Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pati napisał(a):
tytuł wątku to troche nieaktualny jest. Ciotka Tifet prosze zmienić na Malizna..radosna..ŁOBUZIARA...pilnie szuka domu

mała zgadza sie, radosna oj zgadza sie , grzeczna :diabloti:

Foka rzadzi całym domem . Ustawia wszystkie psy po kontach, Niejeden juz wie co znaczy Fokowy kieł :evil_lol:
Pomyka na tych swoich łapinkach jak strzała i przegania każdego intruza z kuchni taaaka jest wredna :diabloti:

o kurcze, nie zauważyłam tego, co Pati napisała
A to nam się Foka rozbrykała i pokazała swoje prawdziwe oblicze :evil_lol:
Super, że pomyka jak strzała. Łapinki już ma silniejsze. Chyba średnio fajnie, że taka z niej rządzicielka :roll:

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anouk92']Szamanko pisałam do moda że Tifet założycielka wątku bardzo żadko jest na dogo i czy np. ja lub Negri mogłybyśmy w jakiś sposób "przejąć" wątek.

Hmmm...skoro więc Tifet tak rzadko bywa na forum, to dogadajcie się z nią co do prowadzenia wątku.
Ponieważ post Negri jest zaraz za pierwszymi postami Tifet - mógłby on być właśnie aktualizowanym postem, w którym byłoby aktualne rozliczenie wątku oraz wszelkie istotne aktualności dotyczące suni.
Ja ewentualnie potwierdzę ten post, że rzeczywiście jest on aktualizacją, mimo że nie jest prowadzony przez założycielkę wątku.
W tym poście można również wstawić nr konta, na które zbierane są fundusze.

Innej możliwości na przejęcie wątku nie ma. Tifet jest autorką pierwszego posta i nie można tego zmienić.
Zastanówcie się, czy odpowiada wam takie rozwiązanie.

Posted

[quote name='Szamanka']
Hmmm...skoro więc Tifet tak rzadko bywa na forum, to dogadajcie się z nią co do prowadzenia wątku.
Ponieważ post Negri jest zaraz za pierwszymi postami Tifet - mógłby on być właśnie aktualizowanym postem, w którym byłoby aktualne rozliczenie wątku oraz wszelkie istotne aktualności dotyczące suni.
Ja ewentualnie potwierdzę ten post, że rzeczywiście jest on aktualizacją, mimo że nie jest prowadzony przez założycielkę wątku.
W tym poście można również wstawić nr konta, na które zbierane są fundusze.

Innej możliwości na przejęcie wątku nie ma. Tifet jest autorką pierwszego posta i nie można tego zmienić.
Zastanówcie się, czy odpowiada wam takie rozwiązanie.

Napiszę do Tifet i zapytam, czy będzie dalej prowadzić wątek Toli. Jeżeli zrezygnuje z prowadzenia wątku Toli zrobimy tak. jak proponuje Szamanka bo chyba nie ma innego wyjścia :razz:

Posted

Ja proponuje od razu aby Tifet skasowała wszystkie info z pierwszego postu i napisała "szczegóły w poście nr 2" a tam Negri wstawi wszystkie nowe szczegóły, opis i zdjęcia.
Co Wy na to?

Posted

Pomysł z usunięciem pierwszego posta nie jest zły ;).
Sytuacja Toli wymaga napisania o niej i jej sytuacji wszystkiego od początku.
Może lepiej bedzie, jeżeli pierwsze posty będą puste niż miałyby zawierać nieaktualne informacje :roll:

Poczekajmy chwilę. Napisałam do Tifet, może tu zajrzy.
Tak czy siak - biorę się za pełne zestawienie finasów i umieszczę je w pierwszym swoim poście ;)

Posted

Niestety, Tifet się nie odzywa.
Prywatną skrzynką na dogo ma zapchaną. Nie odpowiedziała też na mojego maila, którego wysłałam jej na adres osobisty. :shake:

Wygląda na to, że ten trzeci post będzie rozliczeniowo - informacyjny.
Tytuł wątku też pewnie tylko założyciel może zmienić?

Posted

[quote name='Negri_2008']
Wygląda na to, że ten trzeci post będzie rozliczeniowo - informacyjny.
Tytuł wątku też pewnie tylko założyciel może zmienić?

Ja mogę zmienić tytuł ;)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ale chyba tytuł jest ok? :roll:
Przecież nie wpiszemy - mała rozrabiara szuka domu :evil_lol:

Tak tylko pytam na wypadek, gdyby trzeba było dopisać: "już w nowym domu" ;)

Posted

Suczka moze iśc do domu z innymi zwierzętami ale albo wiekszymi od siebie żeby im nie zrobiła krzywdy albo uległymi.
Chodzi , nie powłuczy juz łapami . Nie chodzi prosto całkiem jak normalny pies ale nie ma problemu z poruszaniem sie czy bieganiem. Po schodach wchodzi ale raczej nie np na 3 piętro jak blok to na rękach albo parter.
Lubi sie przytulać, byc blisko człowieka. jest głodomorem je wszystko i po wszystkich.

Posted

pati napisał(a):
Suczka moze iśc do domu z innymi zwierzętami ale albo wiekszymi od siebie żeby im nie zrobiła krzywdy albo uległymi.
Chodzi , nie powłuczy juz łapami . Nie chodzi prosto całkiem jak normalny pies ale nie ma problemu z poruszaniem sie czy bieganiem. Po schodach wchodzi ale raczej nie np na 3 piętro jak blok to na rękach albo parter.
Lubi sie przytulać, byc blisko człowieka. jest głodomorem je wszystko i po wszystkich.

Dzięki Pati za informacje :lol:

"...je wszystko i po wszystkich..." :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Z charakterku to ona jest taka jak mój pierwszy pies, niestety już za TM.

Ale był przemądry.:loveu: Z tym, że on podstakiwał nawet do dużych psów.

Prawdziwy obrońca stada. Niejednokrotnie kończyło to się u WETA.

Posted

Foka ma sie dobrze.Chyba nieco przytyła no ale jak sie ma taaakki apetyt. Była ze mna kilka dni temu w mieście na zakupach. Foczydło o urodzona podrózniczka. ładnie siedzi na siedzeniu, nie ma choroby lokomocyjnej.
Innych nowych wieści nie ma . teraz zrobiło sie ciepło foka leży w słonku i wygrzewa tyłeczek całe dnie :p

Posted

Foka ma komlecik ogłoszeń ale nie ma tego najważniejszego: allegro
Mógłby ktoś machnąć? :oops:

Tekst jest, fajne foty też.....

Trzeba Foke szczęściarę wytransportować na własny tarasik na polegiwania na słonku :lol: