Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Benia-b']W koopie lamblie-będziemy mordowac:mad:..
Mam nadzieję, że to jest przyczyna spadku wagi-jak wymordujemy-zacznie w koncu ciałka nabierać..

ojej...jaka ty niedobra jesteś i chcesz mordować takie małe żyjątka!:diabloti::evil_lol::evil_lol:

też mam nadzieję, ze jak one juz sobie pójdą w cholerę to maluszek zacznie tyć..tyć...tyc:lol:

................
mały offik - Patia - nie wiem czy widziałaś...ale to taki nasz mały mis pojechał do twojej koleżanki;) Magdy:p

Posted

[quote name='andzia69']ojej...jaka ty niedobra jesteś i chcesz mordować takie małe żyjątka!:diabloti::evil_lol::evil_lol:

też mam nadzieję, ze jak one juz sobie pójdą w cholerę to maluszek zacznie tyć..tyć...tyc:lol:

................
mały offik - Patia - nie wiem czy widziałaś...ale to taki nasz mały mis pojechał do twojej koleżanki;) Magdy:p

andzia....czy to jest Maszeńka?

Posted

Malibu napisał(a):
Już uzupełniłam aktualne saldo dla " Dago " post nr. 173

Malibu, ja dzis zawoze puszke z mojego bazarku dla dago - dostane za nia 42 zł - przeleje je jutro na Twoje konto.

Posted

zważę go znów w przyszłym tygodniu , zobaczymy . mam nadzieję , że nie chudnie już . Apetyt ma wielki , dzięki temu nie ma problemu z podaniem mu lekow , bo on jak tylko widzi , że się coś chowa w dłoni to otwiera paszczę i nie jest ważne co do niej wpada czy tabletka czy smakołyk :p

Posted

wczoraj za puszke z bazarku mojego dostałam od Neonki:loveu::loveu: 50 zł - przelałam je przed chwilką na konto Malibu. Powinny dotrzeć jutro..

Postaram sie ogarnąć jakos i powystawiam jeszcze coś na Dagunia..
Na razie tylko tak moge pomóc...:oops:

Posted

giselle4 napisał(a):
andzia....czy to jest Maszeńka?

Nie Gisellko - to "mój" nabytek 3 dniowy;)

.....................................................
ja kcem zdjecia olbrzyma!!! i bez robali poproszę!:eviltong: