Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
A u Was w Wawie chmurki co? chcialo byc choc promyka?:evil_lol:
swieci swieci..:loveu:

Be trzeba sluchac chlopa:cool1: Ty podejmujesz bledne decyzje sama mowilas:evil_lol:

Cze Daria:loveu::loveu::loveu:
UU nas słoneczko dopierop się pojawiło jak miało zachodzić.Ale za to było śliczniutkie takie pomarańczowe:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Ale czarny?:roll::evil_lol:

hm takie sa zdradliwe myslisz ze przyszedl w dobrych intencjach a tu buch Ci zlą nowine przyniesie:evil_lol:

oj nie osądzaj po kolorach owłosienia:roll: moja t jest niby coś jakby blond a fałszywa i wredna że szok

Posted

Pegaza napisał(a):
Dzieki Ania:loveu:

kocurek powiadasz to na szczescie czy na pecha:evil_lol:

wesoły jest i podskakuje :evil_lol: to chyba na szczęście:evil_lol:

Posted

[quote name='laurin']oj nie osądzaj po kolorach owłosienia:roll: moja t jest niby coś jakby blond a fałszywa i wredna że szok

haha moja tez byla blond po czym w zeszlym roku na komunie córy zrobila sie wisniowa balejazowa po czym teraz wyglada jakas ruda a te wiadomo jakie sa:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
haha moja tez byla blond po czym w zeszlym roku na komunie córy zrobila sie wisniowa balejazowa po czym teraz wyglada jakas ruda a te wiadomo jakie sa:evil_lol:

moja też się często stara upiększyć:evil_lol: ale niekiedy to szkoda gadać... :evil_lol::evil_lol:
w naszych przypadkach t to chyba kolor włosów nie gra roli:shake:

Posted

Cześć. Słońce ładnie świeci a Ty masz lenia?? :shake:
Byliśmy na spacerze bo z ziemi zrobiła się gruda więc nie musi być po spacerze kąpiel - nie ma błota nie ma kąpieli:cool3:
Sprzątać jakoś też mi się nie chce , okna znowu zachlapane... eeee taka robota:shake: