Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Od razu mi wpadły w oko i sobie pomyślałam to ONE Juz dlugo mi nie posluza:roll: na allegro ogladalam sa, ten sam fason ino inne kolory nawet w roziu widzialam.. Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']zaczynaja sie ceny od 49 do 119 srednio 59 chyba byly..+koszta przesylki ...tanio nie wyjda..i jesli znow tylko rok w nich pochodze nawet nie caly.. Najpiękniejszy rok przed tobą, rok w gumowym róziu :loveu: iiiha iiiha Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Trochę tańsze, czy taka sama cena jak za twoje? Róziowe :loveu: zaczynaja sie ceny od 49 do 119 srednio 59 chyba byly..+koszta przesylki ...tanio nie wyjda..i jesli znow tylko rok w nich pochodze nawet nie caly.. Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']Są fajne w rozowe serduszka i te gumowce ktore nie wygladaja jak gumowce:p ale niestety nie moj rozmiar a szkoda... Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro :evil_lol: Te jedne różowe to nawet w tytule napisali, że specjalnie dla ciebie są :loveu: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Najpiękniejszy rok przed tobą, rok w gumowym róziu :loveu: iiiha iiiha hehe czekaj znajde aukcje i pokaze... Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):No Aga wlasnie o nich tez myslalam ale poki co jeszcze sie wstrzymie z wyborem..:p One będą czekać na ciebie, nie może być inaczej :cool1: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Są fajne w rozowe serduszka i te gumowce ktore nie wygladaja jak gumowce:p ale niestety nie moj rozmiar a szkoda... Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']No nie wiem Aga chyba zbyt rozowe sa:roll: Tak na poważnie, to troszkę zbyt jaskrawe, żeby w pastelach były to ok, one świecą po oczach nawet w ciemności... :loveu: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: Te jedne różowe to nawet w tytule napisali, że specjalnie dla ciebie są :loveu: No Aga wlasnie o nich tez myslalam ale poki co jeszcze sie wstrzymie z wyborem..:p Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Aga76 napisał(a):One będą czekać na ciebie, nie może być inaczej :cool1: No nie wiem Aga chyba zbyt rozowe sa:roll: Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']noo dlatego wole takie mniej rzucajace sie w oczy ja jedna jedyna i tak mam czarne w czerwone usta..poczatkowo patrzeli na nie jakbym nie wiadomo w czym wyszla, nasze spoleczenstwo jest zacofane..:shake: głęboki nietolerancyjny ciemnogród, oczywiście z wyjątkami, które jednak potwierdzają smutną regułę... [SIZE=2]Czerwone usteczka :loveu: Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']Jedynie faceci byli laskawsi:evil_lol: pewnie te usta zara im sie kojarzylo..:evil_lol: po jakims czasie ludzie zaczepiali mnie i pytali gdzie je kupilam bo tez by takie chcieli :evil_lol: zwlaszcza jak musza wyjsc w pole z psem a tam syf..:evil_lol: One idealne są na takie właśnie spacery :thumbs: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Tak na poważnie, to troszkę zbyt jaskrawe, żeby w pastelach były to ok, one świecą po oczach nawet w ciemności... :loveu: noo dlatego wole takie mniej rzucajace sie w oczy ja jedna jedyna i tak mam czarne w czerwone usta..poczatkowo patrzeli na nie jakbym nie wiadomo w czym wyszla, nasze spoleczenstwo jest zacofane..:shake: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76'] głęboki nietolerancyjny ciemnogród, oczywiście z wyjątkami, które jednak potwierdzają smutną regułę... [SIZE=2]Czerwone usteczka :loveu: Jedynie faceci byli laskawsi:evil_lol: pewnie te usta zara im sie kojarzylo..:evil_lol: po jakims czasie ludzie zaczepiali mnie i pytali gdzie je kupilam bo tez by takie chcieli :evil_lol: zwlaszcza jak musza wyjsc w pole z psem a tam syf..:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):no szkoda innych butow niszczyc..:roll: bede ogladac ten program na polsacie bo go jeszcze nie widzialam..:roll: I łatwo się czyszczą :cool1: Że jutro? A co będą zapodawać? Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):A po co je czyscic jak zara znow beda brudne:cool1::evil_lol: nie tera leci :evil_lol: masz rację, hihihi Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Aga76 napisał(a):One idealne są na takie właśnie spacery :thumbs: no szkoda innych butow niszczyc..:roll: bede ogladac ten program na polsacie bo go jeszcze nie widzialam..:roll: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Aga76 napisał(a):I łatwo się czyszczą :cool1: Że jutro? A co będą zapodawać? A po co je czyscic jak zara znow beda brudne:cool1::evil_lol: nie tera leci Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ale bajerancka łazienka :crazyeye: Ja tez chce taką :placz: U cioki w Wawce był prysznic z radiem :loveu: Ale bajera normalnie :loveu: Fajnie było :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 tigrunia napisał(a):Ale bajerancka łazienka :crazyeye: Ja tez chce taką :placz: U cioki w Wawce był prysznic z radiem :loveu: Ale bajera normalnie :loveu: Fajnie było :evil_lol: Be to jest wlasnie taka kabina z radiem akurat kolezanka ma jeszcze saune:cool1:ja juz tej wersji nie potrzebuje..ale radio musi byc musowo aa i odbior telefonu:cool1: Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Dzien dobry :loveu: wiem:loveu:dlatego ją chce.. zara bede dzwonic po moje meble, dzis dostalam wiadomosc ze ktos przedemna tez je zamawial i ich poskladac nie moze w calosci bo nie przywiezli wszystkich..wiec niech tylko sprobuja mi jakis numer wywinac..:mad: nie dosc ze 3 tydzien czekam... Quote
roxi-malina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Hej :bye: Łazienka supcio:loveu: i prysznic też odjechany:loveu: Udanych mebelków:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Trzeba być dobrej myśli;) a lepiej troche poczekać niz dostać coś popsutego albo niepełnego:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Taa sie dowiedzialam :handy: ze dwa elementy doszly a jeden jeszcze nie... ponoc witryn szklanych nie maja:mad: wiec sobie jeszcze poczekam.. Hej Roxi:hand: Quote
Recommended Posts