Tengusia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Basia jak dalej bedziesz tak biadolic to bog mi swiadkiem ze wsiade w pociag i normalnie ci po tylku wytrzaskam :mad: dalas tymczas nie wyszlo trudno ... nikogo nie zawiodlas !!!! pomimo problemow dalej trzymasz malucha w domu, nie wyrzucilas go za drzwi czy do schronu ... wiec skoncz juz z tym ze zawiodlas i wogole bo :mad::mad::mad: Ruda76 jest z Łodzi napisz do niej, napewno jak znajdzie chwile to podjedzie sprawdzi ten domek ;) Quote
basiagk Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 To ja już morda w kubeł...... Amikat podobno kogoś ma na wizyte. Quote
Tengusia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 porozgladajcie sie dookola, poszukajcie, popytajcie znajomych ... szukamy domu tymczasowego dla Alfiego badz stalego !!!! Quote
Tengusia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='bonsai_88']Tengusia jedziemy razem :diabloti:? jasne w grupie razniej Quote
bonsai_88 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wlać komuś... z okolic Krakowa :evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='bonsai_88']Wlać komuś... z okolic Krakowa :evil_lol:[/quote] takiej jednej co za duzo biadoli :evil_lol: :eviltong: Quote
basiagk Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jeśli to chodzi o mnie a na to zasługuje to cioteczki kochane popełniłyście gafę. Ludzie z Tarnowa baaaaardzo nie lubią gdy mówi sie o nich ze są z okolic Krakowa. To jest obraza. Tarnów był kiedy miastem wojewódzkim i mamy swoja dumę!:-x I nie zapomnijmy o Alfim!!! Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='bonsai_88']Wlać komuś... z okolic Krakowa :evil_lol: [FONT=Arial]ja pierdziu ...bedzie jatka :multi::multi:jade z Wami ;)[/FONT] z Łodzi jeszcze jest nika28 , Quote
Tengusia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='basiagk']Jeśli to chodzi o mnie a na to zasługuje to cioteczki kochane popełniłyście gafę. Ludzie z Tarnowa baaaaardzo nie lubią gdy mówi sie o nich ze są z okolic Krakowa. To jest obraza. Tarnów był kiedy miastem wojewódzkim i mamy swoja dumę!:-x I nie zapomnijmy o Alfim!!![/quote] ale wtopa :splat: no to jedziemy w okolice Tarnowa Bonsai :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Proszę o wybaczenie... W zamian będziesz mogła się spróbować przed nami bronić :evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 dziewczyny, zajrzyjcie tu: http://www.dogomania.pl/forum/f96/kobior-astek-nadal-w-schronie-129045/index4.html#post11774885 okolice tarnowa są zainteresowane psiakiem, może trzeba będzie domek sprawdzić...a ja jak słyszę "tarnów" to widzę tych romów od walk i aż mnie skręca...brrrrrr....:angryy::angryy::angryy::angryy: no tak...już zostałam uświadomiona ze gafe palnęłam:oops::oops::oops::evil_lol: Quote
doddy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tarnowskie Góry a Tarnów to jakieś 140km różnicy... Co do Tomaszowa Mazowieckiego, jeśli pani ma 1,5 roczne dziecko - to przez nas została odrzucona do adopcji psa... najważniejsze dla niej bowiem, by psa dowieźć i w ogóle nie interesuje się jak pies reaguje na dzieci, jaki jest... Quote
amikat Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hm..... nie każdy dom w Tomaszowie ma pewne 1,5 roczne dziecko.... Nieśmiało wtrącę, że wizyta przed-adopcyjna według mojej wiedzy to osobiste odwiedzenie domu, pogadanie z wszystkimi członkami rodziny itd. Tylko taka wizyta mnie zadowala, nie plotki, nie opowieści dziwnej treści. Basiu trzymaj się. Twoje privy przeczytałam. Quote
basiagk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzidziuś śpi Okupacja Abrusiowego legowiska Portrecik Opalanko Alfi:loveu: Quote
basiagk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No nikt nie komentuje tego urwisa:mad: Czekam na dobre wiadomości..... a w między czasie świeże fotki z rana: Jak widzicie Alfi sie wyspał:diabloti: Quote
an1a Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kiedy będzie wizyta w Tomaszowie? podrzucam z samego rana :lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Arial]pierdółek :evil_lol: http://img56.imageshack.us/img56/909/1007264nk8.jpg dogo fixuje :mad:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Nikt nie komentuje, bo fotki Alfika to "nic dodać, nic ująć - po prostu idealne" ;) Quote
basiagk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tomaszów podobno dzis ale jest jeszcze jedna szansa ale ciiiiiii Mam nadzieje, że szybko będzie happy end bo przeszacowałam swoje zdrowie i czuje sie coraz gorzej a Alfi wymaga bardzo duzo uwagi i wysiłku fizycznego. Nie bijcie ale to mój błąd:-? Quote
basiagk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dobra, juz nie bede ale rano bardzo źle sie czułam i tak mi jakos sie napisało. Nie moge sie doczekać wyniku tych wizyt.:question: Quote
amikat Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Basiula - ustaliłyśmy że nie będziesz marudzić!!!!! Pies BĘDZIE albo w DOMU STAŁYM albo na tymczasie. Będzie dobrze. Dzisiaj sprawdzamy 2 domki - Tychy i Tomaszów! Quote
Recommended Posts