Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łoooo mateńko:lol::lol::lol:Toż to taka cudowna isttka jest, że hej!!!!ONA tak patrzy żebrająć- jakby wzrokiem człowieka...normalnie czaruje Czaruś jeden , że hohohooooooo:eviltong::eviltong::eviltong:
Piękna naprawdę..a w tej chusteczce na szyjce to w ogole laska jakich mało...oj...będzie kobita wyrywała chłopaków, aż się bedzie kurzyło pod Twoimi drzwiami Lilith:eviltong::eviltong:A..właśnie- jak tam Ona ze sterylką??Pewnie to zadanie przed Toba:razz:

Posted

lilith27 napisał(a):
czekam na pierwszą cieczkę
podobno wówczas powinno się to robić
gdzieś tu tak wyczytałam mimochodem

na stówę będzie ciachnięta
JA to się na tym w ogóle nie znam, ale coś czytałam, że jakis czas chyba musi minąć od cieczki- wtedy najlepiej się ciacha...:razz:Oj..ale nie zazdroszcze..zawsze to stres...a jeszcze taka Piękność...no ale lepiej to niz stado kawalerów 2 razy do roku obsikujących drzwi, kola samochodu itp...maiłam dwie- teraz mam jedną sunię- wiem coś o tym, chociaż mi udało sie bez sterylki uchronić ją przed ciąza...ale wtedy to ja nie bylam taka madra jak teraz i myslalam, ze sterylka to cos zlego raczej..robione ku wygodzie wlascicieli..a nie dla dobra psa..teraz tak nie myślę:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Lili została nacykana przez siostrzeńca aparat
jak była w gościach...... na urodzinach........
grzeczzna suczka:loveu::loveu::loveu:
wstydu mi nie narobiła
jak wydębie foteczki od siostry i chrześniaka ......to goniu na 100% będą tu na forum
tymczasem baterii się nie dorobiłam
jutro może zakupię (chcę szczeniakom zrobić nowe fotki)

no chyba, że Cię satysfakcjonują zdjęcia komórkowe
moją nokią spadkową (po mężu) to mogę robić bez liku fotasek jak byś sobie życzyła

Posted

CZekam niecierpliwie na każdą foteczkę:loveu::loveu:Cieszę się też. że Lilka jest grzeczna , zresztą się nie dziwię wcale...am takich "Pańciów", że nie może być inaczej...czuje się kochana- i to jej wystarcza...nawet na imprezy rodzinne chodzi:multi::multi:

Posted

Wiesz Lilith...zawsze, jak patrzę na Lilkę, to mi sie pychol uśmiecha...i Ty też możesz się ze mnie śmiać...ale naprawdę uwazam, że ona tam, do Twojego domeczku pasuje "jak ulał"...widać, że czuje sie jak rybka w wodzie i to od pierwsego chyba dnia...jest cudna i widać, że bardzo rozpieszczana..i dobrze..i tak ma być...a te Jej kolorki...hmmmm....mmmmmmm.....cudo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:mad::mad::mad::mad::mad::razz::razz::razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool1::cool1::cool1::cool1:mmmmmm..ciekawe ciekawe......:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:razz::razz::razz::razz::razz::razz:mmmmmmm:mad::mad::mad::mad::mad::mad:uuuuuuuuu:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:hhhhmmmmmmmmmm:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:nie wiem jak dlugo wytrzymam:razz::razz::razz::razz::razz:

Posted

lili na łóżko:multi:
lilith27 na kojec na podłogę:placz:
mógłby pancio na podłogę iść zamiast pani:eviltong:
ale ona woli męża:-(, to on ją z klatki przyprowadził :p

jutro idziemy z wizytą do rodziny
jak nie zapomnę zabiorę aparat
oczywiście zatem, jeśli nie pokazę swojej gapowej strony
fotki będą na 100%

Posted

Noż kurrrrr..tka na wacie...nie doczekałam sie wtedy...i dopiero dzis te rewelacje ujrzały me oczy:lol::lol::lol::lol:Jestem w "świątecznych gościach" ale oczywiście z aptopem- choć i tak musialam czekac aby poszli spac, bo mowia zem uzależniona od kompa..no...powiedzmy,że od kompa...:eviltong::eviltong::eviltong:Ale kto by sie nie uzależnil, jak tu takie niespodzianki czekaja:lol::lol::lol:
A Lilka...no coż.na tych fotkach to..niebęde się przecież powtarzała...tu nic dodać nic ująć...to urodzona wspołwłaścicelka rodziny...ma już Was wszystkich na wyłączność i na własnośc- to jest pewne...i nie dziwota- trudno byłoby nie ulec tej Pięknosci:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Noż kurrrrr..tka na wacie...nie doczekałam sie wtedy...i dopiero dzis te rewelacje ujrzały me oczy:lol::lol::lol::lol:Jestem w "świątecznych gościach" ale oczywiście z aptopem- choć i tak musialam czekac aby poszli spac, bo mowia zem uzależniona od kompa..no...powiedzmy,że od kompa...:eviltong::eviltong::eviltong:Ale kto by sie nie uzależnil, jak tu takie niespodzianki czekaja:lol::lol::lol:
A Lilka...no coż.na tych fotkach to..niebęde się przecież powtarzała...tu nic dodać nic ująć...to urodzona wspołwłaścicelka rodziny...ma już Was wszystkich na wyłączność i na własnośc- to jest pewne...i nie dziwota- trudno byłoby nie ulec tej Pięknosci:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

dziś zgłosił się potencjalny domek chętny na Lilu

Posted

lilith27 napisał(a):
dziś zgłosił się potencjalny domek chętny na Lilu

Co????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ale chyba jej nie oddasz..????No proszę...powiedz, że nie oddasz Lilki..ona nigdzie nie bedzie miała tak dobrze jak u Ciebie...no pliiiiiisssssssssssss..napisz, że nie....:-(

Posted

kamil jej nie odda
ale tak ważymy cała sytuację i
planujemy podsunąć jednak suczkę którą się opiekuję tymczasowo - mamusię szczeniąt,
mam psią rodzinkę na działce jeszcze

jest jednak miejsce gdzie lilce byłoby lepiej
to dom z wielkim ogrodem...........ona uwielbia biegać......lata jak szalona........mieszkanie w bloku to nie jest szczyt bytowych warunków dla lilki......a jak puszczam ją swobodnie to leci z wysokie trawy i kleszcze łapie

pozdrawiam

Posted

:shake::shake::shake::shake:nie nie nie nie nie nie nie nie...Lilce NIGDZie już nie będzie lepiej!!Zaden ogród nie zastąpi jej Was- ona doskonale od Was wyczuła serce i ratunek- i dlatego tak bardzo czuje sie szczęśliwa..ja w każdym razie nie widzę nawet cienia tęsknoty za ogrodem- pewnie, ze fajnie byloby dla Niej...ale z Wami....zreszta..Kamil jej nie odda i brawo dla Kamila :loveu::loveu::loveu::loveu:Ale Ciebie Lilith tez ściskam, bo wiem, że i Ty byś jej nie oddała nikomu juz..tylko sie ddroczysz i tyle:eviltong::eviltong::eviltong:JA sie na to nie daję nabrać-i basta:lol::lol::lol:

Posted

Popieram Gonię:loveu::loveu::loveu:
Lili jest już Wasza na dobre i na złe:lol::loveu:
A sunia-mama szczeniaczków napewno marzy o domu z ogrodem i kochających właścicielach:cool3: