lilith27 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 ciocia zostawiła swojego hycla na chwilę Quote
gonia66 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Lilka jest piękna, słodka i dokaldnie dopasowana do..lilith:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a jaka fotogeniczna skubaniutka jest- no szok:lol::lol::lol: Quote
lilith27 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='gonia66']Lilka jest piękna, słodka i bardzo przyjemna tylko troszkę wystraszona boi się szmatek, reklamówek, folii aluminiowej, telefonów komórkowych ale generalnie bardzo miła suczka lili potrzebuje domu z wielkim ogrodem biega jak szalona a w domu duma Quote
gonia66 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Słodka Piękność..ciekawe ..do kogo "się wdała"???Bo podobno piesy upodabniają sie do właścicieli:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
lilith27 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='Monday']No i mamy zimę, a już myślałam, że się będzie coraz bardziej ocieplać. Anhata - co z tymi szczeniakami ? Gdzie one są...może osobny wątek im załóż, aby nie nadużywać wątku Lili, któa już chyba na dobre zadomowiła się u Lilith :) sprawa szczeniaków pojawi się na dogo wkrótce mamy problem z mamą i dwoma pampuszkami....... takie trzy bezdommniaki....... ale przecudowne............. wspaniałe.......... maluszki pamuszki kuleczki wsytraszone i cudna mamcia wspaniała mądra i łaskawa pani rodzinny komplecik na tip top cud miód i orzeszki w wielkiej potrzebie weekendem wątek na pewno się pojawi tymczasem dla wzrokowców (czyli takich jak ja) Quote
lilith27 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Zapraszam ciotki radomskie http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-miesieczne-bezdomniaki-mama-radom-134003/ Quote
anhata Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Lilith i jak Lili ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? jak wracasz teraz do domku to czuje od Ciebei szczeniaki ???????? :) Quote
anhata Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Podbijamy watek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lilith powiedz Lili na uszko by trzymala lapki za szczeniaki :) Quote
lilith27 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 anhata napisał(a):Lilith i jak Lili ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? jak wracasz teraz do domku to czuje od Ciebei szczeniaki ???????? :) czuje i niucha niucha myślę, żeby zabrać ją do nich zobaczymy pomyślimy anhata napisał(a):Podbijamy watek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lilith powiedz Lili na uszko by trzymala lapki za szczeniaki :) trzyma na pewno z mocy decyzji męża oraz drugiego domownika wspomaganego głosem dziecięcym Lili otrzymała dom stały dziękuję wszystkim wronie goni również - za krakanie dziękuję Quote
anhata Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wiedzialam wiedzialam bo anwet banerka juz nie mialas Lili :) Quote
anhata Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wiec caluski dla Lili :D:D::D:D::D:D::D::D:D:: a Lizi kazala przekazac ze DOBRTY WYBOR DOBRA DECYZJA :D:D:D::D Quote
gonia66 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :multi::multi::multi:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:multi::multi::multi::multi: Pzreczytałam tytuł atku i się zasmuciłam..pomyślałam sobie "nie wierzę..Lilith oddała Lilkę???...to chyba niemożliwe"..a jeszcze strona mi się nie chciala otworzyć...:razz: z niecierpliwoscia robiłam odśwież..no i wchodzę na stronę..zamiast się cieszyc to mi smutno- bo myślę...Lili poszła gdzieś..tak szybko...od Lilith..i.....z tymi myślami...co czytam?????????????:multi::multi::multi::multi::multi::multi:jupi jupi jupi jupi!!!!!:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: Kochana Lilith...Lochana Lili...Kochana rodzinka- wiedziała co najlepsze dla niej:loveu::loveu::loveu:dziękuję dziekuję dziękuje:lol::lol::lol::loveu: Quote
tula Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Super:multi::multi: Lili pewnie nie mogłaby bez Ciebie Lilith żyć tak samo jak Ty bez niej:loveu: Quote
lilith27 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 gonia66 napisał(a)::multi::multi::multi:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:multi::multi::multi::multi: Pzreczytałam tytuł atku i się zasmuciłam..pomyślałam sobie "nie wierzę..Lilith oddała Lilkę???...to chyba niemożliwe"..a jeszcze strona mi się nie chciala otworzyć...:razz: z niecierpliwoscia robiłam odśwież..no i wchodzę na stronę..zamiast się cieszyc to mi smutno- bo myślę...Lili poszła gdzieś..tak szybko...od Lilith..i.....z tymi myślami...co czytam?????????????:multi::multi::multi::multi::multi::multi:jupi jupi jupi jupi!!!!!:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: Kochana Lilith...Lochana Lili...Kochana rodzinka- wiedziała co najlepsze dla niej:loveu::loveu::loveu:dziękuję dziekuję dziękuje:lol::lol::lol::loveu: mogło Ci się tak zawiesić na jeszcze na dzień cały:evil_lol: tula napisał(a):Super:multi::multi: Lili pewnie nie mogłaby bez Ciebie Lilith żyć tak samo jak Ty bez niej:loveu: to bardziej moja mama pokochała Lilkę siedzi tylko i mięska jej gotuje Quote
gonia66 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 lilith27 napisał(a):mogło Ci się tak zawiesić na jeszcze na dzień cały:evil_lol: to bardziej moja mama pokochała Lilkę siedzi tylko i mięska jej gotuje TAk w ogóle- to uważam, że powinnam jako pierwsza dostać wiadomość oficjalną na PW z tą radosną Nowiną;););)Niech będzie, że tym razem Ci kochana Lilith wybaczę, ale żeby mi to było ostatni raz:lol:NAstepnym razem...hmmmmTy już wiesz co:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 O jaaaaa..ciekawe jak tam sunia nasza w nowym domku stałym się sprawuje, a przede wszystkim jak jej "nowa" pańcia..???DZiewczyny..czy nie uwazacie, ze ten brak fotek jest niepokojący i należałoby sprawdzić ten nowy domek- tzn zrobic wwizyte poadopcyjną??:eviltong::eviltong:;););):multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
lilith27 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 gonia66 napisał(a):O jaaaaa..ciekawe jak tam sunia nasza w nowym domku stałym się sprawuje, a przede wszystkim jak jej "nowa" pańcia..???DZiewczyny..czy nie uwazacie, ze ten brak fotek jest niepokojący i należałoby sprawdzić ten nowy domek- tzn zrobic wwizyte poadopcyjną??:eviltong::eviltong:;););):multi::multi::multi::multi::multi::multi: zapraszam goniu Quote
gonia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 lilith27 napisał(a):zapraszam goniu Nie być' taka i dawaj foty..bo ju z steskniłam się za pycholkiem ślicznym:lol: Quote
lilith27 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 nic nowego chwilowo nie mam baterie wypstrykałam na szczeniaki bezdomniaki jak coś cyknę nowego to na pewno pojawi się na wątku Quote
lilith27 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 tymczasem na komórce męża znalazłam fotkę Lila była na wizycie z nami u kuzyna męża Quote
gonia66 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='lilith27']tymczasem na komórce męża znalazłam fotkę Lila była na wizycie z nami u kuzyna męża No...Pieszczoszka wygląda pięknie nie powiem- no bo jest Pięknisią..i dobrze się chyba wszedzie czuje, gdzie Jej Pańcia..:lol::lol: Mimo tego- z całym szacunkiem:lol::lol:- do wystroju wnętrza tego (też ślicznego domku)- Lilka nie pasuje jednak tak, jak do Twojego Lilith wystroju...no niestety...:p:p:p:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts