Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilka jest piękna, słodka i dokaldnie dopasowana do..lilith:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a jaka fotogeniczna skubaniutka jest- no szok:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='gonia66']Lilka jest piękna, słodka
i bardzo przyjemna

tylko troszkę wystraszona
boi się szmatek, reklamówek, folii aluminiowej, telefonów komórkowych

ale generalnie bardzo miła suczka
lili potrzebuje domu z wielkim ogrodem
biega jak szalona

a w domu duma

Posted

[quote name='Monday']No i mamy zimę, a już myślałam, że się będzie coraz bardziej ocieplać. Anhata - co z tymi szczeniakami ? Gdzie one są...może osobny wątek im załóż, aby nie nadużywać wątku Lili, któa już chyba na dobre zadomowiła się u Lilith :)

sprawa szczeniaków pojawi się na dogo wkrótce
mamy problem z mamą i dwoma pampuszkami.......
takie trzy bezdommniaki.......
ale przecudowne.............
wspaniałe..........
maluszki pamuszki kuleczki wsytraszone
i cudna mamcia wspaniała mądra i łaskawa pani
rodzinny komplecik na tip top

cud miód i orzeszki w wielkiej potrzebie

weekendem wątek na pewno się pojawi

tymczasem

dla wzrokowców (czyli takich jak ja)

Posted

Lilith i jak Lili ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? jak wracasz teraz do domku to czuje od Ciebei szczeniaki ???????? :)

Posted

anhata napisał(a):
Lilith i jak Lili ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? jak wracasz teraz do domku to czuje od Ciebei szczeniaki ???????? :)

czuje
i niucha niucha
myślę, żeby zabrać ją do nich
zobaczymy pomyślimy

anhata napisał(a):
Podbijamy watek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lilith powiedz Lili na uszko by trzymala lapki za szczeniaki :)

trzyma na pewno

z mocy decyzji męża
oraz drugiego domownika
wspomaganego głosem dziecięcym
Lili otrzymała dom stały

dziękuję wszystkim
wronie goni również - za krakanie dziękuję

Posted

:multi::multi::multi:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:multi::multi::multi::multi:
Pzreczytałam tytuł atku i się zasmuciłam..pomyślałam sobie "nie wierzę..Lilith oddała Lilkę???...to chyba niemożliwe"..a jeszcze strona mi się nie chciala otworzyć...:razz: z niecierpliwoscia robiłam odśwież..no i wchodzę na stronę..zamiast się cieszyc to mi smutno- bo myślę...Lili poszła gdzieś..tak szybko...od Lilith..i.....z tymi myślami...co czytam?????????????:multi::multi::multi::multi::multi::multi:jupi jupi jupi jupi!!!!!:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu:
Kochana Lilith...Lochana Lili...Kochana rodzinka- wiedziała co najlepsze dla niej:loveu::loveu::loveu:dziękuję dziekuję dziękuje:lol::lol::lol::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
:multi::multi::multi:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:multi::multi::multi::multi:
Pzreczytałam tytuł atku i się zasmuciłam..pomyślałam sobie "nie wierzę..Lilith oddała Lilkę???...to chyba niemożliwe"..a jeszcze strona mi się nie chciala otworzyć...:razz: z niecierpliwoscia robiłam odśwież..no i wchodzę na stronę..zamiast się cieszyc to mi smutno- bo myślę...Lili poszła gdzieś..tak szybko...od Lilith..i.....z tymi myślami...co czytam?????????????:multi::multi::multi::multi::multi::multi:jupi jupi jupi jupi!!!!!:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu:
Kochana Lilith...Lochana Lili...Kochana rodzinka- wiedziała co najlepsze dla niej:loveu::loveu::loveu:dziękuję dziekuję dziękuje:lol::lol::lol::loveu:

mogło Ci się tak zawiesić na jeszcze na dzień cały:evil_lol:

tula napisał(a):
Super:multi::multi: Lili pewnie nie mogłaby bez Ciebie Lilith żyć tak samo jak Ty bez niej:loveu:

to bardziej moja mama pokochała Lilkę
siedzi tylko i mięska jej gotuje

Posted

lilith27 napisał(a):
mogło Ci się tak zawiesić na jeszcze na dzień cały:evil_lol:

to bardziej moja mama pokochała Lilkę
siedzi tylko i mięska jej gotuje

TAk w ogóle- to uważam, że powinnam jako pierwsza dostać wiadomość oficjalną na PW z tą radosną Nowiną;););)Niech będzie, że tym razem Ci kochana Lilith wybaczę, ale żeby mi to było ostatni raz:lol:NAstepnym razem...hmmmmTy już wiesz co:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

O jaaaaa..ciekawe jak tam sunia nasza w nowym domku stałym się sprawuje, a przede wszystkim jak jej "nowa" pańcia..???DZiewczyny..czy nie uwazacie, ze ten brak fotek jest niepokojący i należałoby sprawdzić ten nowy domek- tzn zrobic wwizyte poadopcyjną??:eviltong::eviltong:;););):multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
O jaaaaa..ciekawe jak tam sunia nasza w nowym domku stałym się sprawuje, a przede wszystkim jak jej "nowa" pańcia..???DZiewczyny..czy nie uwazacie, ze ten brak fotek jest niepokojący i należałoby sprawdzić ten nowy domek- tzn zrobic wwizyte poadopcyjną??:eviltong::eviltong:;););):multi::multi::multi::multi::multi::multi:

zapraszam goniu

Posted

[quote name='lilith27']tymczasem na komórce męża znalazłam fotkę
Lila była na wizycie z nami u kuzyna męża

No...Pieszczoszka wygląda pięknie nie powiem- no bo jest Pięknisią..i dobrze się chyba wszedzie czuje, gdzie Jej Pańcia..:lol::lol:
Mimo tego- z całym szacunkiem:lol::lol:- do wystroju wnętrza tego (też ślicznego domku)- Lilka nie pasuje jednak tak, jak do Twojego Lilith wystroju...no niestety...:p:p:p:multi::multi::multi::multi: