Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Śliczna fryzura Axelowa :D a Magnusik słodziak :iloveyou:

PS:No to widzę, że chyba spędziłaś trochę czasu tam gdzie ja ;) Ale ja to do Wenecji jeszcze kiedyś wrócę - z bogatym mężem za 10 lat xD Romantycznie :loveu:

Posted

Co do Wenecji to polecam jechać na jeden dzień, nigdy nie na kilka...po pierwsze nie ma co tam robić, generalnie cała Wenecja jest malutka, ....po drugie śmierdzi, te mury nasiaknięte wodą i pewnie szczury w kwaterach, ech ;/ Ale pojechałabym drugi raz :)
Co do Axelka wygląda świetnie a poze ma jeszcze ładniejszą :D pewnie mu chłodniej jest.

Posted

bardzo dziękujemy :loveu:

[quote name='Middledream']Ja mojego tak: http://img411.imageshack.us/img411/3954/jozio.jpg wyciachałam ale Twój kurczę też wygląda nieźle :D Jak będzie trochę chłodniej to chyba też fryzjerce podobną fryzurkę podpowiem :)

też super! lubię takie fryzury "bezfirankowe", z gołym brzuchalem :razz:

[quote name='Kashdog']Bardzo fajnie zrobiłaś Axela :)

to nie ja - to z Dady takie zdolne dziewczę :cool3:

[quote name='Evelynkaa']Co do Wenecji to polecam jechać na jeden dzień, nigdy nie na kilka...po pierwsze nie ma co tam robić, generalnie cała Wenecja jest malutka, ....po drugie śmierdzi, te mury nasiaknięte wodą i pewnie szczury w kwaterach, ech ;/ Ale pojechałabym drugi raz :)
Co do Axelka wygląda świetnie a poze ma jeszcze ładniejszą :D pewnie mu chłodniej jest.

zgadzam się! tylko, że ja już raczej się nie wybiorę, chociaż może, kiedyś.. :)
mój champion :loveu: :loveu: :evil_lol: dzięki!

dzisiaj w końcu dostaliśmy nasz nowy transporter - teraz każdy będzie miał swój :) nowy to materiałówka z trixie, myślałam, że będzie większa, ale widok z obecnej chwili rozwiewa wątpliwości co do słuszności zakupu. Axelisko śpi w nim jak niemowlę, mógł się bez problemu w środku rozwalić, więc jestem zadowolona :)

Posted

[quote name='Ppx']Ty brałaś piesy do Chorwacji, czy nie ;) ?

:shake:

[quote name='RCookie']Wrzuć fotki :evil_lol:.

ale z transporterem? :evil_lol: czy tak ogólnie? :lol:

kilka dzisiaj zrobiłam, ale poprzepalałam mocno i nie sprawdziłam, dopiero na kompie było widać, ale trudno, wstawię