gonia66 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 lilith27 napisał(a):Pako nie miał wątku, to psiak którego przyniosłam od ludzi, którym się dziewuszka samowolnie oszczeniła szukałam bardzo długo psiaka, a on mial być tym wyczekanym ........... po prostu był.............wychuchany, wydmuchany, piękny, inteligentny, nauczony i tresowany wiedział, że lustro to odbicie, a kiedy coś widział za sobą w lustrze odracał się był jednak nie do opanowania kiedy skończył rok nastąpiła postępujaca z dnia na dzień eskalacja agresji kastracja i tresura nic nie dały nie był znajdą czy bidulką jakich tu przeważająca liczba po prostu był wyczekany (chyba aż za bardzo) kiedy go do domu przyniosłam tz płakał płakal też kiedy już go nie było a potem lilu przyszła na klatkę i o dziwo to właśnie nie ja ją przyprowadziłamO Mteńko..Lilith..przyznam, ze jestem w szoku...zawsze myslalam ze taka agresja to tylko u psow po przejsciach albo u psow źle wytresowanych(tzn w zlych celach)...nigdy nie slyszalam o psie tak bardzo agresywnym "od urodzneia"....ktory byl wychowany w ogromnej Miłosci(przez duże M)...to on mial to w genach????Macie w ogole jakies hipotezy, skad u Niego takie zachowanie???Naparwde nigdy bm nie pomyslala...aż mi "szczęka opadła" jak to przeczytałam....to chyba musiala byc choroba o podlozy psychicznym- prawda????tylko skąd i dlaczego??Wrodzona????Musieliscie nieźle przeżyc to wszystko...ja kiedys w dziecinstwie mialam takiego psa..byl to wyzel- ale o byl źle wychowany..jak mnie ugryzl pierwszy raz to nikomu sie nawet nie przyznalam...potem sie go juz balam..a on gryzl coraz bardziej i wszystkich, jak popadło...Ja i moja mama mam blizny na ręku do dziś..a ja Go głaskałam tylko wtedy...ale oddalismy go do Kolka Mysliwskiego- bylam pote, Go odwiedzac- mial sie calkiem dobrze- choc byl w kojcu...bylo to ponad 30 lat temu..:-(:-(Ale nie sadze, ze Wasz Pakuś był źle wychowany..Wiem...rozpisałam się ,ale nie krzycz(Ty tez mało nie napisałaś, a to do Ciebie niepodobne....) Quote
lilith27 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 do tej pory się zastanawiamy od czego to wszystko się wzięło ale nie jesteśmy behawiorystami, sami korzystaliśmy z pomocy tresera, więc nie jestem w stanie powiedzieć o co chodziło, Quote
kosu32 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A może uda się wstawić na wątek jakieś fotki uroczej damy ze wspólnego spaceru - co ??? :razz: Quote
lilith27 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 spacer lilu polega na tym, że lata jak szalona zobaczymy co da się zrobić tymczasem wklejam takowe fotki te jak pamiętam jeszcze nie zostały upublicznione Quote
kosu32 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To pierwsze (mała zmęczona czytaniem) i drugie jak się uśmiecha - REWELACYJNE !!! Co do drugiego to może ma taką minkę bo robiła a psik !!! ???... Quote
wieso Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a co to za male nieszczescie ? az serce boli ale chyba ma dobrze tylko jeszcze te straszne sny co? Pozdrawiam Wiesia Quote
lilith27 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 kosu32 napisał(a):To pierwsze (mała zmęczona czytaniem) i drugie jak się uśmiecha - REWELACYJNE !!! Co do drugiego to może ma taką minkę bo robiła a psik !!! ???... patrzyła za chomikiem wieso napisał(a):a co to za male nieszczescie ? az serce boli ale chyba ma dobrze tylko jeszcze te straszne sny co? Pozdrawiam Wiesia znajda songo już w nowym domu w warszawie Quote
lilith27 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [SIZE="7"]znalazłam papierek [SIZE="6"]i go pilnowalam [SIZE="6"]bardzo pilnowałam, bo to był papierek po cukierku [SIZE="6"]kiedy nie pilnuje papierków, w zastępstwie są inne zabawki Quote
gonia66 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 HAhahhah...zasze, kiedy widzę Lilkę, gęba mi się do kompa śmieje- nawet w głos...ależ ona jest u Cieie Lilth szcześliwa....normalnie pełnia szczescia jest widoczna w kazdym Jej ruchu i w kazdej pozycji:loveu::loveu: Quote
kosu32 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 U nas tak samo wygląda pokój po tym jak nasz Leo szaleje z pluszakami ... Wszystkie zabawki są pozbawiane "wnętrzności". Do kompletu ma też kilka patyczków i szyszek które intensywnie obrabia swoimi ząbkami, zapewniając byśmy podczas wieczornych godzin nie nudzili się, a po prostu wszystko odkurzali ... Generalnie i tak jest fajnie !!! Quote
lilith27 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='kosu32']U nas tak samo wygląda pokój po tym jak nasz Leo szaleje z pluszakami ... Wszystkie zabawki są pozbawiane "wnętrzności". Do kompletu ma też kilka patyczków i szyszek które intensywnie obrabia swoimi ząbkami, zapewniając byśmy podczas wieczornych godzin nie nudzili się, a po prostu wszystko odkurzali ... Generalnie i tak jest fajnie !!! no a po co ma się psiego domownika? żeby się nie nudzić Quote
tula Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 lilith27 napisał(a):no a po co ma się psiego domownika? żeby się nie nudzić No właśnie:lol: tym bardziej że Lilu taka słodka w tym swoim niszczycielstwie Quote
lilith27 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 a tam słodka to psi bachor, kompletnie nie wychowany i rozpuszczony wie, że może wszystko i robi co chce a naiwna pańcia się cieszy Quote
tula Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To całkiem jak u nas tylko że dotyczy to nie tylko moich suczaków ale również córki:evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 lilith27 napisał(a):a tam słodka to psi bachor, kompletnie nie wychowany i rozpuszczony wie, że może wszystko i robi co chce hIHIHIIH.....a podobno piesy sie upodabniaja do swoich kochanych wlascicieli....hihihihih:lol::lol::lol::lol::lol::lol::multi: Quote
lilith27 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 gonia66 napisał(a):hIHIHIIH.....a podobno piesy sie upodabniaja do swoich kochanych wlascicieli....hihihihih:lol::lol::lol::lol::lol::lol::multi: znaczy, że co?/??????:mad: zapraszam na bazarki na cztery suńki w potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149072 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149186 Quote
kosu32 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 lilith27 napisał(a):a tam słodka to psi bachor, kompletnie nie wychowany i rozpuszczony wie, że może wszystko i robi co chce a naiwna pańcia się cieszy He he - znam to dobrze. :lol: Wracam do domu a w przedpokoju mam kolejne zwłoki maskotek w wywalonymi wnętrznościami. Mój TZ podchodzi wtedy do Leo i mówi: "a teraz bierz odkurzacz i sprzątaj to pobojowisko". Leo patrzy na nas swoimi pięknymi oczkami, a po chwili ja albo TZ robimy slalom odkurzaczem po wykładzinie. Ech te psiaki - faje są :loveu: Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 lilith27 napisał(a):znaczy, że co?/??????:mad: zapraszam na bazarki na cztery suńki w potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149072 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149186 AAAAAA...nic niiiiiiic......:razz::razz::nerwy::nerwy: Quote
lilith27 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 hmmmmmmmmm poszłam na całość jak ma się suczka upodabniać.............. to musi nosić to co ja i spać tam gdzie ja zapraszam też na bazarki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149186 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149186 Quote
gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Uwielbial lilith Ciebie i ta Twoja Lilkę..normalnie wplywacie na mnie jak balsam na duszę..te fotki...co tu duzo gadac..wypisz- wymaluj Pańcia..(i juz wcale nie musze Ciebie widziec zeby wiedziec jak wygladasz i jakie masz zachowanie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:)..i już Cię kocham jak siostrę(bliźniaczą:eviltong:) Quote
gonia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 lilith27 napisał(a):ale ja mam buzię okragłą EEEEEEE...wydaje Ci się tylko...to przecież niemozliwe....:lol::lol::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No prosze jaka kultura..nie na łóżeczko w gosciach..ale też nie na podlogę..jeszcze co:D Quote
lilith27 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 co Ty goniu na łózku tez była wszędzie tylko aby nie na gołych dechach Quote
Recommended Posts