Negri_2008 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 pati napisał(a):tytuł wątku to troche nieaktualny jest. Ciotka Tifet prosze zmienić na Malizna..radosna..ŁOBUZIARA...pilnie szuka domu mała zgadza sie, radosna oj zgadza sie , grzeczna :diabloti: Foka rzadzi całym domem . Ustawia wszystkie psy po kontach, Niejeden juz wie co znaczy Fokowy kieł :evil_lol: Pomyka na tych swoich łapinkach jak strzała i przegania każdego intruza z kuchni taaaka jest wredna :diabloti: o kurcze, nie zauważyłam tego, co Pati napisała A to nam się Foka rozbrykała i pokazała swoje prawdziwe oblicze :evil_lol: Super, że pomyka jak strzała. Łapinki już ma silniejsze. Chyba średnio fajnie, że taka z niej rządzicielka :roll: Quote
Szamanka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='anouk92']Szamanko pisałam do moda że Tifet założycielka wątku bardzo żadko jest na dogo i czy np. ja lub Negri mogłybyśmy w jakiś sposób "przejąć" wątek. Hmmm...skoro więc Tifet tak rzadko bywa na forum, to dogadajcie się z nią co do prowadzenia wątku. Ponieważ post Negri jest zaraz za pierwszymi postami Tifet - mógłby on być właśnie aktualizowanym postem, w którym byłoby aktualne rozliczenie wątku oraz wszelkie istotne aktualności dotyczące suni. Ja ewentualnie potwierdzę ten post, że rzeczywiście jest on aktualizacją, mimo że nie jest prowadzony przez założycielkę wątku. W tym poście można również wstawić nr konta, na które zbierane są fundusze. Innej możliwości na przejęcie wątku nie ma. Tifet jest autorką pierwszego posta i nie można tego zmienić. Zastanówcie się, czy odpowiada wam takie rozwiązanie. Quote
Negri_2008 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Szamanka'] Hmmm...skoro więc Tifet tak rzadko bywa na forum, to dogadajcie się z nią co do prowadzenia wątku. Ponieważ post Negri jest zaraz za pierwszymi postami Tifet - mógłby on być właśnie aktualizowanym postem, w którym byłoby aktualne rozliczenie wątku oraz wszelkie istotne aktualności dotyczące suni. Ja ewentualnie potwierdzę ten post, że rzeczywiście jest on aktualizacją, mimo że nie jest prowadzony przez założycielkę wątku. W tym poście można również wstawić nr konta, na które zbierane są fundusze. Innej możliwości na przejęcie wątku nie ma. Tifet jest autorką pierwszego posta i nie można tego zmienić. Zastanówcie się, czy odpowiada wam takie rozwiązanie. Napiszę do Tifet i zapytam, czy będzie dalej prowadzić wątek Toli. Jeżeli zrezygnuje z prowadzenia wątku Toli zrobimy tak. jak proponuje Szamanka bo chyba nie ma innego wyjścia :razz: Quote
anouk92 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja proponuje od razu aby Tifet skasowała wszystkie info z pierwszego postu i napisała "szczegóły w poście nr 2" a tam Negri wstawi wszystkie nowe szczegóły, opis i zdjęcia. Co Wy na to? Quote
Szamanka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A po co sobie dokładać roboty? ;) Pierwszy post może zostać. A w drugim tylko kontynuować. Quote
Negri_2008 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Pomysł z usunięciem pierwszego posta nie jest zły ;). Sytuacja Toli wymaga napisania o niej i jej sytuacji wszystkiego od początku. Może lepiej bedzie, jeżeli pierwsze posty będą puste niż miałyby zawierać nieaktualne informacje :roll: Poczekajmy chwilę. Napisałam do Tifet, może tu zajrzy. Tak czy siak - biorę się za pełne zestawienie finasów i umieszczę je w pierwszym swoim poście ;) Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Zestawiaj, zestawiaj ;) Właśnie poszło 50 PLN na Maliznę. A Szamanka ma rację - wystarczy aktualizować 2 post. Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Wstawiłam rozliczenie finansów malizny w trzecim poście.... Zestawienie jest za luty i marzec. Kolejne wpłaty też tam będę raportować :lol: Quote
Szamanka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No i o to właśnie chodziło. Super :lol: Tak dalej trzymajcie. Quote
Negri_2008 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Niestety, Tifet się nie odzywa. Prywatną skrzynką na dogo ma zapchaną. Nie odpowiedziała też na mojego maila, którego wysłałam jej na adres osobisty. :shake: Wygląda na to, że ten trzeci post będzie rozliczeniowo - informacyjny. Tytuł wątku też pewnie tylko założyciel może zmienić? Quote
Szamanka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Negri_2008'] Wygląda na to, że ten trzeci post będzie rozliczeniowo - informacyjny. Tytuł wątku też pewnie tylko założyciel może zmienić? Ja mogę zmienić tytuł ;) Quote
Ra_dunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ale chyba tytuł jest ok? :roll: Przecież nie wpiszemy - mała rozrabiara szuka domu :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ale chyba tytuł jest ok? :roll: Przecież nie wpiszemy - mała rozrabiara szuka domu :evil_lol: Tak tylko pytam na wypadek, gdyby trzeba było dopisać: "już w nowym domu" ;) Quote
pati Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Suczka moze iśc do domu z innymi zwierzętami ale albo wiekszymi od siebie żeby im nie zrobiła krzywdy albo uległymi. Chodzi , nie powłuczy juz łapami . Nie chodzi prosto całkiem jak normalny pies ale nie ma problemu z poruszaniem sie czy bieganiem. Po schodach wchodzi ale raczej nie np na 3 piętro jak blok to na rękach albo parter. Lubi sie przytulać, byc blisko człowieka. jest głodomorem je wszystko i po wszystkich. Quote
Negri_2008 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 pati napisał(a):Suczka moze iśc do domu z innymi zwierzętami ale albo wiekszymi od siebie żeby im nie zrobiła krzywdy albo uległymi. Chodzi , nie powłuczy juz łapami . Nie chodzi prosto całkiem jak normalny pies ale nie ma problemu z poruszaniem sie czy bieganiem. Po schodach wchodzi ale raczej nie np na 3 piętro jak blok to na rękach albo parter. Lubi sie przytulać, byc blisko człowieka. jest głodomorem je wszystko i po wszystkich. Dzięki Pati za informacje :lol: "...je wszystko i po wszystkich..." :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Ra_dunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No to taka domowa pieszczocha - jedynaczka + odkurzacz w jednym :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Wpłyneły pieniążki od ciotek :loveu: Ra_dunia i Ihabe jak się domyślam ( w przelewie nie było Nica) Dzięki Wam :multi: W poście 3 bieżące info :eviltong: Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Z charakterku to ona jest taka jak mój pierwszy pies, niestety już za TM. Ale był przemądry.:loveu: Z tym, że on podstakiwał nawet do dużych psów. Prawdziwy obrońca stada. Niejednokrotnie kończyło to się u WETA. Quote
__Lara Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Gosiapk napisał(a):Zmywarka Tola gotowa do odbioru ;) Dobre :megagrin::megagrin::megagrin: do domku Tolusiu :) Quote
Gosiapk Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Tolunia szuka domu, chętnie pomoże w gospodarstwie przy zmywaniu naczyń po obiedzie :) Quote
pati Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Foka ma sie dobrze.Chyba nieco przytyła no ale jak sie ma taaakki apetyt. Była ze mna kilka dni temu w mieście na zakupach. Foczydło o urodzona podrózniczka. ładnie siedzi na siedzeniu, nie ma choroby lokomocyjnej. Innych nowych wieści nie ma . teraz zrobiło sie ciepło foka leży w słonku i wygrzewa tyłeczek całe dnie :p Quote
Gosiapk Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Teraz będziemy ją nazwyać Tola vel Słoneczna Foka :) Quote
Negri_2008 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Foka ma komlecik ogłoszeń ale nie ma tego najważniejszego: allegro Mógłby ktoś machnąć? :oops: Tekst jest, fajne foty też..... Trzeba Foke szczęściarę wytransportować na własny tarasik na polegiwania na słonku :lol: Quote
Recommended Posts