Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
I co? I jak? Tola idzie do nowego domku??

Idzie ;)
Pani nie odwołała sprawy, więc wygląda na to, że wszystko pozostaje zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami :p

Posted

Wpłynęło 50 zł prawdopodobnie od Cioci Ihabe, prawda? :loveu::loveu::loveu:

Dzięki bardzo, bardzo :loveu:

Po opłaceniu ostatnich mam nadzieję już dni za hotelowanie malizny powinno zostać jeszcze parę groszy :multi:

Cioteczki, jezeli nie macie nic przeciwko temu zaszczepimy Tolę przeciwko wściekliźnie przed wydaniem jej do nowego domu.

Działamy jak najlepsza firma pod słońcem Sterylka, szczepienia - full serwis ;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Wpłynęło 50 zł prawdopodobnie od Cioci Ihabe, prawda? :loveu::loveu::loveu:

Dzięki bardzo, bardzo :loveu:

Po opłaceniu ostatnich mam nadzieję już dni za hotelowanie malizny powinno zostać jeszcze parę groszy :multi:

Cioteczki, jezeli nie macie nic przeciwko temu zaszczepimy Tolę przeciwko wściekliźnie przed wydaniem jej do nowego domu.

Działamy jak najlepsza firma pod słońcem Sterylka, szczepienia - full serwis ;)

Na tym wątku wszystko jest tak jak powiedziałaś jak w najlepszej firmie pod słońcem, zorganizowanie, przyjaźń, miłość , zaufanie....raj
Tola to szczęśliwa sunia, ze trafiła pod skrzydła takich cioteczek:loveu:

Posted

Pojechała :-?

Nie nadaję się do tej roboty, bo zamiast się cieszyć martwię się, że to nasze suczydło taką zmianę przeżywa. Przywiązała się do Pati a tu ..bach - nowy dom i człowiek :shake: Ech....

Pani jest OK. Gdy wchodziłyśmy do mieszkania na I piętrze była już gotowa chwytać maliznę na ręce i ją tachać ale Tola weszła dzielnie sama :loveu:. Widziałyśmy jednak, że trochę jej to szło z trudnością. Musi mieć pomoc - nie ma co...

Pani kupiła spanko dla foczki, wypytała o jedzenie. Prosiłyśmy aby jej nie przekarmiała, bo Tola już jak pączek w maśle wygląda :loveu:

Test na koty chyba się jeszcze nie odbył bo koty zwiały tak szybko, że Tola chyba ich nawet nie zauważyła :evil_lol:. Dobry znak, że jej nie zaczepiały. Foka zwiedziła mieszkanie. Bardzo starannie obwąchała podłogę przy lodówce. Dorwała się do miski z kocim jedzeniem :p

Będziemy dzwonić do Pani, na pewno jeszcze tam pojedziemy....

Ciocia Anouk zaszcepiła sunię i zakupila dla niej Fripex.
Rozliczę kasę jutro, najdalej pojutrze.

Posted

Tolusia, bądź grzeczną dziewczynką:loveu: Pamietaj, że jesteś ważna dla tylu osób:loveu: Negri nie smuć się, dziewczynka musiała się usamodzielnić:loveu:

Posted

weszłam na wątek i sie poryczałam, zapalenie piersi jest bardzooo bolesne... wiem bo miala trzykrotnie przy karmieniu dziecka....odejmuje wszytskie siły.... ciesze sie że sunia ma domek, może poproście Isadore żeby podmieniła allegro suni, szkoda wyróżnienia:roll:,moze i do innego uśmiechnie się szczęście:loveu:

Posted

Tak, tak Isadora dostała podmiankę. Nie sunię co prawda ale ślicznego chłopczyka :evil_lol::loveu:

Jeszcze nie zmieniam tytułu wątku, jeszcze poczekajmy na jasny sygnał, że z kotami wszystko idzie dobrze.

Posted

:multi::multi::multi:
Byłyśmy dzisiaj u Toli w odwiedzinach i wygląda na to, że Tola ma dom.:loveu::loveu:
Z kotami jest tak; ten, który ma 14 lat jest zupełnie obojętny. Chodzi po domu jakby nigdy nic a Tola też go olewa :evil_lol:. Ten kot z padaczką jest jednak trochę przestraszony. Wczoraj podobno gdzieś się zaszył i wcale nie wyłaził. :razz:

Pani trochę się martwi, ale ma nadzieje, że wszystko się ułoży. Oby:cool1:

Tola ma swoje łózio, zabaweczkę a przy łóziu miseczkę z wodą :lol:

Będzie jadła karmę dietetyczną, bo od czasu sterylki pół kilo już jej przybyło i Pani wie, że gruby pies - to chory pies.
Pani wychodzi z Tolą na specerek nawet o północy, jeżeli Tola poprosi :loveu:

Tola śpi z Panią w łóżeczku a że trudno jej samodzielnie wskoczyć Pani ją ładnie do łóżeczka podnosi :loveu:

Tola chodzi za Panią, kładzie się przy niej, razem oglądają telewizję :loveu:

Zaczęło się od rowu w lesie na zimnym śniegu, przez ból i strach, przez przytulny hotelik u Pati :loveu: a koniec drogi to ciepła pościel w łóżku swojej Pani. :loveu:
Cioteczki - uratowałyśmy tę psinkę :cool2:

Posted

Czas policzyć pieniąchy: :evil_lol:

Ra_duniu - wpłynęło 50 zł za Twój Bazarek. :Rose:

Cioci Pati należy się zapłata za 4 dni hoteliku: 1-4 maja ( 40 zł)

Szczepienie i Fripex dla Toli - 40 zł

Zostało nam w kasie 57, 50 gr :p

Wszystko jest już w pierwszym poście.

Za szczepienie i Fripex płaciła ciocia Anouk za własne pieniądze więc zrobimy tak:
Te 40 zł przeleje na konto Pati a ona prznaczy to na hotelik dla Rudzi, którą ciocia Anouk tam umieściła.

Więc wszystko gra i buczy :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Trzeba by zadecydować na jakiego piesa przeznaczymy fundusik po Toli :roll:

57,50 złociszy

Ja mam taką propozycję, żeby te pieniążki przeszły na Elzę, żonę Igora.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/index12.html#post12307395

I oczywiście straszne prosie ze mnie bo nie zapytałam nawet cioci Isadory ile trzeba zwrócić jej za wyróżnienie allegro. :shake:

Isadoro, daj znać ile i na jakie konto mam przelać kaskę :oops: