gonia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 lilith27 napisał(a):aj tam służy uciekła mi dziś na dworzu zobaczyła, że wracamy do domu i dyla dała gdyby nie przechodząca dziewczynka rezolutna nie wiem czy bym ją złapała dziadówka i tyle postanowiłam, że nie będę jej spuszczać już ze smyczy ps. Lili ma obserwatora na allegro sluzy sluzy..ona na tych fotksch w ogole mi nie wyglada na psa podworkowego tylko na super domowaą sunieczkę:lol:Wyglada ślicznie...błyszcząco...szczęśliwie i "dostatnio":lol::lol::lol::lol:Kochana jest ta Piękność mloda:roll: Quote
lilith27 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 aj tam służy uciekła mi dziś na dworzu zobaczyła, że wracamy do domu i dyla dała gdyby nie przechodząca dziewczynka rezolutna nie wiem czy bym ją złapała dziadówka i tyle postanowiłam, że nie będę jej spuszczać już ze smyczy ps. Lili ma obserwatora na allegro Quote
gonia66 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='lilith27'] cmok cmok cmok...w nosia tą śliczną Kólewnę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anhata Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 nioo Lili to juz pannica D dam kumplowi w sobote plakaty bo sie bede z nim widziala to rozwiesi na michalowie ja na akademickim i XV leciu ;> Quote
lilith27 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Zaobserwowałam, że Lilka ma słabe stawy troszkę cofnięte są (coś a la niedźwiedzia łapa, tylko nie w takim stopniu) dziękuję Aniu za pomoc podrzuć link tego forum fundacji, może Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 SLICZNOSCI...PRAWDZIWA MISS:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tulam pięknotke...jest naprawde sliczna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 dziękujmey pięknie goniu tylko Ty o nas pamietasz:loveu: Quote
Monday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 nadal taki łobuziak uciekający na dworze z tej Lili? Quote
lilith27 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 kupiłam smycz taką rozwijaną i już jej nie puszczam wilk syty i owca cała lilka zadowolona i ja się już nie stresuję Quote
anhata Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 nie nie....ja tez pamietam..... plakaty porozwieszane....niestety w niektorych mkiejscach pozrywali juz!!....wsomie nie pierwszy raz to robilam..ale zeby za godzine mi zerwali plakat na XV to juz chamstwo.....na michałowie moj kumpel jeszcze nie rozwiesil..... lilith27 napisalam sms z godzine temu.....kiedy moge dac pieniazki ????????czekam na sms.... P:s; mam psiaka na dworku bezdomnego :///....plus sasiad mnie denerwuje....nic nie wiem o tych szczeniakach....nie otwiera mi sasiad drzwi ! Quote
lilith27 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 pisałam Ci na gg kiedy aniu chcesz w tym tygodniu jednak wieczorkiem tylko a u mnie na klatce siedzi młodziak koci i bezdomny nawet pozwla się głaskać kompletnie nie wiem co robić dziękuję za pomoc nie przejmuj się tak mocno że zrywają plakaciki taki naród wznowiłam dziś suni allegro Quote
anhata Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 to moze jutro wieczorem?? zadzwonie ok 13 jak wroce zpracy oki? co to za kotek ? znaczy ile ma miesiecy ?jutro porozmawiamy.... Quote
lilith27 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 nie wiem mały jest troszkę ale nie taki osesek taka kocia młodzież chyba Quote
gonia66 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Co w tych zwierzętach takiego jest, że z daleka wyczuwaja "bratnie" dusze, ktorym ich los nie jest obojętny..wiedzą zwykle, gdzie mają "zabłądzić"...:roll: To niesamowite..ale tez na dluzsza mete idzie człowieka do grobu wpędzić...przecież nie da się rozdwoić a cóż dopiero "rozpięciornić"...:eviltong: Quote
lilith27 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 anhata mówi, iż suczka wygląda na większą w rzeczywistości nie jest pokaźnych rozmiarów Quote
kosu32 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='lilith27'] Piękna ta sunieczka-często zaglądam tu na wątek i sprawdzam co u niej słychać. Skacz mała na pierwszą stronę-niech Cię zobaczą !!!:multi: Quote
lilith27 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 a co słychać niedobra i niesłuchana na dworzu wszystko jest ważne tylko nie wyprowadzający w sklepie nie chce stać i leci do dzrwi na ludzi skacze i spodnie brudzi uczymy się podstawowych komend ps. lilka ma po jednej stronie wąsy białe po drugiej wąsy czarne Quote
kosu32 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to mamy już powód dlaczego jest taką rozrabiaką... Stanowczo - przemalować wąsy na jednolity kolor a wszystko wróci do normy - hę?...:cool3: Quote
gonia66 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sunia jest naprawde śliczna...taka inna niż wszystkie..unikatowa...a jak do zdjęc pozuje modelka jedna...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:(lilith..specjalnie dla Ciebie napisałam krociutko:eviltong:- też potrafię tak, choc z wielkim bólem;)):lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts