marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Leyla']Dogo, Ty naprawdę jakiegoś doła złapałas:razz: jakoś damy radę wspólnymi słami znaleźć jej domek. Ja pytam każdego kogo spotkam . Nie byłam na dogo wczesniej , a udało mi się oddać 14 psów, które sama znalazłam .... I więcej nie marudź bo.....mafia Cie dopadnie:evil_lol::mad: święte słowa Leyla ..... dogorra bywa mściwa i konsekwentna :mad::mad: chociaż jak się człowiek ciągle obraca pomiędzy tymi wątkami to i mnie czasami jakiś dołek złapie > Najpierw sie poryczę, potem stwierdzam że Dogo to nie dla mnie a potem wygrzebuje się z tego 'doła' , otrząsam i prę dalej do przodu.Także rozumiem Dogo07 ale jak sie nie nawróci to obicie tyłeczka ma jak w banku :evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 To ja tez przyłaczam sie do was Bella Mafia:evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Dogo07']To ja się do Waszej gromadki przyłączam :). no to mi sie podoba :lol::lol: widzita cioteczki ledwo wczoraj założyliśmy dogomaniacki gang żeby nie powiedzieć mafię a już przybywa nam świeżych członków. Coś mi się wydaje, że działamy jak grupa terapeutyczna :diabloti::diabloti: bico się zdziwi jak wejdzie :crazyeye: takie oczyska zrobi :evil_lol: [SIZE="3"] Misia a ty nie podsłuchuj tylko wędruj na samą górę Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Marysiu...to i mnie wciągajcie! Mam takiego doła jak rów Mariański...latam po wątkach i przygaduję,wyżalam się zamiast zrobić co mądrego...ach...:2gunfire:...złapałabym ciężki kaliber i w górę,dla wiwatu i rozładowania złości...ach ...uciekam,bo jeszcze pozarażam!Idę skryć się w skorupkę...do jutra! Misieńko...to nie na psiaki...Was :loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ....zuzlikowa, Ty się nam z tym kałaszem w mafii przydasz:razz: to sie nie chowaj na długo, porządek trzeba na tym świecie zrobić:mad: i tych wszystkich zwyrodnialcow dopaść i..:2gunfire::grab::grab::grab: YEAH :ylsuper: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Leyla']....zuzlikowa, Ty się nam z tym kałaszem w mafii przydasz:razz: to sie nie chowaj na długo, porządek trzeba na tym świecie zrobić:mad: i tych wszystkich zwyrodnialcow dopaść i..:2gunfire::grab::grab::grab: YEAH :ylsuper: YES YES YES :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos mi się zdaje ,że to był dobry pomysł. Liczba członków:diabloti: wzrasta z godziny na godzinę, to już faktycznie wychodzi poza ramy gangu to .... mafia a potem to juz nam tylko zostana "lotne oddziały" na dogomanii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia55 napisał(a): chociaż jak się człowiek ciągle obraca pomiędzy tymi wątkami to i mnie czasami jakiś dołek złapie > Najpierw sie poryczę, potem stwierdzam że Dogo to nie dla mnie a potem wygrzebuje się z tego 'doła' , otrząsam i prę dalej do przodu.Także rozumiem Dogo07 ale jak sie nie nawróci to obicie tyłeczka ma jak w banku :evil_lol::evil_lol: widzę, że ja mam ten sam mechanizm "dołowo-górkowy" co Ty Marysiu:cool3: A Dogo07 musi się nawrócić, bo inaczej dogorra jak w banku:mad::evil_lol: Fajnie, że nasza mafia się powiększa:multi::cool3: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 bico napisał(a):widzę, że ja mam ten sam mechanizm "dołowo-górkowy" co Ty Marysiu:cool3: A Dogo07 musi się nawrócić, bo inaczej dogorra jak w banku:mad::evil_lol: Fajnie, że nasza mafia się powiększa:multi::cool3: to mamy coraz więcej wspólnych cech i trzeba sie zastanowić czy nie obłożyć członków mafii jakimis składkami na cele prewencyjne oczywiście :evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia55 napisał(a):to mamy coraz więcej wspólnych cech i trzeba sie zastanowić czy nie obłożyć członków mafii jakimis składkami na cele prewencyjne oczywiście :evil_lol::evil_lol: składki prewencyjne na leczenie depresji i nerwicy by się na pewno przydały:cool3: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 bico napisał(a):składki prewencyjne na leczenie depresji i nerwicy by się na pewno przydały:cool3: no właśnie jakieś ziółka, odstresowacze itp. sprawy :evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 marysia55 napisał(a):no właśnie jakieś ziółka, odstresowacze itp. sprawy :evil_lol::evil_lol: byle nie "dopalacze":evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Leyla napisał(a):Różowe Martini z sokiem pomarańczowym, to super antydepresant:razz: ja wolę białe martini :drink1: w dobrym towarzystwie :evil_lol: ale jak chcesz przerzucę się na różowe, jestem otwarta na wszelkie nowości :diabloti: Quote
Leyla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Różowe Martini z sokiem pomarańczowym, to super antydepresant:razz: Quote
Leyla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 marysia55 napisał(a):ja wolę białe martini :drink1: w dobrym towarzystwie :evil_lol: ale jak chcesz przerzucę się na różowe, jestem otwarta na wszelkie nowości :diabloti: :drinking:różowe pyyychaaaaaa, spróbuj:razz: no to możemy któregoś wieczora zrobić wirtualne party naszej mafii:evil_lol: wypijemy za Miśki nowy dom, zeby szybciej ją znalazł... a potem..:cunao::bigcool: Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Leyla napisał(a)::drinking:różowe pyyychaaaaaa, spróbuj:razz: no to możemy któregoś wieczora zrobić wirtualne party naszej mafii:evil_lol: wypijemy za Miśki nowy dom, zeby szybciej ją znalazł... a potem..:cunao::bigcool: jeżeli to pomoże, to ja za nowy domek Miśki mogę codziennie balować, mam nadzieję że domki nie pozwolą mi wpaść w nałóg :evil_lol: i szybko jakiś poda mi pomocną dłoń poprzez ofiarowanie domu dla naszego Misiacha :diabloti: to będzie tzw, 2 w 1 :eviltong: Quote
Onaa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No jak Dziewczyny mamy świętować to Misia musi znaleźć domek :lol:. Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dogo07 napisał(a):No jak Dziewczyny mamy świętować to Misia musi znaleźć domek :lol:. szukamy smakoszy różowego martini :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Witajcie cioteczki:lol:co sie nie robi dla Misi:razz: /chyba nadaze nalewac:eviltong:/ Quote
Onaa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Super impreza, ale jak dopiero Doggora będzie świętować jak Misia do swojego domku pojedzie :). Quote
Leyla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ...noooo łaaaadniee szykuje nam się duża imprezka:evil_lol: Mafia Dogorra się nam rozrasta.... i różowe się leje:bigcool: Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='rita60']Witajcie cioteczki:lol:co sie nie robi dla Misi:razz: /chyba nadaze nalewac:eviltong:/ w takim tempie to nie dożyjemy wyeksportowania Miśki do domu :evil_lol: Quote
rita60 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 marysia55 damy rade:razz: Leyla nam tez smutno,ale kazda z nas robi wszystko,zeby psiaki znalazły dom,to tylko kwestia czasu,wierze,ze Misia znajdzie ten swoj wymarzony domek. Napij sie winka i jak to mowi moja kolezanka z pracy,trzeba pozartowac,zeby nie zwariowac. Quote
Leyla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ..smutno mi ,że ona tam siedzi i tęskni, ale wierze że znajdziemy jej dom..Ja pytam wszystkich, którzy ewentualnie mogliby wząć psa....narazie d...pa ale coś wymyslimy. Ja nie umiem ,ale wiem ,że można gdzieś w ogłoszeniach wyróżnić psa na tydzień. Jak to sie robi ?to wyślę smsa i może ktoś Miśieńkę pokocha( jeszcze oprócz nas) Quote
Recommended Posts