Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No no ...
Ty ją znalazłaś i ocaliłaś a Ona wciąż na tych fotkach u boku Pana.
Skąd ja to znam ???...

Swoją drogą - rozkoszna z Niej panna - widać że lubi być w centrum zainteresowania i nie stroni od zabaw.

Posted

NIe no, lilith - jak będziesz mogła ją oddać????
Przecież ona u Ciebie to jakby u siebie była. Super dziewczyna - a dostała życzenia na dzień kobiet?

Posted

psiaka mąż przyprowadzil (wbrew wszelkim oczekiwaniom, to ostatnia rzecz jakiej mogłam się po nim spodziewać)
kobiety za to zadecydowały, że zostanie i na klatkę nie wróci
ja uważam, że każdy piesek w domku tymczasowym ma dobrze
bo nikt w złej wierze dt nie udziela raczej

pozdrawiam

Posted

Taaa...tymczasowym......;)Już ja widze, jak Lilith albo jej TZ oddaje sunie...na każdym niemal zdjeciu przylepiona jak nie do Pana to do Pańci...i czuje sie calkowiecie jak u siebie..zreszta..od pierwszego dnia to zauważyłam, że wyjątkowo pasuje Sunieczka do "wystroju wnętrza" Lilith...coś mi sie wydaje, że bez Niej domek bylby hmmm..jakis taki...ładny...owszem, nawet nardzo ładny, ale hmmm..no..."niedopracowany";);););)chyba nie chcesz cioteczko ryzykować:roll::roll:

Posted

ło matko..............
czemu każdy wkręca mi lilkę na stałe?
staram się dobierać i robić zdjęcia, żeby było widać, że lilka kocha ludzi, że dobra jest, i że przyjazna z niej dziewczynka

dziś byłam z nią u ciotki
(sprawy rodzinne mnie zagnały)
zabrałam lilkę
ciotka ma pinczerka średniego
lila bardzo ładnie się zachowywała
oprócz tego, że pilnowała momentami jedzenia
znalazła sobie ucho amiga i chciała odgonić kolegę
potem schabik jak ciotka jej dawała też lila warknęła

ale generalnie wszytsko było w porządku

Posted

hmmmmmmm
dziękuję ogromnie
ale jakoś z dystansem podchodzę do ogłoszeń ludzi, ktorzy szukają rasowców przede wszystkim

jakkolwiek jednak nie wolno przekreślać sprawy

dziękuje bardzo

o
ale druga chce kundelka...........

Posted

Ogłoszenia były dodane wczoraj wieczorem, jak widziałam, więc powinny być aktualne.
A Lili jest naprawdę śliczna i wileka z niej pieszczocha jak widać na fotkach:lol:

Posted

lilith27 napisał(a):
hmmmmmmm
dziękuję ogromnie
ale jakoś z dystansem podchodzę do ogłoszeń ludzi, ktorzy szukają rasowców przede wszystkim

jakkolwiek jednak nie wolno przekreślać sprawy

dziękuje bardzo

o
ale druga chce kundelka...........

I co???Oddasz Lilkę??Cos mi się wierzyć nie chce;);)

Posted

lilith27 napisał(a):
nic na siłę
lili pójdzie tylko do takich ludzi jak cezarek

hihihiihihi:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:dobra dobra....;) Kochana jesteś cioteczko:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ty goniu nie wiesz gdzie cezarek trafił
to normalnie słów nie ma
niech ci ania opowie
uwierz:

byś sama tam chciała trafić,
mówię ci normalnie............ --->
:sweetCyb: :modla: :iloveyou: :bigcool: :happy1: :drink1: :sg168: :cool2: :thumbs:

Posted

lilith27 napisał(a):
Ty goniu nie wiesz gdzie cezarek trafił
to normalnie słów nie ma
niech ci ania opowie
uwierz:

byś sama tam chciała trafić,
mówię ci normalnie............ --->
:sweetCyb: :modla: :iloveyou: :bigcool: :happy1: :drink1: :sg168: :cool2: :thumbs:

No, jesli Ty Kochana cioteczko oddalas Czarusia gdziekolwiek- to znaczy że oddalaś do raju- co do tego nie mam watpliwości:lol::lol::lol:Ale wiesz przecież, że "nic dwa razy sie nie zdarza i nie zdarzy...":eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
No a LIlka i Lilith...to komplecik nie z tej ziemi..a jak jeszcze TZa dołączycie do duetu to już full wypas jest na 100%:lol::lol::multi::multi::multi::oops:

Posted

Nio nio Cezarek bardzo dobrze trafil.....wczoraj sie dowiedzialam ze go glaskala np pani Krakowska ta co grala Jagne ;>.......napisze jutro o tym...bo dzsiiaj dzialalam w terenie i nerwowka straszna ://...

a Lili lubi sie fotografowac :) a co to za towarzyszka, towarzysz ?