gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 JAk się ma nasz maly kanapowieć i jego Pańcia???Byly jakieś nowe wieści??? Quote
anhata Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czesc dziewczyny :) juz sie dolaczam do watku.....jak ja to mowie fajna psia dziewczyna :).....a jesli nie siusia w domu to mozliwe ze gdzies byla w domku.... moge rozwiesic plakacik u siebie na osiedlu.....i w kiosku tez...... ja kiedys chodzilam i wieszalam plakaty na przystankach itd.... juz banerek zapisuje... Dobrze lilith ze na Ciebie trafila....udalo Jej sie ..teraz juz moze byc tylko lepiej :) to kiedy Was dziewczyny moge odwiedzic ? :) Quote
lilith27 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='gonia66']JAk się ma nasz maly kanapowieć i jego Pańcia???Byly jakieś nowe wieści??? ciapka mi podjada rozkręca się troszkę cwaniara jest z niej, wie gdzie kuchnia, już nauczona dziadostwa była też dziś na szczepieniu [quote name='anhata']C moge rozwiesic plakacik u siebie na osiedlu.....i w kiosku tez...... Dobrze lilith ze na Ciebie trafila....udalo Jej sie ..teraz juz moze byc tylko lepiej :) to kiedy Was dziewczyny moge odwiedzic ? :) przyda się akcja plakatowania udało się jej, jej szczeście za mojego pakusia:placz: tak jakby wiedziała kiedy się przybłąkać kiedy ci wygodnie aniu Quote
koss Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ALEZ ONA SLICZNA...do mnie "przybłąkiwają" sie ino ..sliczne in:shake:aczej Quote
gonia66 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='lilith27']ciapka mi podjada rozkręca się troszkę cwaniara jest z niej, wie gdzie kuchnia, już nauczona dziadostwa była też dziś na szczepieniu przyda się akcja plakatowania udało się jej, jej szczeście za mojego pakusia:placz: tak jakby wiedziała kiedy się przybłąkać kiedy ci wygodnie aniu Nic nie wiem o Twoim Pakusiu..lilth...:placz::placz::placz: Ale napiszę jedno...TA Mała ...normalnie nie mogę..no jest śliczna i naprawdę na każdej fotce wygląda, jakby była u Ciebie Lilith od urodzenia...pewnie jesteś złotym czlowiekiem i Ona to wyczuwa..ale ona w jednej sekundzie się u Ciebie "odnalazła"...serio teraz piszę...jak nikt nie odpowie na plakat to co będzie...???:oops::oops: Quote
Monday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kiedyś na pewno ktoś się trafi, kto mógłby sunię zabrać. Ale mnie zawsze zastanawiało, co psiak sobie myśli, kiedy idzie do nowych ludzi, do nowego domu. Przecież kiedy on wychodzi ze swojego tymczasowego domku, to nie ma poj ęcia że już tam nie wróci Quote
anhata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Lilith wlasnie a co sie stalo z Pakusiem ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? moge rozwiesic plakaty nie ma sprawy......moge to zrobic na os XV lecia akademickim i popropsic kumpla by rozwiesil na michalowie jeszcze.... napisz tylko kiedy trzeba rozwiesic plakaty..... a odwiedze napewno :)...najpierw dogadajmy sie jak z plakatami....+ Quote
lilith27 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 anhata napisał(a):Lilith wlasnie a co sie stalo z Pakusiem ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? jest w psim niebie gonia66 napisał(a):serio teraz piszę...jak nikt nie odpowie na plakat to co będzie...???:oops::oops: zostanie dotąd aż się ktoś odezwie cezarek u Ani siedział chyba ze 3 miesiące Quote
lilith27 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Lili - psie dziecko spało na klatce (554100781) - Aukcje internetowe Allegro Quote
anhata Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Lilith27 jak czuje sie Lili ???????? macie pozdrowienia od mojej mamy , Lizi i Figi :) Quote
lilith27 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 a dobrze bardzo leży i ogonem ciągle macha albo dupkę zawija w rogalik tyje, bo ciągle do miski jej mama moja podkłada nowe kąski dziękujemy za pozdrowienia ps. pierwsze koty za płoty- czyli pierwsze zapytanie o Lili nic zobowiązującego prośba o więcej fotek Quote
gonia66 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 lilith27 napisał(a):a dobrze bardzo leży i ogonem ciągle macha albo dupkę zawija w rogalik tyje, bo ciągle do miski jej mama moja podkłada nowe kąski dziękujemy za pozdrowienia ps. pierwsze koty za płoty- czyli pierwsze zapytanie o Lili nic zobowiązującego prośba o więcej fotek Zeby się nikt nie zgłosił, żeby się nikt nie zgłosił...;););):oops:Zartuję oczywiscie ale no...Lilith..Ty najlepiej wiesz o co mi chodzi:lol::lol::lol: Quote
lilith27 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 czeski błąd zgodnie z życzeniem:evil_lol: nikt się jeszcze nie zgłosił Quote
gonia66 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Monday napisał(a):No malutka, gdzie ten domek...? No jak to gdzie????:loveu::loveu::loveu:Ja tam wiem gdzie;) Quote
anhata Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 dzien doberek dziewczyny :) Lili juz pewnie kilka razy byla dzis na dworku ...a jak zareagowala na snieg ??? :) to kiedy moge odwiedzic ? np czwartek macie czas dziewzcyny ? ;> w pin wt sr jestem do 16 w pracy a jak przyjade to jest ok 18 .......a w czw od 12 jestem wolna:) Quote
lilith27 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 czwartek mam wolny to zapraszam śnieg jest super skacze i rzuca się w niego sięga jej po brzuszek woda i błotko jest paskudne i lepiej niech pani po niem chodzi niż suczka Lili ma sraczkę jakiś problem żołądkowy nikt nie wie po czym Quote
anhata Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 moja Lizi tez dzisiaj to ma....moze to na zmiane pogody ???????? nie wiem....ale dziwnie Quote
anhata Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 przyjezdzam w czwartek :D:D:D:D:D:D:D::D:DD::D:D:D: Quote
lilith27 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 anhata napisał(a):moja Lizi tez dzisiaj to ma....moze to na zmiane pogody ???????? nie wiem....ale dziwnie no właśnie dziwne bardzo i mam pewność, że na dworzu nic nie złapała tyle śniegu, że trudno by było coś znaleźć Quote
lilith27 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 .................................................. Quote
gonia66 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 JA jestem...jestem...wczoraj dzien mi umknął...jak sie ma nasza mala pięknotka???Jak koopeczki??Już troszkę lepiej???Mozna jakies nowe foteczki?/Ona jest taka śliczna i dostojna...lubię na Nia patrzyć i na to jaka jest u Ciebie Lilith szczęśliwa...:loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 e tam szczęścliwa ona szcześliwa jest na dworzu lata biega skacze awantura jest jak ktoś idzie i jej nei zabiera lepiej jej na dworzu niż w domu dom w jej mniemamniu to do spania i jedzenia resztę życia na dworzu lepiej spędzać kupka ładna już jest a w ogóle to przytyła i duupka jej już urosła robi się ciężka i to czuć już wyraźnie jak bierze się ją na ręcę fotki .....:roll: poczekaj....... Quote
Monday Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Lilith, najwidoczniej służy jej pobyt u Ciebie, skoro już przybrała na wadze. Quote
Recommended Posts