kosu32 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No no ... Ty ją znalazłaś i ocaliłaś a Ona wciąż na tych fotkach u boku Pana. Skąd ja to znam ???... Swoją drogą - rozkoszna z Niej panna - widać że lubi być w centrum zainteresowania i nie stroni od zabaw. Quote
Monday Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 NIe no, lilith - jak będziesz mogła ją oddać???? Przecież ona u Ciebie to jakby u siebie była. Super dziewczyna - a dostała życzenia na dzień kobiet? Quote
lilith27 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 psiaka mąż przyprowadzil (wbrew wszelkim oczekiwaniom, to ostatnia rzecz jakiej mogłam się po nim spodziewać) kobiety za to zadecydowały, że zostanie i na klatkę nie wróci ja uważam, że każdy piesek w domku tymczasowym ma dobrze bo nikt w złej wierze dt nie udziela raczej pozdrawiam Quote
gonia66 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Taaa...tymczasowym......;)Już ja widze, jak Lilith albo jej TZ oddaje sunie...na każdym niemal zdjeciu przylepiona jak nie do Pana to do Pańci...i czuje sie calkowiecie jak u siebie..zreszta..od pierwszego dnia to zauważyłam, że wyjątkowo pasuje Sunieczka do "wystroju wnętrza" Lilith...coś mi sie wydaje, że bez Niej domek bylby hmmm..jakis taki...ładny...owszem, nawet nardzo ładny, ale hmmm..no..."niedopracowany";);););)chyba nie chcesz cioteczko ryzykować:roll::roll: Quote
lilith27 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 ło matko.............. czemu każdy wkręca mi lilkę na stałe? staram się dobierać i robić zdjęcia, żeby było widać, że lilka kocha ludzi, że dobra jest, i że przyjazna z niej dziewczynka dziś byłam z nią u ciotki (sprawy rodzinne mnie zagnały) zabrałam lilkę ciotka ma pinczerka średniego lila bardzo ładnie się zachowywała oprócz tego, że pilnowała momentami jedzenia znalazła sobie ucho amiga i chciała odgonić kolegę potem schabik jak ciotka jej dawała też lila warknęła ale generalnie wszytsko było w porządku Quote
tula Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zobaczyłam na Gumtree takie ogłoszenie: Przygarnę szczeniaka - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa osoba chyba dość niezdecydowana biorąc pod uwagę ilość wymienionych ras, ale może warto przedzwonić, w końcu Lili to jeszcze szczeniaczek:lol: i to jaki słodki szczeniaczek. A i jeszcze jedno też z Gumtree: poszukuję pieska - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
lilith27 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 hmmmmmmm dziękuję ogromnie ale jakoś z dystansem podchodzę do ogłoszeń ludzi, ktorzy szukają rasowców przede wszystkim jakkolwiek jednak nie wolno przekreślać sprawy dziękuje bardzo o ale druga chce kundelka........... Quote
tula Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ogłoszenia były dodane wczoraj wieczorem, jak widziałam, więc powinny być aktualne. A Lili jest naprawdę śliczna i wileka z niej pieszczocha jak widać na fotkach:lol: Quote
anhata Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Lilith i Lili pomagaja tez innym psiakom.....dzieki dziewczyny !!!!!!!! oby kazdty watek konczyl sie pozytywnie ;> a ps: Lizi i Figa pozdrawiaja :D Quote
gonia66 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 lilith27 napisał(a):hmmmmmmm dziękuję ogromnie ale jakoś z dystansem podchodzę do ogłoszeń ludzi, ktorzy szukają rasowców przede wszystkim jakkolwiek jednak nie wolno przekreślać sprawy dziękuje bardzo o ale druga chce kundelka........... I co???Oddasz Lilkę??Cos mi się wierzyć nie chce;);) Quote
lilith27 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 nic na siłę lili pójdzie tylko do takich ludzi jak cezarek Quote
lilith27 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 niniejszy post miał być odpowiedzią na poniższy głupie forum Quote
gonia66 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 lilith27 napisał(a):nic na siłę lili pójdzie tylko do takich ludzi jak cezarek hihihiihihi:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:dobra dobra....;) Kochana jesteś cioteczko:loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Ty goniu nie wiesz gdzie cezarek trafił to normalnie słów nie ma niech ci ania opowie uwierz: byś sama tam chciała trafić, mówię ci normalnie............ ---> :sweetCyb: :modla: :iloveyou: :bigcool: :happy1: :drink1: :sg168: :cool2: :thumbs: Quote
gonia66 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 lilith27 napisał(a):Ty goniu nie wiesz gdzie cezarek trafił to normalnie słów nie ma niech ci ania opowie uwierz: byś sama tam chciała trafić, mówię ci normalnie............ ---> :sweetCyb: :modla: :iloveyou: :bigcool: :happy1: :drink1: :sg168: :cool2: :thumbs: No, jesli Ty Kochana cioteczko oddalas Czarusia gdziekolwiek- to znaczy że oddalaś do raju- co do tego nie mam watpliwości:lol::lol::lol:Ale wiesz przecież, że "nic dwa razy sie nie zdarza i nie zdarzy...":eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No a LIlka i Lilith...to komplecik nie z tej ziemi..a jak jeszcze TZa dołączycie do duetu to już full wypas jest na 100%:lol::lol::multi::multi::multi::oops: Quote
danka1234 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 za taki domek trzymamy mocno kciuki.:lol: Quote
lilith27 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 znaczy cezarek to byl podopieczny anii u anhaty na dt ale chodzi o toże długo czekał na domek ale wyczekał....... Quote
anhata Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nio nio Cezarek bardzo dobrze trafil.....wczoraj sie dowiedzialam ze go glaskala np pani Krakowska ta co grala Jagne ;>.......napisze jutro o tym...bo dzsiiaj dzialalam w terenie i nerwowka straszna ://... a Lili lubi sie fotografowac :) a co to za towarzyszka, towarzysz ? Quote
anhata Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 PRZEPREASZAM....widze dokladnie na zdjeciu ze to TOWARZYSZ ;> Quote
Recommended Posts