Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Tak sobie sapiens, że przydałaby się aktualizacja pierwszego postu :razz:.

Sunia jest w dobrej formie, już te wszystkie zagrożenia o których tam jest napisane są poza nią.
Psica ma sporo fajnych zdjęć. :lol:
Jakby ten pierwszy post mniej groźnie wyglądał to może jakiś domek by się z tego wykłuł.

Jest szansa?:cool3:

Tifet chyba dawno na dogo nie było.
Może trzeba napisać od nowa cały pierwszy wątek i poprosić moda o jego podmiankę i wklejenie nowych zdjęć.

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake::shake:Jestem, żyję i już aktualizuję pierwszy post... poprostu mnie praca zawaliła i tak nie mam czasu na pisanie itp... :shake::shake:

a Negri przepraszam za nie wystawienie cosiów :oops: kompletnie o nich zapomniałam z tego wszystkiego a i muszę inne otrzymane wystawić... :oops:

Posted

Tifet w pierwszym poście trzeba koniecznie napisać że Tola nie jest w pełni sprawna. Że jest po wypadku i jest coraz lepiej ale nie jest idealnie do końca. Ludzie muszą mieć świadomość że nie jest idealnie sprawnym psem.

Posted

anouk92 napisał(a):
Tolę w najbliżsym czasie czeka sterylizacja - niestety kiepsko stoimy z finansami. Czy ktoś chciałby się dołżyć do sterylizacji malizny?:oops:

No, tak.
Skoro mała ma iść w świat powinnyśmy ją "ciachnąć" żeby przypadkiem małych focząt mie miała :angryy:.
To może być też dodatkową zaletą suczydła przy adopcji. ;)

Tylko kasy mamy mało :shake:.
Potrzebne byłyby bazarki i datki:oops:

Prosimy o pomoc! :lol:

Posted

tytuł wątku to troche nieaktualny jest. Ciotka Tifet prosze zmienić na Malizna..radosna..ŁOBUZIARA...pilnie szuka domu :evil_lol:

mała zgadza sie, radosna oj zgadza sie , grzeczna :diabloti:

Foka rzadzi całym domem . Ustawia wszystkie psy po kontach, Niejeden juz wie co znaczy Fokowy kieł :evil_lol:
Pomyka na tych swoich łapinkach jak strzała i przegania każdego intruza z kuchni taaaka jest wredna :diabloti:

Posted

anouk92 napisał(a):
Tolę w najbliżsym czasie czeka sterylizacja - niestety kiepsko stoimy z finansami. Czy ktoś chciałby się dołżyć do sterylizacji malizny?:oops:

Bardzo chetnie, podajcie tylko nr konta na priva, Ona jest przesłodka..... i trzeba zrobic wsystko aby jej pomoc.

Posted

Dziewczyny,
prosiłabym o wklejanie rozliczeń w 1 poście. Gdy są porozrzucane po całym wątku - trudno się rozeznać jaka jest obecna sytuacja suni. Gdy wszystko będzie zapisane w 1 poście - jeden rzut oka wystarczy, by wiedzieć jak to wygląda.

Posted

ihabe napisał(a):
Bardzo chetnie, podajcie tylko nr konta na priva, Ona jest przesłodka..... i trzeba zrobic wsystko aby jej pomoc.

Kochani, ponawiam prosbe o nr konta:placz:

Posted

[quote name='Szamanka']Gdyby nr konta był podany w 1 poście, to również wiele by ułatwiło ;)

Szamanko pisałam do moda że Tifet założycielka wątku bardzo żadko jest na dogo i czy np. ja lub Negri mogłybyśmy w jakiś sposób "przejąć" wątek.