tigrunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pegaza napisał(a): Be trzeba sluchac chlopa:cool1: Ty podejmujesz bledne decyzje sama mowilas:evil_lol: Co racja to racja :evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:loveu: .czyli czuc ocieplenie:loveu: Daria nie przejęzyczyłaś się?? :eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pegaza napisał(a):A u Was w Wawie chmurki co? chcialo byc choc promyka?:evil_lol: swieci swieci..:loveu: Be trzeba sluchac chlopa:cool1: Ty podejmujesz bledne decyzje sama mowilas:evil_lol: Cze Daria:loveu::loveu::loveu: UU nas słoneczko dopierop się pojawiło jak miało zachodzić.Ale za to było śliczniutkie takie pomarańczowe:multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Cze Ewa:loveu: a u nas swiecilo do samego konca..i jak teraz wychodzialam z psami to nie bylo mi zimno..czyli czuc ocieplenie:loveu: Quote
Aga76 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pegaza napisał(a): Be trzeba sluchac chlopa:cool1: Ty podejmujesz bledne decyzje sama mowilas:evil_lol: :evil_lol: jak to ładnie powiedziane... Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 CZe Aga i Ania:p nie widze znow emotek Agi... sie nie wyspalam dzis..:roll: Quote
laurin Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):CZe Aga i Ania:p nie widze znow emotek Agi... sie nie wyspalam dzis..:roll: Aga z czarnym kocurkiem przyszła Quote
laurin Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']Ale czarny?:roll::evil_lol: hm takie sa zdradliwe myslisz ze przyszedl w dobrych intencjach a tu buch Ci zlą nowine przyniesie:evil_lol: oj nie osądzaj po kolorach owłosienia:roll: moja t jest niby coś jakby blond a fałszywa i wredna że szok Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 laurin napisał(a):Aga z czarnym kocurkiem przyszła Dzieki Ania:loveu: kocurek powiadasz to na szczescie czy na pecha:evil_lol: Quote
laurin Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Dzieki Ania:loveu: kocurek powiadasz to na szczescie czy na pecha:evil_lol: wesoły jest i podskakuje :evil_lol: to chyba na szczęście:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Ale czarny?:roll::evil_lol: hm takie sa zdradliwe myslisz ze przyszedl w dobrych intencjach a tu buch Ci zlą nowine przyniesie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='laurin']oj nie osądzaj po kolorach owłosienia:roll: moja t jest niby coś jakby blond a fałszywa i wredna że szok haha moja tez byla blond po czym w zeszlym roku na komunie córy zrobila sie wisniowa balejazowa po czym teraz wyglada jakas ruda a te wiadomo jakie sa:evil_lol: Quote
laurin Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):haha moja tez byla blond po czym w zeszlym roku na komunie córy zrobila sie wisniowa balejazowa po czym teraz wyglada jakas ruda a te wiadomo jakie sa:evil_lol: moja też się często stara upiększyć:evil_lol: ale niekiedy to szkoda gadać... :evil_lol::evil_lol: w naszych przypadkach t to chyba kolor włosów nie gra roli:shake: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Ja juz mojej niewidzialam hohoh.. i nie chce jej ogladac...:roll: nic mi sie nie chce mam lenia..a zmywania ile mam..:roll: Quote
dysia-u Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cześć. Słońce ładnie świeci a Ty masz lenia?? :shake: Byliśmy na spacerze bo z ziemi zrobiła się gruda więc nie musi być po spacerze kąpiel - nie ma błota nie ma kąpieli:cool3: Sprzątać jakoś też mi się nie chce , okna znowu zachlapane... eeee taka robota:shake: Quote
dysia-u Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Cze:p ale u nas slonko nie swieci..:shake: uuu no to masz problem :eviltong: Quote
dysia-u Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a do pracy kiedy? czekasz bo jeszcze nie otworzyli sklepu czy są jakieś trudności? Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Cze:p ale u nas slonko nie swieci..:shake: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dysia-u napisał(a):uuu no to masz problem :eviltong: No to podeslij mi promyka jednego..to moze mi sie zachce wyjsc z lozka:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hej :bye: No u nas też słoneczko pięknie świeci i jest tak cieplutko:loveu: jak wracałam od lekarza to jakiś facet szedł po swoim podwórku w podkoszulku i bokserkach:-o:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dysia-u napisał(a):a do pracy kiedy? czekasz bo jeszcze nie otworzyli sklepu czy są jakieś trudności? jeszcze sklepu nie otworzyli..:roll: Quote
Recommended Posts