anouk92 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Negri_2008 napisał(a):Tak sobie sapiens, że przydałaby się aktualizacja pierwszego postu :razz:. Sunia jest w dobrej formie, już te wszystkie zagrożenia o których tam jest napisane są poza nią. Psica ma sporo fajnych zdjęć. :lol: Jakby ten pierwszy post mniej groźnie wyglądał to może jakiś domek by się z tego wykłuł. Jest szansa?:cool3: Tifet chyba dawno na dogo nie było. Może trzeba napisać od nowa cały pierwszy wątek i poprosić moda o jego podmiankę i wklejenie nowych zdjęć. Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Napiszcie do Tifet :) Na pewno zaktualizuje pierwszy post... Quote
Negri_2008 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Ra_dunia napisał(a):Napiszcie do Tifet :) Na pewno zaktualizuje pierwszy post... Napisałam i czekamy ;) Quote
pati Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 oj przydała by sie aktualizacja bo gdzie tam ona nie chodzi. nawet po schodach juz na dwor sama śmiga Quote
Ra_dunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :multi: A jak z chodzeniem po panelach? Też już lepiej? Quote
tifet Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :shake::shake:Jestem, żyję i już aktualizuję pierwszy post... poprostu mnie praca zawaliła i tak nie mam czasu na pisanie itp... :shake::shake: a Negri przepraszam za nie wystawienie cosiów :oops: kompletnie o nich zapomniałam z tego wszystkiego a i muszę inne otrzymane wystawić... :oops: Quote
Negri_2008 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Negri_2008'] 427,50 zł Dziś opłaciłam hotelik dla Toli do 31 marca :lol:. Wydałam więc 170 zł ze skarpety. Pozostało w niej 257,50 zł Cześć, Tifet Quote
anouk92 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Tifet w pierwszym poście trzeba koniecznie napisać że Tola nie jest w pełni sprawna. Że jest po wypadku i jest coraz lepiej ale nie jest idealnie do końca. Ludzie muszą mieć świadomość że nie jest idealnie sprawnym psem. Quote
Ra_dunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Może i idealnie sprawna nie będzie, ale postępy jakie już są to po prostu :crazyeye: Aż strach pomyśleć co by z biedactwem było jakby została w azylku... :shake: Quote
anouk92 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Gosiapk napisał(a):Czylu już nadaje się do adopcji? Jak najbardziej sie nadaje. Czekamy na ten jeden, jedyny idealny domek;) Quote
anouk92 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tolę w najbliżsym czasie czeka sterylizacja - niestety kiepsko stoimy z finansami. Czy ktoś chciałby się dołżyć do sterylizacji malizny?:oops: Quote
Negri_2008 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 anouk92 napisał(a):Tolę w najbliżsym czasie czeka sterylizacja - niestety kiepsko stoimy z finansami. Czy ktoś chciałby się dołżyć do sterylizacji malizny?:oops: No, tak. Skoro mała ma iść w świat powinnyśmy ją "ciachnąć" żeby przypadkiem małych focząt mie miała :angryy:. To może być też dodatkową zaletą suczydła przy adopcji. ;) Tylko kasy mamy mało :shake:. Potrzebne byłyby bazarki i datki:oops: Prosimy o pomoc! :lol: Quote
Ra_dunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ojej i tutaj ciężko z finansami :( A ja jeszcze muszę podatek zapłacić :placz: a mogłabym to przekazać na psiaki :shake: Postaram się coś przelać w kwietniu. Quote
pati Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 tytuł wątku to troche nieaktualny jest. Ciotka Tifet prosze zmienić na Malizna..radosna..ŁOBUZIARA...pilnie szuka domu :evil_lol: mała zgadza sie, radosna oj zgadza sie , grzeczna :diabloti: Foka rzadzi całym domem . Ustawia wszystkie psy po kontach, Niejeden juz wie co znaczy Fokowy kieł :evil_lol: Pomyka na tych swoich łapinkach jak strzała i przegania każdego intruza z kuchni taaaka jest wredna :diabloti: Quote
ihabe Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 anouk92 napisał(a):Tolę w najbliżsym czasie czeka sterylizacja - niestety kiepsko stoimy z finansami. Czy ktoś chciałby się dołżyć do sterylizacji malizny?:oops: Bardzo chetnie, podajcie tylko nr konta na priva, Ona jest przesłodka..... i trzeba zrobic wsystko aby jej pomoc. Quote
pati Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 pati napisał(a): Pomyka na tych swoich łapinkach jak strzała przecie napisałam jak z chodzeniem :p Quote
Szamanka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dziewczyny, prosiłabym o wklejanie rozliczeń w 1 poście. Gdy są porozrzucane po całym wątku - trudno się rozeznać jaka jest obecna sytuacja suni. Gdy wszystko będzie zapisane w 1 poście - jeden rzut oka wystarczy, by wiedzieć jak to wygląda. Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ihabe napisał(a):Bardzo chetnie, podajcie tylko nr konta na priva, Ona jest przesłodka..... i trzeba zrobic wsystko aby jej pomoc. Kochani, ponawiam prosbe o nr konta:placz: Quote
Szamanka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gdyby nr konta był podany w 1 poście, to również wiele by ułatwiło ;) Quote
anouk92 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Szamanka']Gdyby nr konta był podany w 1 poście, to również wiele by ułatwiło ;) Szamanko pisałam do moda że Tifet założycielka wątku bardzo żadko jest na dogo i czy np. ja lub Negri mogłybyśmy w jakiś sposób "przejąć" wątek. Quote
Negri_2008 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ihabe napisał(a):Kochani, ponawiam prosbe o nr konta:placz: Póki co wysyłam Ci nr konta na priv Dziękujemy bardzo w imieniu suni :loveu: Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dzisiaj cosik przeleję na Maliznę ;) Negri - numer konta ten co ostatnio? Quote
Negri_2008 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Ra_dunia napisał(a):Dzisiaj cosik przeleję na Maliznę ;) Negri - numer konta ten co ostatnio? tak, taki samiutki :loveu: dzięki, dzięki Quote
Recommended Posts