Pegaza Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='roxi-malina']Trzeba być dobrej myśli;) a lepiej troche poczekać niz dostać coś popsutego albo niepełnego:evil_lol: Roxi ja do 8 kwietnia potrzebuje to poskladac, mam gosci wiec jak to bedzie wygladac..chyba ze przywioza mi to co jest a potem te witryne.. dam im czas do srody.. za to przywiezli mi co innego komputer nowy co bedzie smigac szybciutko..:cool1:ino ta obudowa mi sie nie widzi.. Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Pomyslicie ze sie chwale ale dzis mam dzien przyjmowania przesylek:lol: :multi: i znow doszly paczki w tym moje książki :multi: sie ciesze :multi:z nich najbardziej... Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 roxi-malina napisał(a):O no to czytaj czytaj:evil_lol: Nie wiem ktora ma byc pierwsza do czytania:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pegaza napisał(a):Be to jest wlasnie taka kabina z radiem akurat kolezanka ma jeszcze saune:cool1:ja juz tej wersji nie potrzebuje..ale radio musi byc musowo aa i odbior telefonu:cool1: Bierz z sauną :loveu: Fajnie bedzie :loveu: :evil_lol: Cze w piątek :multi: Jutro wolne mam :crazyeye: :multi: :evil_lol: :loveu: Quote
dysia-u Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cześć dziewczynki:lol: Daria to ty pewnie nie wyjdziesz z tej kabiny????!!!! a do pracy kto pójdzie?:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Widze że czekacie na nowe mebelki:multi::multi::multi: My w zeszłym roku wymienialiśmy w 3 pokojach na raz.TRAGEDIA:-o.W jednym pokoju znajdowały się tylko paczki do składania tyle ich było. Niestety w pracusi nikt nie ma dzieciaczków w tak młodym wieku:shake: Jak się Roki pytałam czy coś pamięte to mówi że utkwił jej w pamięci alfbet zą,ę,ć..... tak pokolei.Muszą być te literki.Z matematyki utkwił jej kalendarz tz w jakim miesiącu ile jest dni.A i jeszcze z polskiego to po jakich literkach pisze się "rz"tak po kolei trzeba było wymienic.Jak cos jeszcze jej sie przypomni to dam Ci znać;) Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Cze wieczornie dziewczyny:loveu: Be nie chce sauny..:shake: Ewa i tak dzieki:loveu: zawsze cos..choc tak mysle czy oni co roku maja te same testy czy raczej je zmieniaja... Quote
tigrunia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Sauna fajna na odchudzanie jest :loveu: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Cześć D-E! Nie przejmuj się tak tymi tekstami, one tylko sprawdzają wiedzę, do niczego jej się te punkty nie przydadzą ;) Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć D-E! Nie przejmuj się tak tymi tekstami, one tylko sprawdzają wiedzę, do niczego jej się te punkty nie przydadzą ;) Czyli co do koncowych wynikow na swiadectwie nie bedzie sie to liczyc?:roll: Cze sobotnio :loveu: Be ja bede miec inny sposob na te odchudzenie:roll: Quote
Aga76 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Pegaza'] Be ja bede miec inny sposob na te odchudzenie:roll: Śmiem twierdzić, że nawet lepszy od sauny :cool1: Dzień dobry Quote
Aga76 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Pegaza napisał(a):Dzien dobry:loveu: nie widze emot...:roll: taa na stolku to se usiade jak wroce do domu..ciagly ruch bedzie zapewniony:roll::evil_lol: Coś na wzór maratonu :wink: Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Dzien dobry:loveu: nie widze emot...:roll: taa na stolku to se usiade jak wroce do domu..ciagly ruch bedzie zapewniony:roll::evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Aga76 napisał(a):Coś na wzór maratonu :wink: i nie tylko przy malym metrazu miejsca malo wiec i skok przez plotki tez bedzie:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Pegaza napisał(a):Czyli co do koncowych wynikow na swiadectwie nie bedzie sie to liczyc?:roll: Cze sobotnio :loveu: Be ja bede miec inny sposob na te odchudzenie:roll: Hej :bye: ale ty mówisz o teście na koniec 6 kl podstawówki czy jakim bo już sama sie nie łapie:roll:? Bo jeśli na koniec 6 kl to punkty sie nie liczą ale jeżeli chce pójść do dobrego gimnazjum to sie nie dostanie jak np. będzie miała 2p. na 40 itp.;) ale jeżeli gimnazjum nie musi być dobre albo jest to takie w waszej dzielnicy (jeżeli jest w dzielnicy to szkoła nie ma wyboru musi przyjąć chyba że uczeń wagarował i nie zdawał w podstawówce i ma same złe oceny to wtedy może odmówić przyjęcia) to nie musi mieć wielu punktów ale to nie znaczy że może sobie olać test ponieważ jeżeli będzie miała łamaną ocenę to nauczyciel może wziąć pod uwagę to jak poszedł jej test i jeżeli źle poszedł z danego przedmiotu (mało punktów) to może mieć obniżoną ocene;) A tak właściwie to w gazecie wygorczej (chyba) jets test na koniec podstawówki;) Quote
Aga76 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Pegaza']i nie tylko przy malym metrazu miejsca malo wiec i skok przez plotki tez bedzie:evil_lol: Ooo, faktycznie... czyli sport na najwyższym poziomie Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Aga76'] Ooo, faktycznie... czyli sport na najwyższym poziomie Aga polaczone przyjemne z pozytecznym:evil_lol: Roxi hej:p mowie o tescie 3 klasy podstawowki.. Quote
roxi-malina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 To teraz coś takiego zobili:crazyeye::-o? Ja po3 kl. nie musiałam pisać dopiero po 6:multi::eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Cze Daria:loveu: Witamy się wikendowo:loveu:U nas cieplutko,prawie wiosennie.Ja se dzisiaj okienka 2 umyłam i w pokoju wszystkie szkło pomylam.Urobiona jestem jak djabli:shake: Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 cze prawie ciepławo :loveu: wpadliśmy tak ino, pozdrowić :hand: i w ogóle ale bez nadrabiania bo nie mam czasu na to....wybaczysz? ;) Quote
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nie mam dzisiaj dziecia.Będzie dopiero jutro po południu:shake: Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Cze Ewa i Kasia:loveu: wybaczam hehe Ewa zapytaj sie corki czy ten tekst byl o panu Kleksie? czytanie z zrozumieniem...cos takiego znalazlam na necie akurat mieli to dzieci w zeszlym roku.. Quote
ewa2909 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Pegaza napisał(a):no w necie takie informacje znalazlam nawet byly pytania... podobno 24 marca byly w wyborczej arkusz tych odpowiedzi do tego testu a ja nie mam wyborczej buuuuuu Ja niestety też nie czytuje takich gazetek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daria a tak wogule to już Ci pisałam daj sobie spokuj z tymi testami.wszystko pójdzie dobrze.Dogomaniaczki będą trzymać kciuki za egzamin :thumbs: U mnie Daniel pisze w kwietniu egzamin kończący gimnazjum.Ja go jeszcze z książką nie widziałam:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts