Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na niego . :p
Ponieważ mnie nie będzie gdy przyjadą , prawdopodobnie , czekają na niego lekarze nasi zaprzyjaźnieni , pobiorą mu krew do badania i obejrzą go zanim dotrę .

Posted

...Od 30 minut juz jest w drodze do Was.
Jacek powiedział [okiem znawcy]ze nie widac aby był chory
ale brakuje jemu jakies 30 kg:-(
pies jest grzeczny
wszedł do auta i położył sie na siedzeniu.
nie szczeka ,nie warczy
patrzy i chyba jest zadowolony.
Jacek od razu sie jemu podobał,bo jak poszedł do biura załatwiac papiery to chciał gonić za nim:crazyeye:

nie bałam sie wcale Jacka
mhhhhh super gosc
musze następnego bordozka załatwić
moze tez po niego przyjedzie:eviltong::eviltong:

Tak naprawde to wszystkich Was podziwiam i wielkie dziekuje za Dago.:loveu:

Posted

Benia-b napisał(a):
Jacek nie straszny...dopóki go ktos nie wkurzy:diabloti:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Grażynko mogłaś mi powiedzieć,że jesteś na dogo-gdybym wiedziała,że jesteś to już dawno bym Ci podała link do wątku Dagunia;)

Posted

haker11 napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Grażynko mogłaś mi powiedzieć,że jesteś na dogo-gdybym wiedziała,że jesteś to już dawno bym Ci podała link do wątku Dagunia;)

wiesz ze mi nawet do głowy nie przyszlo
ja musiałam szukac do was dojścia
pomogła justynavege i za to jej wielkie dzieki.
Daguś juz jest Wasz i spokojniej juz moge oddychac.:roll:
Została mi jeszcze Czeska i Atenka oraz cukiereczek
Gabunia amstaffeczki i miksiki.
Moich dzieci Jackowi nie pokazałam hihihihi
szukamy im domków a Czesie leczymy ,Gabunie tuczymy:-(
BEDZIE DOBRZE.....z takimi jak WY wszystko sie uda.:loveu:

Posted

Do dnia dziesiejszego na pomoc finasową dla Dago wpłynęło od:

25.01. 2009 ( osoba anonimowa )I sponsor BORDOZIOWA SKARPETA - ZGODNIE Z UMOWĄ NA BIDĘ Z DZERŻONIOWA
27.01 2009 MSZELONG-DAGO
27.01 2009 dla dago kasiandm
27.01 2009 OD \POKERA DLA DAGO
28.01 2009 Dla biednego. wychudzonego Daga od* Malaxera (**********)
28.01 2009 DLA DAGO (OD AKUCHA)
28.01 2009 Trufla dla Dago
30.01.2009 / KAROLINA BOREK
DLA DAGO
31.01.2009 Dla Dago od Malibu&Hera
31.01.2009 Dla Dago od jaco placo

02.02. 2009 Benia-b dla Dago
02.02. 2009 dla Dago od blue
02.02. 2009 RABBITCOM `DLA DAGO`
02.02. 2009 ab-agnieszka dla Dago
04.02. 2009 DLA DAGO ZA LUTY (AKUCHA)
06.02. 2009 maciaszek (i inni) dla Dago
09.02. 2009 HAKER 11 DLA DOGO
11.02. 2009 FIONECZKA /DLA DAGO /
12.02. 2009 Uznanie rachunku-przekaz walutowy
/ UDALA SYLWIA
DLA DAGO - SYLVIA LARA
17.02. 2009 Dla biednego. wychudzonego Daga od* Malaxera (**********)
17.02. 2009 DLA DAGO od miszy i sylwka

razem 1.235,18

dziekujemy bardzo

Posted

Dago już w Wieliczce . Jacek :loveu: szkoda , ze nie mielismy szansy się spotkać .

Dago waży 43 kg , pobrano mu krew do badania , wyczyszczono uszy , opatrzono rany na łapach i uszach . Był spokojny i grzeczny . Wyglada , moim zdaniem , jak mix bordoga z dogiem niemieckim .

Wzięłam go do domu na tymczas , chciałam go mieć tu przy sobie , na oku ale się nie udało :placz: Z psami super ale koty :-( wpada w szał , amok , jeszcze czegos takiego nie widziałam , skakał ze schodów , nie reagował na nic , totalna demolka , furia , koty są w szoku
Miałam często psy , które nie tolerowały kotów ale zawsze dawało się to opanować , szczególnie , że moje koty przyzwyczajone ale Daguś ...:-( od momentu zobaczenia kotów nie zatrzymał sie ani na chwilę , gryzł plecak czarny , mysląc , ze to kot , którego przed chwila gonił
Zawiozłam go do hotelu :-( Żle mi z tym , bardzo

Będę jeszcze próbować , może jakoś uda mi się go przekonać , już by tu sobie spał koło mnie a tak , eh ...
Jadę do niego jutro rano , zrobię zdjęcia . Dago jest w ogrzewanym budynku ale mała to dla mnie pociecha :shake:

A , jeszcze jedno , byłam w szoku na widok książeczki zdrowia ze schroniska ,w książeczce jest ze zdjęcie psa ! pies jest odrobaczony i zaszczepiony przeciw wszystkiemu ! :loveu:

Posted

jaco-placo napisał(a):
Benia co ty Grazynie nagadałaś ze ja niebezpieczny?,z mezem biedna przyszła na spotkanie.

HIHIHIHI,Jaco ,Tz mnie tylko odprowadził
i czekał za rogiem czy nie dzieje mi sie krzywda:crazyeye:
ale Jacek porwał mnie swoim mustangiem i tyle mnie widział.
Dziekuje Tobie Jacku naj...naj ...najbardziej.Pati,nie martw sie po tylu przykrych przygodach ..teraz to ma raj...u Was.
Będe zagladac tutaj
i wcale nie z obowiązku.
Jego oczy mam cały czas w mojej głowie.:-(

Posted

Jadę do niego za chwilę , biorę Chitopan na tą największą ranę na łapie i aparat . Później jadę do sklepu z używaną odzieżą ,kupię więcej kołder , wczoraj zawiozłam go z kołdrą , bo on taki chudziutki , że musi miec bardzo miękko pod pupą , zrobię mu tron :p

Posted

Byłam u "małego" , wzięłam go na spacer , spotkaliśmy kota po drodze , oj ciężko nad nim zapanować , nawet to miejsce gdzie siedział wczesniej kot wzbudzało w nim ogromne podniecenie gdy już wracaliśmy .
Wsunął śniadanie , teraz dostaje Bento Cronen multicrock , koniecznie chciał się wydostac za mną z boksu . :-(
Zachowuje czystość , kupa dalej w najlepszym porządku , na całe szczęście . Sika na jeden raz dużo , potem podczas reszty spaceru wcale .
Zaopatrzyłam rany Chitopanem .
Wyniki biochemii w normie , jedynie lekko podniesiony mocznik ( 8,5 , norma 7,9 ) , to nie nerkowe powiedziała pani doktor. Morfologia będzie później . W poniedziałek bierzemy kupę do badania .

Jadę do niego o 17 skonstruować tron i zabrać na spacer i wymiziać .

Posted

Giselle , gdyby schronisko chciało sie skontaktować z obecnym opiekunem psa , oto mój numer tel 0 602 722 040 , pies przebywa w Lednicy Górnej koło Wieliczki w hoteliku Psia Kość .

Posted

Dago ty kotojadzie!:mad: wex chłopie pomyśl - nigdzie ci nie będzie tak dobrze jak u Patii!

matko - 43 kg...nie wygląda na tyle powiem wam...:crazyeye: on faktycznie musi byc wielgachny...

Posted

Dziekujemy ! :loveu: Aniu , wpadnij zobaczyć koloska jak będziesz mieć czas ! Dziękuję Ci za info o psiakach :loveu:

Andzia , on jest wielkości doga niemieckiego ! Wczoraj w lecznicy poczęstował się ciastkami leżącymi na wysokiej ladzie . A jaki silny ! Dziś jak zobaczył kota na spacerze to asfalt zrolowałam :evil_lol:

Posted

Patia napisał(a):
Dziekujemy ! :loveu: Aniu , wpadnij zobaczyć koloska jak będziesz mieć czas ! Dziękuję Ci za info o psiakach :loveu:

Andzia , on jest wielkości doga niemieckiego ! Wczoraj w lecznicy poczęstował się ciastkami leżącymi na wysokiej ladzie . A jaki silny ! Dziś jak zobaczył kota na spacerze to asfalt zrolowałam :evil_lol:

moze to qń? qń pociagowy!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty zacznij lepiej ćwiczyć mięśnie:p:eviltong: