Negri_2008 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Gosiapk napisał(a):Tolunia zaprasza do adopcji Toluni ;) :megagrin::megagrin::megagrin: Mam wieści od cioci Anouk: Foka juz po zabiegu, wszystko przebiegło bez komplikacji. Jutro kontrola. Może uda nam się odwiedzić małą w sobotę. Chciałabym zobaczyć tę naszą małą "posiadaczkę" :evil_lol::loveu: Quote
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Negri_2008 napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin:... Ale Ciocia Negri rechocze :lol: Quote
Negri_2008 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Jakby cioteczki chciały pomóc w ogłaszaniu suni to wykorzystujcie pierwszy post. Tam jest wszystko, co trzeba :lol: Miał być bazarek plecaczkowy. Proponowałam, że odbiorę fanty w Warszawie i nie ma odzewu :razz: Jakby co - pracuję na Grzybowskiej ;) Quote
Gosiapk Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Negri_2008 napisał(a):Jakby cioteczki chciały pomóc w ogłaszaniu suni to wykorzystujcie pierwszy post. Tam jest wszystko, co trzeba :lol: Miał być bazarek plecaczkowy. Proponowałam, że odbiorę fanty w Warszawie i nie ma odzewu :razz: Jakby co - pracuję na Grzybowskiej ;) Ależ zapraszam po plecaczki! Na Grzybowskiej? To niedaleko, mieszkam blisko Wola Parku. Prześlij PW to się umówimy. Może jutro wpadniesz? Quote
Ra_dunia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja się muszę "ogarnąć" po wojażach i jakiś bazarek też przygotuję ;) Quote
Negri_2008 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Gosiapk napisał(a):Ależ zapraszam po plecaczki! Na Grzybowskiej? To niedaleko, mieszkam blisko Wola Parku. Prześlij PW to się umówimy. Może jutro wpadniesz? Cioteczko, dopiero we środę moge podjechać, bo mam okrutnie napięte najbliższe popołudnia :angryy: I jeszcze tylko przypomnę, że przejmę plecaczki tylko do rozesłania po zakończeniu bazarku. Bazarku nie wystawię, bo nie mam w domu internetu a w pracy brakuje na to czasu, niestety :evil_lol: Już wysyłam pw Dzięki Wam cioteczki za wsparcie dla Toli. :loveu: Trzeba ją wyekspediować jak najszybciej do domu, żeby cieszała się nią jakaś fajna Pancia. Mamy nawet taki plan....żeby .....Tolę.......pokazać,...w TV :evil_lol::cool3: ale o tym na razie sza... Dzięki też cioci Pati za załatwienie sterylki dla Foki :loveu: po super cenie. Zapłaciłyśmy tylko 160 zł. :multi: Quote
Negri_2008 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Zrobiłam przelew dla Pati: 160 zł za sterylke 150 zł za hotelik Tola ma więc opłacony pobyt do końca kwietnia. To dobre wiadomości. A teraz złe: zostało w kasie 37 zł. :-? Jakiś grosik znajdę w skarbonce dopiero pod koniec kwietnia. W tytule wątku napisałam, że potrzebna jest kaska na hotelik, może jakaś dobra dusza coś Toli paduruje :placz: Quote
Ra_dunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ja jak zwykle coś na początku maja dorzucę ;) ale każda pomoc jest baaaardzo potrzebna... Quote
pati Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Nie było mnie w domu pzrez weekend . Jak wrociłam do domu Foka nie wiedziała co ma z soba zrobić. Piszczała, kręciła się jak bączek , jęcząła strasznie sie cieszyła. Uderzała mnie po nogach kołnierzem a jak weiełam na ręce umyła mi twarz po podróży. Nie ma to jak poręczna Foka :p Ma sie dobrze rana goji sie fajnie wszysko jest wporządku Fota pannicy i w zbliżeniu Quote
Negri_2008 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 pati napisał(a):Nie było mnie w domu pzrez weekend . Jak wrociłam do domu Foka nie wiedziała co ma z soba zrobić. Piszczała, kręciła się jak bączek , jęcząła strasznie sie cieszyła. Uderzała mnie po nogach kołnierzem a jak weiełam na ręce umyła mi twarz po podróży. Nie ma to jak poręczna Foka :p Ma sie dobrze rana goji sie fajnie wszysko jest wporządku kochana słodka Foczka. Przecież taki kochajacy i przywiązany psiak to skarb :loveu: A zdjęcia miodne ;) Tylko Foce diadem na łebek założyć i istna ksieżniczka :evil_lol: Dzięki Pati za opiekę :lol: Quote
anouk92 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Sprostowanie. Pati nie płaciła za sterylkę tylko ja więc żeby już nie kombinować kaska niech zosyanie na koncie Pati i będzie na Rudzię. Quote
Negri_2008 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Nie spotkamy się dzisiaj w sprawie plecaczków. Może w piątek. Jadę pilnie porozklejać plakaty, bo zwiał z lecznicy foksterier. :shake: To pilne!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/uciekl-z-lecznicy-warszawa-utracona-godnosc-psa-foksterier-czy-smiec-135676/#post12175197 Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 a ja zrobiłam Toluni nowy banerek ;) bo ona już w żadnym wypadku nie jest popsuta :razz: i jeszcze jeden, bo nie mogłam się zdecydować :eviltong: Quote
Negri_2008 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Jakie śliczne banerki :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się zdecydować który wybrać, więc będę sobie co jakiś czas banerek Toli podmieniać :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Kochana i kochająca Tola ślicznie prosi o domek :loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Malutka, radosna, ślicznotka czeka na kochający domek... i prosi o wsparcie na hotelik... Quote
Negri_2008 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Prosimy o wsparcie finansowe dla Toli :sadCyber: :modla::modla: Quote
pati Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Foka ma sie świetnie. Znow mnie nie było kika dni w domu a jak przyjachałą Foka wyprawiałą takie cuda, ze długo by o nich pisać. Strasznie miła jest ta psinka. Bardzo kochana , niekłopotliwa. Nie sprawia problemów. Bedzie na prawde super towarzystwem . Potrafi kochać , przytula sie jak człowiek. Broni swojej Pańci :evil_lol: w tym przypadku mnie. szytko po sterylce wygląda świetnie, teraz uwazamy z jedzeniem bo Foka ciągle głodna , każdemuz michy wyjada więc jada teraz w samotności Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 zapraszam na bazarek dla Toli :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/astor-loreal-garnier-na-hotelik-dla-toli-do-05-05-a-136594/ Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ale tempo bazarku było ekspresowe :crazyeye: Rano wchodzę - a tam już wsio sprzedane :evil_lol: Dla naszej Malizny będzie 50 PLN :multi: muszę przeszukać swoje szafy :cool3: może jeszcze jakieś skarby znajdę :cool1: Quote
pati Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Foczydło dzis wstało , wylizało mi twarz więc mam zgłowy mycie, zjadło sniadanie i teraz patroluje teren. Foka kocha sie wygrzewac w słońcu, jak wychodze na dwór zawsze jest przy nodze to taki przykostkowy pies. A jak nie chce zeby jakis inny do mnie podbiegał i na mnie skakał bo np pije sobie herbate na dworze to kłade Foke sobie w nogach i już zaden podejśc sie nie odwazy :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ra_duniu, dzięki. :Rose: Ale ekspress. Wchodzę z rańca na bazarek a tu puchy już na pólakch :evil_lol: A z tej Foki to skarbek prawidziwy. Tak się psica przywiązuje do Panciostwa :loveu: Ja mam 60 zł dla małej. Kto da jeszcze grosika??? :p Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Opis "przykostkowy pies" mnie rozwalił :loveu: Quote
Recommended Posts