Feigned Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 rzeczywiście, nie zwróciłam uwagi :lol: dokładnie, nasz trening zaczyna się o 10, zawsze możesz wpaść i jutro, i za tydzień :razz: niunka04, piorę ich od czasu do czasu :lol: z białymi psami serio nie jest tak strasznie, po spacerach kąpie ich tylko jak jest naprawdę źle :evil_lol: Infortune, dalekoooooo :lol: zresztą nie wiem jak to u nas będzie z wystawami, zobaczymy po B-stoku jak nam się spodoba :cool3: Quote
kaskaSz Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8671.jpg już bez plasterków na uszach? Quote
Feigned Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='kaskaSz']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8671.jpg już bez plasterków na uszach? już od jakiegoś czasu nie kleimy, czasami jak któreś klapnie to podklejam, ale rzadko :) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8659.jpg Ale Axelek odżył przy Magnusku :loveu: Quote
Dada Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ostatnio się na Mańka napatrzeć nie mogę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Feigned Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8659.jpg Ale Axelek odżył przy Magnusku :loveu: czy ja wiem, zawsze taki świrnięty był, tylko teraz ma więcej okazji do okazywania tego :evil_lol: ale tak ogólnie to się zmienił przy Magnusie, na lepsze :) [quote name='Dada']Ostatnio się na Mańka napatrzeć nie mogę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: biała małpa z seminarium z Leszkiem Kaliszem fot Beata Koć to trochę przyciełam, mam nadzieję, że autorka wybaczy :diabloti: niestety więcej nie mam, ale jak to mówią lepszy rydz niż nic :evil_lol: Quote
Feigned Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Dada napisał(a):Nie no Magda w dreasach - wymiatasz!! :evil_lol: ahahhahahaha :evil_lol: i adidaski i związane włosy :diabloti: dostało mi się kilka razy to zaczęłam się stosować do zaleceń, haha :lol: Quote
Kashdog Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Noo! Widzę, że Wam świetnie idzie :) Może jakiś filmik by Ci się udało kiedyś sklecić, bo popatrzyłabym sobie na białasy 'na zywo' :evil_lol::evil_lol: Wybrałabym się na jakieś seminarium agi :roll: Quote
Feigned Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Kashdog napisał(a):Noo! Widzę, że Wam świetnie idzie :) Może jakiś filmik by Ci się udało kiedyś sklecić, bo popatrzyłabym sobie na białasy 'na zywo' :evil_lol::evil_lol: Wybrałabym się na jakieś seminarium agi :roll: może uda się coś skombinować, poproszę kogoś następnym razem :cool3: ciekawa jestem jak pokracznie wtedy wyglądam, chociaż nie wiem czy pokazywać Wam moje ślimacze tempo :evil_lol: no to śmiało, może coś będzie u Was w okolicy :cool3: Quote
Kashdog Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Feigned napisał(a):może uda się coś skombinować, poproszę kogoś następnym razem :cool3: ciekawa jestem jak pokracznie wtedy wyglądam, chociaż nie wiem czy pokazywać Wam moje ślimacze tempo :evil_lol: no to śmiało, może coś będzie u Was w okolicy :cool3: Nie przesadzaj :diabloti: Mam nadzieję, że przynajmniej jakieś seminarium niedaleko nas będzie. Jest kilka osób, które chcą klub założyć czy jakiś torek udostępnić, ale chyba nie ma gdzie, no nie wiem. Nie poddam się i będę czatować na to agi :evil_lol: Quote
Dada Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 i tak nie dajesz takiego czadu z dresami jak ja :diabloti: Pierwszy raz po nowym rozkazie cała na różowo i niebieskie korki do tego, aż sama z siebie ubaw mialam :evil_lol: Quote
niunka04 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_2512.jpg E tam dobrze wyglądasz;) Też bym sobie pośmigała na Agility ale u nas samo dojscie do autobusu to jak ćwiczenia;) Quote
Sylwia K Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/h.jpg -jak śmiga:cool3: Quote
Feigned Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Dada napisał(a):i tak nie dajesz takiego czadu z dresami jak ja :diabloti: Pierwszy raz po nowym rozkazie cała na różowo i niebieskie korki do tego, aż sama z siebie ubaw mialam :evil_lol: ładnie Ci tak było, tak słodko :evil_lol: dziękujemy za komentarze :) ale u nas gorąco.. straaaasznie, ja to nawet lubię, ale nie jak muszę chodzić do szkoły :lol: na lekcjach nie da się wysiedzieć, psy nie chcą siedzieć na dworze, bo im za ciepło. Axel zdecydowanie woli - 30 niż + 30 stopni :diabloti: ale wieczorami wychodzimy sobie poćwiczyć aport, jest całkiem nieźle. ja mam teraz weekend z biologią i historią.. nie wiem co dołuje mnie bardziej :lol: z biologii nawet lubię się uczyć, ale mam już dość, a jeszcze ta historia nieszczęsna.. ech, proszę trzymajcie kciuki, biologia jak biologia, ale historię MUSZĘ zaliczyć, bo nie wiem czy mam 2 czy co.. dopiero w pon się dowiem, ale wolę być przygotowana w razie czego Quote
Evelynkaa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oj tak historia paskudny wynalazek :eviltong: trzymam kciuki żeby Tobie lepiej wyszło jak mi wychodziło :evil_lol: Quote
Middledream Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Feigned napisał(a):ładnie Ci tak było, tak słodko :evil_lol: dziękujemy za komentarze :) ale u nas gorąco.. straaaasznie, ja to nawet lubię, ale nie jak muszę chodzić do szkoły :lol: na lekcjach nie da się wysiedzieć, psy nie chcą siedzieć na dworze, bo im za ciepło. Axel zdecydowanie woli - 30 niż + 30 stopni :diabloti: ale wieczorami wychodzimy sobie poćwiczyć aport, jest całkiem nieźle. ja mam teraz weekend z biologią i historią.. nie wiem co dołuje mnie bardziej :lol: z biologii nawet lubię się uczyć, ale mam już dość, a jeszcze ta historia nieszczęsna.. ech, proszę trzymajcie kciuki, biologia jak biologia, ale historię MUSZĘ zaliczyć, bo nie wiem czy mam 2 czy co.. dopiero w pon się dowiem, ale wolę być przygotowana w razie czego historia w LO niesamowicie ssie, jestem po humanie to wiem, hehe :P Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/h.jpg nie no rozwiany włos to jest to :D Axel mknie jak strzała :D Szkoda tylko że zdjęc tak mało... Quote
ojsterek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ale masz śliczne psiaki!! Z jakiej hodowli jest Magnus? Zakochałam się w nim :loveu: Quote
Feigned Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/h.jpg nie no rozwiany włos to jest to :D Axel mknie jak strzała :D Szkoda tylko że zdjęc tak mało... :evil_lol: niestety na razie nie mam nic nowego, ale w tym tyg. na pewno coś się pojawi :cool3: [quote name='ojsterek']Ale masz śliczne psiaki!! Z jakiej hodowli jest Magnus? Zakochałam się w nim :loveu: dzięki :loveu: od Zbójnika Ondraszka :) Quote
Dada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ojsterek napisał(a):Ale masz śliczne psiaki!! Z jakiej hodowli jest Magnus? Zakochałam się w nim :loveu: mi ostatnio chodzi po głowie ciągle Maniuś na prezydenta :D. Dzieciak wpatrzony w Magdę i teraz jak lalka wygląda :loveu:, dobrze, że go dzisiaj nie było, bo nic nie robię tylko się gapię na niego i mój pies - a jego braciszek też :evil_lol: Quote
ojsterek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie mogę znaleźć ich strony internetowej :placz: Feigned może masz jakiś namiar do hodowcy? Przejrzałam już kilkanaście hodowli ale w żadnej nie znalazłam takiego ślicznego Magnusika. On jest bardzo podobny do pienia, którego widziałam na wystawie mnrd w Łodzi chyba w 2005r. Nie mogłam sobie wtedy pozwolić na dodatkowego psa ale do dziś nie mogę odżałować tej boskiej owieczki. Quote
Feigned Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Dada']mi ostatnio chodzi po głowie ciągle Maniuś na prezydenta :D. Dzieciak wpatrzony w Magdę i teraz jak lalka wygląda :loveu:, dobrze, że go dzisiaj nie było, bo nic nie robię tylko się gapię na niego i mój pies - a jego braciszek też :evil_lol: haha :evil_lol: weeź, bo się zawstydzę :) :loveu: no oni dla siebie nawzajem są najlepszym rozproszeniem haha :lol: [quote name='ojsterek']Nie mogę znaleźć ich strony internetowej :placz: Feigned może masz jakiś namiar do hodowcy? Przejrzałam już kilkanaście hodowli ale w żadnej nie znalazłam takiego ślicznego Magnusika. On jest bardzo podobny do pienia, którego widziałam na wystawie mnrd w Łodzi chyba w 2005r. Nie mogłam sobie wtedy pozwolić na dodatkowego psa ale do dziś nie mogę odżałować tej boskiej owieczki. hodowla nie ma strony internetowej, ale p. Małgosia jest na forum :) nick Agama ojj, a widzisz, jeszcze do niedawna Magnusiska brat był w hodowli, ale już znalazł domek :) ale to serio bardzo fajny miot, zresztą Dada (post wyżej) ma tatusia maluchów :cool3: Quote
Dada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Szczenki są tak udane, że szykuje się powtórka z rozgrywki, więc moze podobny Magnes się urodzi :eviltong: Jak zainteresowana byś była to pisz na pw i wszystko Ci powiem, rodowód, fotki, informacje wyślę, albo prosto do Gosi to przecież jej hodowla. Ja po prostu uwielbiam gadać o tych psach i mam Magnusa tatusia i miotowego braciszka. A Magnes śliczny jest :loveu: /wiem, wiem - jestem monotematyczna :evil_lol: Ale on taki niepozorny był w wieku 3 miesięcy, pulpeto a teraz po prostu ahh, sama wiesz :eviltong: Taki królewicz, księciunia syneczek piękny Quote
Recommended Posts