Feigned Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Dada']Moje dzieeeeci Joyosławowe i Mały onnn!! :loveu::loveu: I Joyowe dzieci Maniuś i JJ :loveu::loveu: Dzięki Magda, było boskooo i czekam na nowe foteczki!!!!!!!:multi:[/QUOTE] :loveu: jeszcze dzisiaj może coś znajdę :cool3: [quote name='Smile of Red Witch']Śliczne zdjęcia ;) a co to za śliczny Nagusek?[/QUOTE] dziękuję! to brat Magnusa, Morgan - po domowemu Mały :evil_lol: Quote
Dada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Smile of Red Witch']Śliczne zdjęcia ;) a co to za śliczny Nagusek?[/QUOTE] To moje śliczne dziecko, cieszę się, że Ci się podoba Quote
Smile of Red Witch Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Bardzo ładne to Nagusieńkie fotki ;) strasznię lubię oglądać u Nas na wystawach Naguski szczególnie ich ruch ;) nawet mam kilka fotek irlandzkich grzywaczy na kompie ;) Quote
Dada Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Smile of Red Witch']Bardzo ładne to Nagusieńkie fotki ;) strasznię lubię oglądać u Nas na wystawach Naguski szczególnie ich ruch ;) nawet mam kilka fotek irlandzkich grzywaczy na kompie ;)[/QUOTE] a ja juz kiedys byłam na Twojej stronie i ważam, że masz cuuudną sukę Nawet nie wiesz jakie te grzywacze charakterki mają, znajoma ma kilka amstaffów i kupiła sobie naguska i wiesz co? Od początku rządzi w domu :evil_lol: WSZYSTKIMI :evil_lol: One tak to pokojowo robią, że nawet teriery nie zauważają kiedy i jak :diabloti: Ja mam dwa grzywki w domu i foksterierkę szorstkowłosą i łysy ma pół roku i jest panem i władcą a i tak i tak go uwielbiaaaaaają :cool3: Quote
Foxowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zobaczymy u nas jak powdery sobie radzą z terierami :lol: Quote
Dada Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Foxowa']Zobaczymy u nas jak powdery sobie radzą z terierami :lol:[/QUOTE] A jakiegoś powdera masz w planie? Mój pp to chodząca łagodność i we wszystkim ustępuje, pewnie myszy nawet ostatnie jedzenie by oddał Quote
Feigned Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Dada']A jakiegoś powdera masz w planie? Mój pp to chodząca łagodność i we wszystkim ustępuje, pewnie myszy nawet ostatnie jedzenie by oddał hahaha pewnie tak :lol: Quote
mimi_91 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 nie mogę się nadziwić jego bieli :loveu: jak Ty to robisz, że Mały zawsze jest taki czyściutki?? Quote
Smile of Red Witch Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dada bardzo się ciesze, że Ci się podoba moja Ruda ;) Jestem bardzo ciekawa jak Grzywki pacyfikują Amstaffy ;) Mam nadzieję, że właścicielka topicu nie obrazi się za małego OFF-a i za 3 zdjęcia irlandzkich grzywek ;) Zakochałam się w wyglądzie w ruchu tego stworzonka ;) a ten taki słodki różowiutki ;) i jeszcze PP Quote
Feigned Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='mimi_91']nie mogę się nadziwić jego bieli :loveu: jak Ty to robisz, że Mały zawsze jest taki czyściutki?? Mały w sensie moje kudłate czy Mały Agi? :diabloti: bo łysy brat na imię ma Mały, taka zmyła :lol: tu akurat był po kąpieli, ale utrzymanie białego psa wcale nie jest takie trudne jak się wydaje :cool3: chyba, że ja się już przyzwyczaiłam, co przy dwóch jest możliwe. Ja tylko kąpie co tydzień, czasami rzadziej :razz: Smile of Red Witch, pewnie, że się nie obrazi :cool3: fajne potworki :loveu: na razie nie mam więcej zdjęć, Axel dzisiaj bedzie odpicowany :lol: czyt. straci trochę kudłów, może wieczorem wstawię zdjęcia, ale nie obiecuję ja jutro z rana wyjeżdzam na 2 tyg. do Chorwacji, tak więc żegnam się z Wami :loveu: Quote
mimi_91 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Chodziło mi o Twojego futrzaka;) Choć Mały też jest uroczy :loveu: Życzę udanego wypoczynku ;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Gratulacje super wyniku egzaminu Magnusa :) Śliczny białasek :loveu: Udanych wakacji !!! A psiaki jadą z Tobą czy zostają ? Quote
Dada Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Axel stracił włooooosy :evil_lol: i ja sie do tego przyczyniłam :diabloti: To jeszcze odrobinę offffa Tak wyglądał Mały jak był mały :cool3: Quote
sandrulka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 hello!! witamy się słonecznie i cieplutko! zapraszamy do nas! Quote
Shel Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Sylwia K']a co tu tak cicho?[/QUOTE] Feigned wyjechała do Chorwacji. Quote
Bewarka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/wszyscy1.jpg Jeżu jakie słodkie......:loveu: :loveu: :loveu: Nie mogę się napatrzyć na to zdjęcie, super! :iloveyou: Quote
Cavy Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/wszyscy1.jpg Łaa, ale fantastyczna gromadka :loveu: Quote
Feigned Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 i ja zdecydowanie wolę takiego prawie bezwłosego Axelosa :loveu: taki malutki mi się ciągle wydaje :diabloti: nie to co ten mamut Maniek :lol: wróciłam, wróciłam, psiska już doprowadzone do ładu (trochę się przestraszyłam jak ich zobaczyłam :evil_lol:) przede mną jeszcze chyba Augustów, później klubowy obóz i dalej "nicnierobienie" w domu :cool3: jak zgram to pokaze Wam kilka fot z wyjazdu :) Quote
Middledream Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ja też czekam z niecierpliwością, bo moje maltanowate właśnie również poszło pod maszynkę :diabloti: Quote
Recommended Posts