Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Słodziaki:) ale Lilcia ma taką samą mine jak moje sunie miały kiedy był u nas przez kilka dni mój uratowany Misiaczek, mina pt: zabierzcie to małe ode mnie:):)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

to mój watek, zatem:

[FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/144235-potrzebne-deklaracje-na-hotel-Songo-9-mcy-potrzebuje-szkoleniowca-i-domu/page50[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Oddałam małego songiego do adopcji kiedy miał ok 3 miesiące. Był piękny, maleńki i cudniutki. Songo trafił do dobrych ludzi, którzy uchylili mu nieba i oddali serce na talerzu. Tak bardzo miał dobrze, że najprawdopodobniej się rozpuścił. Songo to bardzo inteligentny pies. Dziś Songi ma 9 miesięcy. Jeszcze nie osiągnął pełnej dojrzałości. Jest bardzo niesforny. Rzucił się nie dawno i pogryzł panią do krwi kiedy chciała go skarcić. Po tym co usłyszałam ustaliłam, wydaje się na pierwszy rzut, że problem jest w tym, że psiak jest po prostu inteligentny i manipuluje całą rodziną a oni nie zdają sobie z tego sprawy. Oni go kochają i jest im przykro bardzo. Państwo poddają się. Mają troje dzieci w domu. Nie chcą go już. Nie chcą z nim pracować. Songo musi trafić do szkoleniowca. A potem do ds, który będzie odpowiedzialnym domem. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Super behawiorysta pod Radomiem zgodziła się pomóc. Konieczne są jednak deklaracje dla Songa. [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Bardzo proszę o pomoc. Nawet tą najmniejszą i najdrobniejszą. Bez Naszej pomocy Songo nie wiadomo gdzie trafi i nie wiadomo jak się zachowa. To dobry pies i piekny. Pamiętam jak był szczenięciem i byliśmy u tresera. Mówił, że to zwyczajny mały (ale piekny) psiak. Razem z mężem ustaliliśmy, że jest chętny do współpracy. Nawet wet to potwierdzał. Ale bez szkoleniowca i prawdziwej obserwacji, Songo może się zmarnować. Chciałabym go odebrać z powrotem. [/FONT][FONT=Tahoma][I][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Każdy grosz się liczy. Nawet 5 czy 10 złotych. Bez wsparcia Songo pójdzie zapewne gdzieś na wieś na łańcuch. Wysłałam ponad 100 pw. Nie otrzymałam żadnej stałej deklaracji. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]błagam o pomoc bo sama tego nie udźwignę.....sama już raz dałam plamę[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Lilka miała paskudnego kleszcza. Ma troszkę dłuższą sierśc więc nie widać go było od razu. Kupiliśmy jej wczoraj obróżkę u weta. Kochani przestrzegam przed tym paskudztwem (tj. kleszczem). Pan Wet mówił, iż miał już trzy przypadki choroby pokleszczowej. Jeszcze zima na dobre nie odpuściła a już dziady atakują.

bardzo gorąco zapraszam na wątek innych radomskich psiaczków:

[quote name='tula']

Bardzo przepraszam ale ja z prośbą o wejście na kolejny radomski wątek, facet psychicznie chory trzyma w strasznych warunkach kilka psiaków i sunie z małymi:
http://www.dogomania.pl/threads/1819...7#post14308057

Posted

Dobermanka Dunia, która została wzięta z naszego schroniska kilka lat temu przez wspaniałych ludzi też ostatnio jak mi pani napisała miała chorobe odkleszczową, na szczęście szybko zdiagnozowaną i wyleczoną. Mam nadzieję że z Lili wszystko ok?

Posted

obserwujemy ją. Wojtek mówi, że przy najmniejszym podejrzeniu, że coś jest nie tak mamy przyjśc z nią. Ale nie sprawia wrażenia chorej. Dziąsła są ok. (tak nam się wydaje)

• 5 weeks later...
Posted

Nasza Lilka jest świetna..jakos chyba urosła, zrobila sie taka dostojna, choc szaleństwo i radoche w jej oczach widac wciąz taka sama:):)
TO taka "Radosna gwiazdeczka":):)

Posted

[quote name='gonia66']choc szaleństwo i radoche w jej oczach widac

tak.....to psiowa krejzolka
widać że zrysowany pies

ona jest taka, że nawet nie przystanie na kupę
jak sie załatwia to kręci się wokół i wszystko dookoła niucha

Posted

[quote name='lilith27']tak.....to psiowa krejzolka
widać że zrysowany pies

ona jest taka, że nawet nie przystanie na kupę
jak sie załatwia to kręci się wokół i wszystko dookoła niuchaHihihihihi...zawsze to powtarzam: JAKI PAN TAKI KRAM;):):):)