Benia-b Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Godzina "W"zbliża się wielkimi krokami:cool3:-Jacek juz w drodze:multi: ...a ja zapraszam wszelkie maluchy do wbijania się w bazarkowe ubranka::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wiosenne-psie-sweterki-dla-szkielecika-dago-130461/#post11696995 Quote
giselle4 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='ewa gonzales']Uda sie , Daguniowe cioteczki uda sie:kiss_2::thumbs: Ewa nie mów jeszcze nikomu to jest tajemnica az do zabrania chłopaka ze schronu pózniej bedzie swięto:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielka-obnizka-kasa-na-juz-kosz-wiklinowy-aniolek-bazarkowy-30-01-09-a-130179/ Quote
Patia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czekam na niego . :p Ponieważ mnie nie będzie gdy przyjadą , prawdopodobnie , czekają na niego lekarze nasi zaprzyjaźnieni , pobiorą mu krew do badania i obejrzą go zanim dotrę . Quote
giselle4 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ...Od 30 minut juz jest w drodze do Was. Jacek powiedział [okiem znawcy]ze nie widac aby był chory ale brakuje jemu jakies 30 kg:-( pies jest grzeczny wszedł do auta i położył sie na siedzeniu. nie szczeka ,nie warczy patrzy i chyba jest zadowolony. Jacek od razu sie jemu podobał,bo jak poszedł do biura załatwiac papiery to chciał gonić za nim:crazyeye: nie bałam sie wcale Jacka mhhhhh super gosc musze następnego bordozka załatwić moze tez po niego przyjedzie:eviltong::eviltong: Tak naprawde to wszystkich Was podziwiam i wielkie dziekuje za Dago.:loveu: Quote
Benia-b Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jacek nie straszny...dopóki go ktos nie wkurzy:diabloti: Dzięki wielkie Grażyna !!!Za wszystko!! Quote
haker11 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Benia-b napisał(a):Jacek nie straszny...dopóki go ktos nie wkurzy:diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Grażynko mogłaś mi powiedzieć,że jesteś na dogo-gdybym wiedziała,że jesteś to już dawno bym Ci podała link do wątku Dagunia;) Quote
giselle4 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 haker11 napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Grażynko mogłaś mi powiedzieć,że jesteś na dogo-gdybym wiedziała,że jesteś to już dawno bym Ci podała link do wątku Dagunia;) wiesz ze mi nawet do głowy nie przyszlo ja musiałam szukac do was dojścia pomogła justynavege i za to jej wielkie dzieki. Daguś juz jest Wasz i spokojniej juz moge oddychac.:roll: Została mi jeszcze Czeska i Atenka oraz cukiereczek Gabunia amstaffeczki i miksiki. Moich dzieci Jackowi nie pokazałam hihihihi szukamy im domków a Czesie leczymy ,Gabunie tuczymy:-( BEDZIE DOBRZE.....z takimi jak WY wszystko sie uda.:loveu: Quote
Malibu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Do dnia dziesiejszego na pomoc finasową dla Dago wpłynęło od: 25.01. 2009 ( osoba anonimowa )I sponsor BORDOZIOWA SKARPETA - ZGODNIE Z UMOWĄ NA BIDĘ Z DZERŻONIOWA 27.01 2009 MSZELONG-DAGO 27.01 2009 dla dago kasiandm 27.01 2009 OD \POKERA DLA DAGO 28.01 2009 Dla biednego. wychudzonego Daga od* Malaxera (**********) 28.01 2009 DLA DAGO (OD AKUCHA) 28.01 2009 Trufla dla Dago 30.01.2009 / KAROLINA BOREK DLA DAGO 31.01.2009 Dla Dago od Malibu&Hera 31.01.2009 Dla Dago od jaco placo 02.02. 2009 Benia-b dla Dago 02.02. 2009 dla Dago od blue 02.02. 2009 RABBITCOM `DLA DAGO` 02.02. 2009 ab-agnieszka dla Dago 04.02. 2009 DLA DAGO ZA LUTY (AKUCHA) 06.02. 2009 maciaszek (i inni) dla Dago 09.02. 2009 HAKER 11 DLA DOGO 11.02. 2009 FIONECZKA /DLA DAGO / 12.02. 2009 Uznanie rachunku-przekaz walutowy / UDALA SYLWIA DLA DAGO - SYLVIA LARA 17.02. 2009 Dla biednego. wychudzonego Daga od* Malaxera (**********) 17.02. 2009 DLA DAGO od miszy i sylwka razem 1.235,18 dziekujemy bardzo Quote
haker11 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 :multi::multi:No to już powolutku Dago zaczyna nowe lepsze życie:multi::multi: Quote
giselle4 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ...Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje:loveu::modla: czekam na dobre wieści i rokowania co do chłopaka. Quote
Patia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dago już w Wieliczce . Jacek :loveu: szkoda , ze nie mielismy szansy się spotkać . Dago waży 43 kg , pobrano mu krew do badania , wyczyszczono uszy , opatrzono rany na łapach i uszach . Był spokojny i grzeczny . Wyglada , moim zdaniem , jak mix bordoga z dogiem niemieckim . Wzięłam go do domu na tymczas , chciałam go mieć tu przy sobie , na oku ale się nie udało :placz: Z psami super ale koty :-( wpada w szał , amok , jeszcze czegos takiego nie widziałam , skakał ze schodów , nie reagował na nic , totalna demolka , furia , koty są w szoku Miałam często psy , które nie tolerowały kotów ale zawsze dawało się to opanować , szczególnie , że moje koty przyzwyczajone ale Daguś ...:-( od momentu zobaczenia kotów nie zatrzymał sie ani na chwilę , gryzł plecak czarny , mysląc , ze to kot , którego przed chwila gonił Zawiozłam go do hotelu :-( Żle mi z tym , bardzo Będę jeszcze próbować , może jakoś uda mi się go przekonać , już by tu sobie spał koło mnie a tak , eh ... Jadę do niego jutro rano , zrobię zdjęcia . Dago jest w ogrzewanym budynku ale mała to dla mnie pociecha :shake: A , jeszcze jedno , byłam w szoku na widok książeczki zdrowia ze schroniska ,w książeczce jest ze zdjęcie psa ! pies jest odrobaczony i zaszczepiony przeciw wszystkiemu ! :loveu: Quote
jaco-placo Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Benia co ty Grazynie nagadałaś ze ja niebezpieczny?,z mezem biedna przyszła na spotkanie. Quote
giselle4 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jaco-placo napisał(a):Benia co ty Grazynie nagadałaś ze ja niebezpieczny?,z mezem biedna przyszła na spotkanie. HIHIHIHI,Jaco ,Tz mnie tylko odprowadził i czekał za rogiem czy nie dzieje mi sie krzywda:crazyeye: ale Jacek porwał mnie swoim mustangiem i tyle mnie widział. Dziekuje Tobie Jacku naj...naj ...najbardziej.Pati,nie martw sie po tylu przykrych przygodach ..teraz to ma raj...u Was. Będe zagladac tutaj i wcale nie z obowiązku. Jego oczy mam cały czas w mojej głowie.:-( Quote
Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jadę do niego za chwilę , biorę Chitopan na tą największą ranę na łapie i aparat . Później jadę do sklepu z używaną odzieżą ,kupię więcej kołder , wczoraj zawiozłam go z kołdrą , bo on taki chudziutki , że musi miec bardzo miękko pod pupą , zrobię mu tron :p Quote
giselle4 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :-(:-(Dziękuje ,mial poduszke pod pupe. Quote
Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Byłam u "małego" , wzięłam go na spacer , spotkaliśmy kota po drodze , oj ciężko nad nim zapanować , nawet to miejsce gdzie siedział wczesniej kot wzbudzało w nim ogromne podniecenie gdy już wracaliśmy . Wsunął śniadanie , teraz dostaje Bento Cronen multicrock , koniecznie chciał się wydostac za mną z boksu . :-( Zachowuje czystość , kupa dalej w najlepszym porządku , na całe szczęście . Sika na jeden raz dużo , potem podczas reszty spaceru wcale . Zaopatrzyłam rany Chitopanem . Wyniki biochemii w normie , jedynie lekko podniesiony mocznik ( 8,5 , norma 7,9 ) , to nie nerkowe powiedziała pani doktor. Morfologia będzie później . W poniedziałek bierzemy kupę do badania . Jadę do niego o 17 skonstruować tron i zabrać na spacer i wymiziać . Quote
giselle4 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ...Dzisiaj pierwszy telefon był ze ...schronu. Co u Dagusia? powiedziałam co napisałas Patia i poryczałam sie :-( bez WASZEJ POMOCY MOGŁ UMRZEC. Bez ludzia ,bez domku.... Quote
Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Giselle , gdyby schronisko chciało sie skontaktować z obecnym opiekunem psa , oto mój numer tel 0 602 722 040 , pies przebywa w Lednicy Górnej koło Wieliczki w hoteliku Psia Kość . Quote
giselle4 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dziekuje Patia,zapisuje i fotki kopiuje jaki On piękny i juz nie taki smutny prawda?:loveu: Quote
Rybka_39 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Śliczny:loveu:, ale pyszczek ma jak wyżeł wegierski:razz: Quote
andzia69 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dago ty kotojadzie!:mad: wex chłopie pomyśl - nigdzie ci nie będzie tak dobrze jak u Patii! matko - 43 kg...nie wygląda na tyle powiem wam...:crazyeye: on faktycznie musi byc wielgachny... Quote
AniaB Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 zrobiłam bazarek na dago - niestety tylko tak moge pomóc poki co..:oops: puszki purina na karme dla DUZYCH psów..:lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/2-duze-puszki-purina-na-15-kg-karmy-na-szkielecika-ddb-na-krakow-130558/#post11704002 Quote
Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dziekujemy ! :loveu: Aniu , wpadnij zobaczyć koloska jak będziesz mieć czas ! Dziękuję Ci za info o psiakach :loveu: Andzia , on jest wielkości doga niemieckiego ! Wczoraj w lecznicy poczęstował się ciastkami leżącymi na wysokiej ladzie . A jaki silny ! Dziś jak zobaczył kota na spacerze to asfalt zrolowałam :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Patia napisał(a):Dziekujemy ! :loveu: Aniu , wpadnij zobaczyć koloska jak będziesz mieć czas ! Dziękuję Ci za info o psiakach :loveu: Andzia , on jest wielkości doga niemieckiego ! Wczoraj w lecznicy poczęstował się ciastkami leżącymi na wysokiej ladzie . A jaki silny ! Dziś jak zobaczył kota na spacerze to asfalt zrolowałam :evil_lol: moze to qń? qń pociagowy!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty zacznij lepiej ćwiczyć mięśnie:p:eviltong: Quote
Recommended Posts