po te 5, 10 zł.
Najwyzej jak uzbiera sie więcej i Misia nie znajdzie domu z tv to wykorzystamy pieniądze na płatne ogłoszenia np. w gazecie Mój Pies

o ile mi wiadomo, gdy była jeszcz wersja, że Bury ma jechać z Romkiem we wcześniejszym terminie, to cała kasa na paliwo była uzbierana i nie był już więcej ten problem poruszany - kasa była po Reyvenie(za TM) i doszedł przelew ode mnie i Mykurdagur - więc co z tą kasą?:roll:

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico chyba wyraźnie napisałam na watku Burka o co chodzi prawda? a może nie czytałaś?
to przeczytaj.
Miał jechać Romek, ktory tez ma uzbieraną kase, poniewaz Romek nie jedzie jego pieniądze nie wchodza w gre. Dlatego zapasy Burkowe moga nie starczyć (bo również z uzbieranej kasy wystawiam allegro wyróżnione)

i w watku Burka w 1 poscie cały czas jest rozliczenie wpisane, wpłaty i wydatki, można śledzić:roll: twoja wpłata tez jest tam wpisana.

sonikowa dziekuje:loveu: jakby przyszła wpłata od leyla to chyba powinno starczyć

Posted

czy jesli dobrze rozumiem na 19 maja załatwiami Miśce stylistkę a wcześniej jakieś SPA :evil_lol::evil_lol: , a tym co mają problemy z utrzymaniem potrzeb fizjologicznych załatwiamy 'baseny' i 'kaczki' :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
czy jesli dobrze rozumiem na 19 maja załatwiami Miśce stylistkę a wcześniej jakieś SPA :evil_lol:

dobrze rozumiesz:-D i to najlepszego w miescie!;) baaaa w kraju!:loveu:

Posted

Ja tak sobie myśle, że wszystko jest fajnie i w ogóle,ale jaka to będzie tragedia dla niej,jeśli nie znajdzie domu i będzie musiała wrócić do Schroniska,będzie pełna nadziei ,a tu takie coś...Tu już nawet chodzi o to,jak na nią psy zareagują,bo w końcu pojawią się na niej nowe zapachy.

Myślałam, że w razie czego zabiore ją do siebie na króki czas aż jakis DT sie nie zwoli,ale teraz już wiem że nie dam rady,mam ostre zapalenie zatok,które prawdopodobnie trzeba będzie leczyć operacyjnie, nie dam rady zajmować się 3 psami.

Wg potrzebny jest DT

Posted

Pianka napisał(a):
bico chyba wyraźnie napisałam na watku Burka o co chodzi prawda? a może nie czytałaś?
to przeczytaj.
Miał jechać Romek, ktory tez ma uzbieraną kase, poniewaz Romek nie jedzie jego pieniądze nie wchodza w gre. Dlatego zapasy Burkowe moga nie starczyć (bo również z uzbieranej kasy wystawiam allegro wyróżnione)

doczytałam już o co chodzi z kasą.

pytanie - ile kasy już jest, a ile jeszcze brakuje?

Posted

Te fotki...szczególnie trzy ostatnie ...to zupełnie inna Misia,nie schroniskowa:lol:
Przyda się je dodać do allegro.:loveu:

Hej dziewczyny...wieczór już ...ciemno...gdzieście,gdzie?
Przed Misią ważne wydarzenia...TV...SPA...a tu nic nie obgadane...nic nie doradzone:shake:...skąd psiunia ma wiedzieć co robić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cięzko będzie znaleźć DT, wszędzie pełno.. Trzeba trzymac kciuki, żeby prosto ze studia pojechała do domku. Śliczna jest, to może sie jej uda. Musi się udać.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Te fotki...szczególnie trzy ostatnie ...to zupełnie inna Misia,nie schroniskowa:lol:
Przyda się je dodać do allegro.:loveu:

Hej dziewczyny...wieczór już ...ciemno...gdzieście,gdzie?
Przed Misią ważne wydarzenia...TV...SPA...a tu nic nie obgadane...nic nie doradzone:shake:...skąd psiunia ma wiedzieć co robić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już dzisiaj właśnie chodziłyśmy między ludźmi i na otwartą przestrzeń,różne były jej reakcje.To naprawde fajny psiak...

Posted

[quote name='Brysio']Miejmy nadzieję, ze program pomoze..;)

...to może jakieś rady...życzonka...?:cool3::cool3::cool3:

Misia to jednak młoda panna i z TV nie mająca jeszcze do czynienia...przyda się każda sugestia:lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']...to może jakieś rady...życzonka...?:cool3::cool3::cool3:

Misia to jednak młoda panna i z TV nie mająca jeszcze do czynienia...przyda się każda sugestia:lol::evil_lol:

Odnalazłam Twoje allegro,jest świetne:loveu:

Tylko mam prośbe,znowu marudze :)

Możesz zmienić miejscowość na Ruda Śląska i jeszcze wyaksować ten tekst:
[FONT=Times New Roman]Został jednak jej uraz do psów,
[/FONT][FONT=Times New Roman] panicznie się ich boi,
schodzi im z drogi,
... gdy inny pies podchodzi do miski ona od razu się wycofuje się i rezygnuje z jedzenia.
[/FONT]

A to dlatego, że nie boi się już psów,pokazała ząbki moim psom,ale miała powod,bo chciały ją gryźć.

Dom najlepiej bez innych zwierząt,gdyż Misia potrzebuje czasu,by zaufać psom,traktuje ich jako wrogów,dopiero po czasie przekonuje sie,ze nie zrobią jej krzywdy.
Możesz dopisać, że nie niszczy, potrafi sama zostać w domu i zachowuje czystość.

I może tytuł TERRIER (mix) suczka w domu tymczasowym RUDA ŚLĄSKA

Aaaaaa i jeszcze, że jest w domu tymczasowym w Rudzie
śląskiej

Chyba masz mnie już dość? :)

Posted

zuzlikowa chciałaś koncert zyczeń to go masz :diabloti::diabloti:
zabieraj się do wykonania życzeń Justynki :evil_lol::evil_lol:
Justynka a ty nas nie strasz tylko szybko zdrowiej :loveu::loveu:

Posted

Leyla napisał(a):
Misieńka nasza kochana !!!jutro tzn.dziś w Tv? :multi::multi: Będą się o nią bić:razz: Kaska na benzynkę wysłana(150 zeta);)

A nie 19 maja? Bo mnie sie wydawało, że 19 miało być...

Posted

19.05...

Ode mnie będzie zabrała ok 4 00 rano.

Martwie sie , że nie znajdzie domu :(

Wszystkie zalety i wady napisałam Justynie ze Schroniska.Jeszcze tylko nie sprawdziłam reakcji na dzieci.

Misia męczy się w bloku,najchetniej byłab na dworze lub balkonie,wcześnie wstaje :( i jest strasznie zawzięta,jeśli chodzi o koty, potrafiłaby zagryźć.