Negri_2008 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ra_dunia napisał(a):Opis "przykostkowy pies" mnie rozwalił :loveu: ihaaaaaaa, mnie też ;) Quote
Negri_2008 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Zrobiłam do Toli alegratkę z nowym tekstem (dogo zwariowało i nie mogę wstawić linka do ogłoszenia) :angryy: Syczydło nadal nie ma allegro :shake: Kto zrobi dla Toli allegro :candle: Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ja nie robię allegro :( Nigdy nie robiłam... Ja to tak tylko banerki robię... Muszę się qurcaki kiedyś wreszcie przekonać i all też zacząć ... Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Na razie spreparowałam tekst do all ;) Mam na imie Tola. Miałam być kaleką… Byłam obolała, wyczerpana, wychłodzona. Ktoś, jak starą i zużytą zabawkę, wywalił mnie do rowu i skazał na umieranie w cierpieniu. Jednak jakaś dobra dusza zlitowała się nad mym malutkim ciałkiem i zawiozła mnie do azylku. Diagnoza lekarska brzmiała niczym wyrok śmierci: „Pęknięcie miednicy i zapalenie gruczołów mlekowych”. Nie miałam szans na wyleczenie w warunkach schroniska. Na szczęście los uśmiechnął się do mnie po raz drugi i postawił na mej drodze wspaniałych wolontariuszy, którzy postanowili walczyć o moje życie i zdrowie. Opłacili mi pobyt w hoteliku i zapewnili opiekę lekarską. Wreszcie poczułam się bezpieczna. Przy troskliwej opiece powoli odzyskiwałam zdrowie. Teraz już świetnie sobie radzę. Jedynie przy wchodzeniu na wysokie schody mogę mieć małe kłopoty. Moja obecna hotelikowa opiekunka bardzo mnie chwali: „Strasznie miła jest ta psinka. Bardzo kochana, niekłopotliwa. Nie sprawia problemów. Biedzie na prawdę super towarzystwem. Potrafi kochać, przytula się jak człowiek… … kocha się wygrzewać w słońcu, jak wychodzę na dwór zawsze jest przy nodze to taki przykostkowy pies.” Powiedzcie sami – czyż nie jestem urocza? Mam około 3 lat. Jestem już wysterylizowana, pięknie zachowuję czystość, niczego nie niszczę. Do pełni szczęścia brakuje mi "tylko" WŁASNEGO DOMKU i KOGOŚ, komu mogłabym podarować całe moje psie serduszko. Może to właśnie TY jesteś tym KIMŚ? Jeśli chcesz mnie adoptować (lub pomóc w opłacaniu mojego hoteliku) – zadzwoń proszę: 0-513-077-146 lub 0-691-755-754 Zastrzegamy sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Nie licytuj - zadzwoń lub wyślij maila. Jeśli nie chcesz lub nie możesz adoptować psa - prosimy nie obserwuj aukcji - wzbudzasz w ten sposób niepotrzebne nadzieje. Aukcja wystawiona jest przez wolontariuszy, którzy nie pobierają z tego tytułu żadnych opłat. Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem. A teraz proszę o poprawki, konstruktywną krytykę i o kogoś kto nam to allegro wystawi :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ra_duniu tekst śliczny :loveu::loveu::loveu: Powznawiałam ogłoszenia, które wygasły ale allegro ni w ząb - też nie potrafię. Muszę się jakoś przełamać :p Quote
Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ciotki na których stronach są zdjęcia Toli? Quote
Negri_2008 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Isadora7 napisał(a):Ciotki na których stronach są zdjęcia Toli? najfaniejsze foty są w drugim poście Vivat ciocia Isadora :multi: Quote
Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ra_dunia napisał(a):Isadoro :loveu: Sądzę, że jak tylko allegro ruszy to nasza Tolunia szybko domek znajdzie. Zdjęcia ma przeurocze i mordeczkę taką milusią :loveu: Mała, przykostkowa, nakolankowa sunieczka :evil_lol: Wieczorem podziergam Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Isadoro :loveu: Sądzę, że jak tylko allegro ruszy to nasza Tolunia szybko domek znajdzie. Zdjęcia ma przeurocze i mordeczkę taką milusią :loveu: Mała, przykostkowa, nakolankowa sunieczka :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ja też mam jakieś przeczucia, że już niedługo ciocia Pati będzie musiała innego obrońce sobie wychować :evil_lol: Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
Negri_2008 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Tola I Fibi to pensjonariuszki tego samego sanatorium i obie bez kasiorki :-( Quote
Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Allegro Toli (wyróżnione): Mam na imie Tola, miałam być kaleką (623283091) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Piękne allegro :loveu: Mam nadzieję, że Tolcia szybko znajdzie domek :loveu: Bardzo, bardzo dziękujemy Isadoro za pomoc :loveu: Quote
Negri_2008 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Super aukcja. Przyciągająca wzrok bo jest czytelna i wyróżniona. Tola - do domu czas już najwyższy, dziewczyno Isadoro - :Rose: Quote
Negri_2008 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dzwoniła miła Pani po Tolę :multi::loveu::loveu: Muszę się pilnie skontaktować z Pati :cool1: Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 już?? serio?? zaciskam kciuki, żeby ta miła Pani była właśnie TĄ PANIĄ :loveu: Quote
Negri_2008 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Pani jest w porzo :evil_lol: Mieszka w Warszawie, w bloku bez windy na pierwszym piętrze tuż przy parku. Chętnie ponosi naszą Fokę na rękach przy wchodzeniu na schody jeżeli będzie trzeba. Poprzednią sunię, która odeszła też nosiła, ale tamta była zdrowa tylko...leniwa :crazyeye: Pani ma dwa kiciusie: jeden staruszeczek 14-letni a drugi kotek jest chory na padaczkę. Pani przygarnęła je ze schroniska i bardzo troskliwie się nimi zajmuje . Sunia też była ze schronu, więc ta Pani to jakaś dobra dusza jest :loveu: Koty z poprzednią sunią bardzo odbrze się dogadywały, bo to spokojne kociska. Jeżeli nic się Pani w głowie nie odwinie - Tola pojedzie do domu w poniedziałek :multi: ale będzie musiała zdać test na "nie zaczepianie kotów". Pan nie chce, żeby koty jakieś stresy miały....to jej jedyny warunek. Kciuki bardzo potrzebne ;) Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ojej. No to zaciskam z całej siły! Tolka - tylko bądź grzeczna dla kiciusiów... :razz: Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Negri_2008 napisał(a):Pani jest w porzo :evil_lol: Mieszka w Warszawie, w bloku bez windy na pierwszym piętrze tuż przy parku. Chętnie ponosi naszą Fokę na rękach przy wchodzeniu na schody jeżeli będzie trzeba. Poprzednią sunię, która odeszła też nosiła, ale tamta była zdrowa tylko...leniwa :crazyeye: Pani ma dwa kiciusie: jeden staruszeczek 14-letni a drugi kotek jest chory na padaczkę. Pani przygarnęła je ze schroniska i bardzo troskliwie się nimi zajmuje . Sunia też była ze schronu, więc ta Pani to jakaś dobra dusza jest :loveu: Koty z poprzednią sunią bardzo odbrze się dogadywały, bo to spokojne kociska. Jeżeli nic się Pani w głowie nie odwinie - Tola pojedzie do domu w poniedziałek :multi: ale będzie musiała zdać test na "nie zaczepianie kotów". Pan nie chce, żeby koty jakieś stresy miały....to jej jedyny warunek. Kciuki bardzo potrzebne ;) Ale super wieści :loveu: Tola musi teraz przejść pomyślnie test na koty ;) Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ależ super wiadomości. Bardzo się cieszę. Skąd Pani dowiedziała się o Toli? Bo na allegro są 3 obserwatorzy. Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Negri_2008 napisał(a):Z ogłoszenia w cafeanimal :lol: Jakby poszła do domu i aukcja jeszcze trwała to szukajcie psiaka na podmiane Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ra_dunia napisał(a):Może Elzę? :cool3: Szkoda byłoby aukcji jest wyrózniona i n dzien dzisiejszy jest jeszcze 12 dni.No ale jak mówie jak juz fizycznie bedzie adopcja wg mnie dobre każde pare dni. Nie znam Elzy, ale najlepiej jakby była jakoś zbliżona. Bo oserwatozry są i szukaja okręslonego typu. Quote
Recommended Posts