Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten rok zaczął się dla nas fatalnie , musieliśmy uśpić Miecia naszego kocurka uratowanego z Olkusza , spryciarza kochanego :-( szczeniaczek z działek na którego czekał już domek odszedł zanim poznał co to prawdziwy dom , w zeszłym tygodniu nasz chory na serce Fafik miał straszny kryzys , myślelismy już , że to koniec a teraz jeszcze Dago :-( :-(

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak mi przykro....:-(
niestety czasem człowiek jest bezsilny..
czasem nie moze i nie umie pomóc..
dobrze ze Daguś nie cierpiał długo..
moze go nie bolało..

spij psiaku..(*)

Posted

jeszcze 22-go zaglądałam zeby poczytać nowe wieści ... a dziś :-(

żegnaj piesku :-(:-(:-( tak mi przykro ... miałam nadzieję że czeka cię nowe lepsze życie u boku swojego kochanego człowieka ... nie udało się :placz:

biegaj szczęśliwy za TM

• deklarowaną na Dago wpłatę przeznaczę na kolejną zagłodzoną bidę :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-amstaff-pomocy-132348/index2.html#post11863815 może jemu się uda

a może ktoś z Was przeniesie deklarację na tego psiaka ... moze w ten sposób uda się wyciągnąć go ze schronu

jest jeszcze jeden http://www.dogomania.pl/forum/f28/okolice-pily-google-page-rankingegusek-ast-napalm-poraniony-w-schronisku-pilnie-dt-zdjecia-str23-122596/index23.html :-( który trzy miesiące temu był pięknym psem ... dziś to bieda cała w bliznach ... gasnąca z dnia na dzień

Dago już nie potrzebuje tych pieniędzy ale są jeszcze jego "bracia" ... setki a moze i tysiące :-(

• Posted

NNNNIIIIEEEE, DLACZEGO? On zasługiwał na nowe zycie. Nadal rycze.

Możecie mi powiedziec od czego robi sie taki skret?? Co jest powodem?? I skąd wiedziałyście że to własnie to. Jak to wyglada, przepraszam ze pytam, ale wiedza daje mozliwosc reagowania.

Posted

duzy brzuch , wzdęty od gromadzących się gazów , psiak chce wymiotować ale nie może , u duzych psów występuje , nie wiem czy u małych też może dojść do niego ? ja mam kilka duzych psów , pilnuję , zeby nie szlały po jedzeniu , nie biegały po schodach , trzeba szybko reagować , bo inaczej :-(

nawet nie chcę tu zaglądać , do tego watku :-(

Posted

Patia, trzymaj sie jakos. Wiedz ze płacze z Toba. Szkoda, naprawde szkoda. Ja nawet myslałam że go do siebie wezme. Za TM nikt go juz nie skrzywdzi.
    Tak somie mysle ze tyle niebezpieczenstw czycha na te nasze pociechy, a czasem nawet mozemy nie zdazyc zaragowac. :cry::cry::cry::cry::cry:

Posted

W domu jest inaczej , mamy psa na oku ...
    choć i tak gdy wychodzę do pracy martwię się o Fafcia i Bąbla , czasem gdy wchodzę i fafcia nie ma przy drzwiach to brzuch mnie zaczyna boleć

Posted

Podaję rozliczenie :-(

na moje konto wpłynęło 400 zł

240 - leczenie
    160 hotel

rachunek w hotelu 330 zł - zapłacone 160 , brakuje 170 zł ( 15 zł za dobę )

ziemia jest bardzo zmarznieta co nie pozwoliło na pochowanie Dago obok naszego Togusia w ogrodzie , ciało zostało poddane utylizacji :-( - 240 zł

Dziękuję bardzo za pomoc lekarzom , którzy za niedzielę nie policzyli ani grosza

Dziekuję wszystkim wpłacającym i organizującym bazarki i proszę o wypowiedź na temat przeznaczenia zebranych środków

Dagusiu bardzo , bardzo mi przykro :-(:-(:-(

• 2 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką

27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii.
    Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii.