gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 lilith27 napisał(a):co Ty goniu na łózku tez była wszędzie tylko aby nie na gołych dechach A nie mowilam, ze cala Pańcia???:D Quote
lilith27 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 fisiu fisiu się pokazuje a w zasadzie czai się na smakołyka a tutaj z jagą mam szczeniaczki na wydaniu też może ktoś chce? Quote
tula Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Słodziaki:) ale Lilcia ma taką samą mine jak moje sunie miały kiedy był u nas przez kilka dni mój uratowany Misiaczek, mina pt: zabierzcie to małe ode mnie:):) Quote
lilith27 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 co Ty Milena Lilia szukała Jagi wieczorem Quote
anhata Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Lili wygląda jak matka.....jakie podobne :) Quote
lilith27 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 wcale nie chciała pozować przed choinką Quote
lilith27 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 to mój watek, zatem: [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/144235-potrzebne-deklaracje-na-hotel-Songo-9-mcy-potrzebuje-szkoleniowca-i-domu/page50[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Oddałam małego songiego do adopcji kiedy miał ok 3 miesiące. Był piękny, maleńki i cudniutki. Songo trafił do dobrych ludzi, którzy uchylili mu nieba i oddali serce na talerzu. Tak bardzo miał dobrze, że najprawdopodobniej się rozpuścił. Songo to bardzo inteligentny pies. Dziś Songi ma 9 miesięcy. Jeszcze nie osiągnął pełnej dojrzałości. Jest bardzo niesforny. Rzucił się nie dawno i pogryzł panią do krwi kiedy chciała go skarcić. Po tym co usłyszałam ustaliłam, wydaje się na pierwszy rzut, że problem jest w tym, że psiak jest po prostu inteligentny i manipuluje całą rodziną a oni nie zdają sobie z tego sprawy. Oni go kochają i jest im przykro bardzo. Państwo poddają się. Mają troje dzieci w domu. Nie chcą go już. Nie chcą z nim pracować. Songo musi trafić do szkoleniowca. A potem do ds, który będzie odpowiedzialnym domem. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Super behawiorysta pod Radomiem zgodziła się pomóc. Konieczne są jednak deklaracje dla Songa. [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Bardzo proszę o pomoc. Nawet tą najmniejszą i najdrobniejszą. Bez Naszej pomocy Songo nie wiadomo gdzie trafi i nie wiadomo jak się zachowa. To dobry pies i piekny. Pamiętam jak był szczenięciem i byliśmy u tresera. Mówił, że to zwyczajny mały (ale piekny) psiak. Razem z mężem ustaliliśmy, że jest chętny do współpracy. Nawet wet to potwierdzał. Ale bez szkoleniowca i prawdziwej obserwacji, Songo może się zmarnować. Chciałabym go odebrać z powrotem. [/FONT][FONT=Tahoma][I][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Każdy grosz się liczy. Nawet 5 czy 10 złotych. Bez wsparcia Songo pójdzie zapewne gdzieś na wieś na łańcuch. Wysłałam ponad 100 pw. Nie otrzymałam żadnej stałej deklaracji. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]błagam o pomoc bo sama tego nie udźwignę.....sama już raz dałam plamę[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
lilith27 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Lilka miała paskudnego kleszcza. Ma troszkę dłuższą sierśc więc nie widać go było od razu. Kupiliśmy jej wczoraj obróżkę u weta. Kochani przestrzegam przed tym paskudztwem (tj. kleszczem). Pan Wet mówił, iż miał już trzy przypadki choroby pokleszczowej. Jeszcze zima na dobre nie odpuściła a już dziady atakują. bardzo gorąco zapraszam na wątek innych radomskich psiaczków: [quote name='tula']Bardzo przepraszam ale ja z prośbą o wejście na kolejny radomski wątek, facet psychicznie chory trzyma w strasznych warunkach kilka psiaków i sunie z małymi: http://www.dogomania.pl/threads/1819...7#post14308057 Quote
tula Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dobermanka Dunia, która została wzięta z naszego schroniska kilka lat temu przez wspaniałych ludzi też ostatnio jak mi pani napisała miała chorobe odkleszczową, na szczęście szybko zdiagnozowaną i wyleczoną. Mam nadzieję że z Lili wszystko ok? Quote
lilith27 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 obserwujemy ją. Wojtek mówi, że przy najmniejszym podejrzeniu, że coś jest nie tak mamy przyjśc z nią. Ale nie sprawia wrażenia chorej. Dziąsła są ok. (tak nam się wydaje) Quote
tula Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 To dobrze, u Duni pierwszym objawem był całkowity brak apetytu co u niej wielkiego łakomczucha jest bardzo dziwne. Quote
lilith27 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 tak jak Goldi. Suczka, którą miałam na działce. Też kompletnie nie chciała nic jeść. edit fotki ze spaceru 18.04.2010 Quote
tula Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 I na kaczki se popatrze i po trawce pobuszuję :) żyć nie umierać:):) Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Nasza Lilka jest świetna..jakos chyba urosła, zrobila sie taka dostojna, choc szaleństwo i radoche w jej oczach widac wciąz taka sama:):) TO taka "Radosna gwiazdeczka":):) Quote
lilith27 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='gonia66']choc szaleństwo i radoche w jej oczach widac tak.....to psiowa krejzolka widać że zrysowany pies ona jest taka, że nawet nie przystanie na kupę jak sie załatwia to kręci się wokół i wszystko dookoła niucha Quote
gonia66 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='lilith27']tak.....to psiowa krejzolka widać że zrysowany pies ona jest taka, że nawet nie przystanie na kupę jak sie załatwia to kręci się wokół i wszystko dookoła niuchaHihihihihi...zawsze to powtarzam: JAKI PAN TAKI KRAM;):):):) Quote
anhata Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 szalona psina....widać na zdjęciu, że właśnie biegała :) Quote
lilith27 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 bierz lizi i razem we cztery pobiegamy nad zalewem możesz zabrać tez Ewę i monę będzie nas 6 Quote
anhata Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 najpierw wpisałam ( patrz powyżej), dopiero potem przeczytałam wcześniejsze stronki. Takie spacerki robią dobrze psiakowi. Czy to jest na Borkach ? Quote
Recommended Posts