Patia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ten rok zaczął się dla nas fatalnie , musieliśmy uśpić Miecia naszego kocurka uratowanego z Olkusza , spryciarza kochanego :-( szczeniaczek z działek na którego czekał już domek odszedł zanim poznał co to prawdziwy dom , w zeszłym tygodniu nasz chory na serce Fafik miał straszny kryzys , myślelismy już , że to koniec a teraz jeszcze Dago :-( :-( Quote
AniaB Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tak mi przykro....:-( niestety czasem człowiek jest bezsilny.. czasem nie moze i nie umie pomóc.. dobrze ze Daguś nie cierpiał długo.. moze go nie bolało.. spij psiaku..(*) Quote
giselle4 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ...Patia nieeeee:shake::-( prosze:placz: DAGO tylko nie Dago:-( Quote
giselle4 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Zegnaj :-( jast mi bardzo przykro strarałam sie moj mały,nie wyszło Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jeszcze 22-go zaglądałam zeby poczytać nowe wieści ... a dziś :-( żegnaj piesku :-(:-(:-( tak mi przykro ... miałam nadzieję że czeka cię nowe lepsze życie u boku swojego kochanego człowieka ... nie udało się :placz: biegaj szczęśliwy za TM deklarowaną na Dago wpłatę przeznaczę na kolejną zagłodzoną bidę :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-amstaff-pomocy-132348/index2.html#post11863815 może jemu się uda a może ktoś z Was przeniesie deklarację na tego psiaka ... moze w ten sposób uda się wyciągnąć go ze schronu jest jeszcze jeden http://www.dogomania.pl/forum/f28/okolice-pily-google-page-rankingegusek-ast-napalm-poraniony-w-schronisku-pilnie-dt-zdjecia-str23-122596/index23.html :-( który trzy miesiące temu był pięknym psem ... dziś to bieda cała w bliznach ... gasnąca z dnia na dzień Dago już nie potrzebuje tych pieniędzy ale są jeszcze jego "bracia" ... setki a moze i tysiące :-( Quote
LILUtosi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 NNNNIIIIEEEE, DLACZEGO? On zasługiwał na nowe zycie. Nadal rycze. Możecie mi powiedziec od czego robi sie taki skret?? Co jest powodem?? I skąd wiedziałyście że to własnie to. Jak to wyglada, przepraszam ze pytam, ale wiedza daje mozliwosc reagowania. Quote
Patia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 duzy brzuch , wzdęty od gromadzących się gazów , psiak chce wymiotować ale nie może , u duzych psów występuje , nie wiem czy u małych też może dojść do niego ? ja mam kilka duzych psów , pilnuję , zeby nie szlały po jedzeniu , nie biegały po schodach , trzeba szybko reagować , bo inaczej :-( nawet nie chcę tu zaglądać , do tego watku :-( Quote
LILUtosi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Patia, trzymaj sie jakos. Wiedz ze płacze z Toba. Szkoda, naprawde szkoda. Ja nawet myslałam że go do siebie wezme. Za TM nikt go juz nie skrzywdzi. Tak somie mysle ze tyle niebezpieczenstw czycha na te nasze pociechy, a czasem nawet mozemy nie zdazyc zaragowac. :cry::cry::cry::cry::cry: Quote
Patia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 W domu jest inaczej , mamy psa na oku ... choć i tak gdy wychodzę do pracy martwię się o Fafcia i Bąbla , czasem gdy wchodzę i fafcia nie ma przy drzwiach to brzuch mnie zaczyna boleć Quote
giselle4 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ...wiem jak sie czujesz:-( jeszcze mnie trzyma.....pierwszy taki piesek u nas i :shake::-( [*] Dziękuje Patia ze byłas przy nim. Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Patia bardzo współczuję :calus: ['] :-( Quote
Patia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Podaję rozliczenie :-( na moje konto wpłynęło 400 zł 240 - leczenie 160 hotel rachunek w hotelu 330 zł - zapłacone 160 , brakuje 170 zł ( 15 zł za dobę ) ziemia jest bardzo zmarznieta co nie pozwoliło na pochowanie Dago obok naszego Togusia w ogrodzie , ciało zostało poddane utylizacji :-( - 240 zł Dziękuję bardzo za pomoc lekarzom , którzy za niedzielę nie policzyli ani grosza Dziekuję wszystkim wpłacającym i organizującym bazarki i proszę o wypowiedź na temat przeznaczenia zebranych środków Dagusiu bardzo , bardzo mi przykro :-(:-(:-( Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Zostanie w naszych pamieciach na zawsze.:-( Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Proszę o pomoc. Zależy mi na dobrych domkach. http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-5-miesieczne-szczeniaki-onka-do-adopcji-133586/#post12001844 Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
Recommended Posts