Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Od razu mi wpadły w oko i sobie pomyślałam to ONE
Juz dlugo mi nie posluza:roll: na allegro ogladalam sa, ten sam fason ino inne kolory nawet w roziu widzialam..

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']zaczynaja sie ceny od 49 do 119
srednio 59 chyba byly..+koszta przesylki ...tanio nie wyjda..i jesli znow tylko rok w nich pochodze nawet nie caly..

Najpiękniejszy rok przed tobą, rok w gumowym róziu :loveu: iiiha iiiha

Posted

[quote name='Aga76']Trochę tańsze, czy taka sama cena jak za twoje?

Róziowe :loveu:

zaczynaja sie ceny od 49 do 119
srednio 59 chyba byly..+koszta przesylki ...tanio nie wyjda..i jesli znow tylko rok w nich pochodze nawet nie caly..

Posted

Pegaza napisał(a):
No Aga wlasnie o nich tez myslalam ale poki co jeszcze sie wstrzymie z wyborem..:p

One będą czekać na ciebie, nie może być inaczej :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']No nie wiem Aga chyba zbyt rozowe sa:roll:

Tak na poważnie, to troszkę zbyt jaskrawe, żeby w pastelach były to ok, one świecą po oczach nawet w ciemności...

:loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
:evil_lol: Te jedne różowe to nawet w tytule napisali, że specjalnie dla ciebie są :loveu:

No Aga wlasnie o nich tez myslalam ale poki co jeszcze sie wstrzymie z wyborem..:p

Posted

[quote name='Pegaza']noo dlatego wole takie mniej rzucajace sie w oczy ja jedna jedyna i tak mam czarne w czerwone usta..poczatkowo patrzeli na nie jakbym nie wiadomo w czym wyszla, nasze spoleczenstwo jest zacofane..:shake:

głęboki nietolerancyjny ciemnogród, oczywiście z wyjątkami, które jednak potwierdzają smutną regułę...

[SIZE=2]Czerwone usteczka

Posted

[quote name='Pegaza']Jedynie faceci byli laskawsi:evil_lol: pewnie te usta zara im sie kojarzylo..:evil_lol:
po jakims czasie ludzie zaczepiali mnie i pytali gdzie je kupilam bo tez by takie chcieli :evil_lol: zwlaszcza jak musza wyjsc w pole z psem a tam syf..:evil_lol:

One idealne są na takie właśnie spacery :thumbs:

Posted

[quote name='Aga76']Tak na poważnie, to troszkę zbyt jaskrawe, żeby w pastelach były to ok, one świecą po oczach nawet w ciemności...

noo dlatego wole takie mniej rzucajace sie w oczy ja jedna jedyna i tak mam czarne w czerwone usta..poczatkowo patrzeli na nie jakbym nie wiadomo w czym wyszla, nasze spoleczenstwo jest zacofane..:shake:

Posted

[quote name='Aga76']
głęboki nietolerancyjny ciemnogród, oczywiście z wyjątkami, które jednak potwierdzają smutną regułę...

[SIZE=2]Czerwone usteczka :loveu:

Jedynie faceci byli laskawsi:evil_lol: pewnie te usta zara im sie kojarzylo..:evil_lol:
po jakims czasie ludzie zaczepiali mnie i pytali gdzie je kupilam bo tez by takie chcieli :evil_lol: zwlaszcza jak musza wyjsc w pole z psem a tam syf..:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
no szkoda innych butow niszczyc..:roll:

bede ogladac ten program na polsacie bo go jeszcze nie widzialam..:roll:

I łatwo się czyszczą :cool1:

Że jutro? A co będą zapodawać?

Posted

Aga76 napisał(a):
One idealne są na takie właśnie spacery :thumbs:

no szkoda innych butow niszczyc..:roll:

bede ogladac ten program na polsacie bo go jeszcze nie widzialam..:roll:

Posted

Aga76 napisał(a):
I łatwo się czyszczą :cool1:

Że jutro? A co będą zapodawać?

A po co je czyscic jak zara znow beda brudne:cool1::evil_lol:

nie tera leci

Posted

tigrunia napisał(a):
Ale bajerancka łazienka :crazyeye: Ja tez chce taką :placz: U cioki w Wawce był prysznic z radiem :loveu: Ale bajera normalnie :loveu: Fajnie było :evil_lol:

Be to jest wlasnie taka kabina z radiem akurat kolezanka ma jeszcze saune:cool1:ja juz tej wersji nie potrzebuje..ale radio musi byc musowo aa i odbior telefonu:cool1:

Posted

Dzien dobry :loveu:

wiem:loveu:dlatego ją chce..

zara bede dzwonic po moje meble, dzis dostalam wiadomosc ze ktos przedemna tez je zamawial i ich poskladac nie moze w calosci bo nie przywiezli wszystkich..wiec niech tylko sprobuja mi jakis numer wywinac..:mad: nie dosc ze 3 tydzien czekam...

Posted

Taa sie dowiedzialam :handy: ze dwa elementy doszly a jeden jeszcze nie...
ponoc witryn szklanych nie maja:mad:

wiec sobie jeszcze poczekam..

Hej Roxi:hand: