Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lili jest podobna do mojej Lizi...nawet w zachowaniu ! :))))....cos w tym musi byc ! :D...
a teraz zle informacje....plakaty mi zrywaja...dzisiaj rano jak jechala do Lublina ani sladu....

Posted

[quote name='lilith27']
kto chce takiego przytulaka?

To nie żarty..to przeprawdziwy przytulak...i jaki slodki...mmmmmm...juz jakos nie widzęLilith, żeby mu gdziekolwiek indziej bylo tak dobrze jak u Ciebie...nawet Twoj..hhmm..TZ jest chyba zakochany...i vice versa zresztą:loveu::loveu::loveu:

Posted

jak nic z tego to nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.....dzwonia rozniludzie....a ja mam na oku kolejnego psiaka...sorry lilith ze tutaj pisze ale na moj watek juz nikt nie zaglada...jest piesek ktory byl tak glodny ze jak by mu sie dala z reki kamienia to by polknal....musze go zlapac...
moze jeszcze porozwieszam plakaty w niedziele w tych samych miejscach....niestety ale nie ma juz nigdzie...nawet mi z okulickiego zdjeli ja tam wsiadam czesto....poxerowalam plakaty wiec mam...

Posted

anhata napisał(a):
....a ja mam na oku kolejnego psiaka...sorry lilith ze tutaj pisze ale na moj watek juz nikt nie zaglada...jest piesek ktory byl tak glodny ze jak by mu sie dala z reki kamienia to by polknal....musze go zlapac...
.

Kolejna bieda :(

Anhata, nie widziałaś samopoczucia lili w męskim objęciu ;) na tych zdjęciach?
Czy myślisz że jest złe ????? :cool3:

Posted

przykro słyszeć lilith :(
Niestety, taka jest cena miłości ///:)

Moja Nuka niestety, ale wczoraj w samochodzie na tylnym siedzeniu zrobiła kupę. Biedaczka, nie mogła już wytrzymać, a my najwyraźniej nie zauważyliśmy, że chce jej się załatwić, albo ona nie dała nam znać.
Szkoda mi jej było, bo po zrobieniu tego śmierdzącego kupska wtuliła się w kąt, jakby nie wiadomo jaką straszną rzecz zrobiła. No i bała się....
Nikt na nią nie nakrzyczał, ani nic jej nie zrobił - a nawet wręcz przeciwnie.

No, stało się - wypadek i już.
Tyle że kupsko posprzątane - a buty...?

Niestety moja mama przez Nukę musi nosić krótkie kozaki, bo zostały pogryzione, ale na szczęście na górze cholewki, więc zaniosłam do szewca i zamiast dłuższych kozaków są krótkie :)

Posted

Witaj Lilith27 .
Tak długo mi na PW tłumaczyłaś że Lilith to imię które ma złą konotację,że dzisiaj sama chyba się z tego śmiejesz.
Dziewczynka,schorowana jamniczka,która nie miała szansy na przeżycie,której użyczyłaś swojego loginu ,,Lilith ,, -ma się coraz lepiej.Pomimo swojego mało kobiecego wyglądu-całkowicie zawładnęła moim mężem,jest jego ulubienicą,ja odpadam w przedbiegach (aż tyle zjeść nie mogę )
Teraz sunia Lili zawładnęła Twoim TZ-tem ,pomimo że jej imię nie ma pełnego kabalistycznego brzmienia.
Jeszcze niedawno myślałaś ,że TZ jest o Ciebie zazdrosny.Na Twoim miejscu teraz byłabym zazdrosna o Lili.
W górę wszystkie Lilithki !

Posted

w miarę czasowośći ogłaszam inne bidulk
a jak zatem mogłabym nie zając się swoją znajdą

ps. Aniu.........
ja w niedzielę rano na 11.15 mam basen...........(jeśli nie przeczytasz tej wiadomości..............
zadzwonię jutro 9
Tj. w sobotę) dam znać

prepraszam, ale zapomniałam

Posted

propo gryzienia....Cezar jak byl to gryzl mi kabel od internetu.....tetaz moja Lizi mi gryzie kabel od telewizji !!!!!! buty ciapy non stop !...
dobrze ze jest to dogo bo mam chec zabic pewna osobe ktora niby lubi zwierzeta....grrrr
dzieki Lilith ze jutro przyjezdzasz.....sama nie dam rady...

Posted

No i mamy zimę, a już myślałam, że się będzie coraz bardziej ocieplać. Anhata - co z tymi szczeniakami ? Gdzie one są...może osobny wątek im załóż, aby nie nadużywać wątku Lili, któa już chyba na dobre zadomowiła się u Lilith :)