Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej :bye: No u nas też słoneczko pięknie świeci i jest tak cieplutko:loveu: jak wracałam od lekarza to jakiś facet szedł po swoim podwórku w podkoszulku i bokserkach:-o:evil_lol: cze Roxi:p jezu to az tak mu cieplo bylo...:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nooo:evil_lol: ale jedna zecz mnie zdziwiła :roll: bo ta rodzinka ma 2 yorki i ten facet szedł z szczeniaczkiem yorka w rękach tylko ze trzymała go od siebie z metr Quote
roxi-malina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):hm to dziwny facet:evil_lol: Nom:lol: ta rodzinka jest dość dziwna:evil_lol: maja 2 yorki, pekinczyka i 2 sznałcery i do tego 3 koty:evil_lol: (tyle na razie widziałam na ich podwórku :eviltong:) Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Poka coś :cool3: może być cokolwiek :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Yhm to moze pozniej.. bo musze pozmniejszac fotki..:roll: ale to nic specjalnego bo nic nie mam... Ok, mnie zadowoli choćby brzeg kanapy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Yhm to moze pozniej.. bo musze pozmniejszac fotki..:roll: ale to nic specjalnego bo nic nie mam... Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Aga76 napisał(a):Ok, mnie zadowoli choćby brzeg kanapy :evil_lol: haha powaznie:evil_lol: potem cos dam.. Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 (edited) Wycięcie zdjęc Edited March 27, 2013 by Pegaza Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 O jak ładnie słonecznie :loveu: Cześć D-E :multi: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Hej Be:p pamietam wtedy bylo bardzo cieplo..:loveu:se przynajmniej na fotach slonko poogladam..:roll: Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Hej Be:p pamietam wtedy bylo bardzo cieplo..:loveu:se przynajmniej na fotach slonko poogladam..:roll: A ja mam za oknem :megagrin: Słonko od samiuśkiego rana :loveu: Aż sobie z radości ide kawe zrobić :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Hej Be:p pamietam wtedy bylo bardzo cieplo..:loveu:se przynajmniej na fotach slonko poogladam..:roll: Sunie śliczne:loveu::loveu::loveu: a u nas to słońce świeci jest dość cieplutko i śnieg już nie pada:multi: (bo wczoraj to cały czas sypało przestawało topniało i znów sypało...:shake:) Quote
***Paulina*** Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 (edited) Cześć:bye: Jak było pięknie:loveu: Ciepło, słoneczko:loveu::loveu::loveu: Edited March 29, 2013 by Magda Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Cze Paula:p spalam poltora godziny i obudzilam sie hmm powiedzmy ze teraz dochodze do siebie.. mialam wlaczone ogrzewanie...a staram sie je przy spaniu wylaczyc lub znizyc poziom nagrzewania.. pozniej wstawie fotki remontowo-lazienkowe moze dla kogos beda inspiracją:evil_lol: Quote
laurin Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 (edited) ale Ci dobrze... sama bym się drzemnęła:evil_lol: tyle ze później w nocy nie bedę mogła spać:cool1: focie remontowe też gdzieś posiadam:cool3: takie demolkowe:evil_lol: u mnie później krokusiki w galerii będą:loveu::loveu::loveu: Edited March 29, 2013 by laurin Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: Ale Livka podobna do Tośka na tych zdjęciach.:multi: Daria to chyba Ty tak długo czekałaś z usunięciem ząbków u małej i wyleciały same.Tosiek miał iść w poniedziałek na zabieg a dzisiaj zaglądam mu do pychola a tam już jednego kiełka nie ma.Nie wiem co robić -odwołać wizyte i jeszcze troszke poczekac aż drugi sam wyleci czy się już wybrać? Został mu tylko 1 kiełek podwójny,ale zgryz ma prawidłowy bo wet oglądał:lol: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Łazieneczka fajniutka,a kabina zarąbiasta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 (edited) Taką łazienke mają nasi znajomi..m-a ja robił..:cool1:wg projektu kolezanki i taką kabine jak oni mają, ja bede miec rowniez ale nie predzej niz po urlopie naszym..:loveu:sie juz doczekac nie moge:p Edited March 27, 2013 by Pegaza Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 (edited) Ale fajowo dziołchy pedałują :evil_lol: syskie tsy Bajerancka łazienka :loveu: i kosmiczna kabina :loveu: Edited March 29, 2013 by Magda Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: Ale Livka podobna do Tośka na tych zdjęciach.:multi: Daria to chyba Ty tak długo czekałaś z usunięciem ząbków u małej i wyleciały same.Tosiek miał iść w poniedziałek na zabieg a dzisiaj zaglądam mu do pychola a tam już jednego kiełka nie ma.Nie wiem co robić -odwołać wizyte i jeszcze troszke poczekac aż drugi sam wyleci czy się już wybrać? Został mu tylko 1 kiełek podwójny,ale zgryz ma prawidłowy bo wet oglądał:lol: No ja dlugo czekalam bo tylko dwa sie ostaly i dwa niestety musialy by wyrwane..ale poszlo szybko z 5-10 minut i Liv juz byla zemną... Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza'] a nie zauwazylas moich gumokow spacerowych?:roll: Od razu mi wpadły w oko i sobie pomyślałam to ONE Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 (edited) [quote name='Aga76'] Ale fajowo dziołchy pedałują :evil_lol: syskie tsy Bajerancka łazienka :loveu: i kosmiczna kabina :loveu: No popatrz ile fotek wstawilam..:evil_lol: oj sie juz w niej widze jak robie myju myju..:evil_lol: a nie zauwazylas moich gumokow spacerowych?:roll: Edited March 29, 2013 by Magda Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']Juz dlugo mi nie posluza:roll: na allegro ogladalam sa, ten sam fason ino inne kolory nawet w roziu widzialam.. Trochę tańsze, czy taka sama cena jak za twoje? Róziowe :loveu: Quote
Recommended Posts