Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Patia napisał(a):No przecież ! Zaraz zamówię . Nie wiem czy go zostawić na tym żarełku . które ma czy dawać cos innego ? Trzeba by mu do bento domieszać czegoś wysokobiałkowego. Przejrzałam karmy i to co w nich jest:evil_lol:-i najlepiej cenowo i składowo wychodzi Bozita Adult energy. Ma 30% białka, 20% tłuszczu i prawie 4000 kalorii. Patia-jeśli nie masz innego pomysłu-zamów(najtaniej chyba z telekarmy)-a Ulcia prześle ci kasę . Quote
mszelong Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 usciski dla Dagusia:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Faro Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Benia-b']Trzeba by mu do bento domieszać czegoś wysokobiałkowego. Przejrzałam karmy i to co w nich jest:evil_lol:-i najlepiej cenowo i składowo wychodzi Bozita Adult energy. Ma 30% białka, 20% tłuszczu i prawie 4000 kalorii. Patia-jeśli nie masz innego pomysłu-zamów(najtaniej chyba z telekarmy)-a Ulcia prześle ci kasę . A może ten Bento Kronen : Bento Kronen Perform - jest kompletna i zbilansowana karmą wysokoenergetyczną specjalnie przeznaczona dla psów o duzym zapotrzebowaniu energetycznym, np. psów sportowych, mysliwskich,słuzbowych, suk karmiących oraz psów powracających do zdrowia po przebytej chorobie.Skład min.20%kurczaka oraz 12% ryżu białko -32% , tłuszcz -22 % (kalorii nie podali w ulotce :mad:) A - ten chudzinka w naturze jest taki "bardziej bordożkowy" niż na zdjęciu .Jak sie go odkarmi - będzie śliczny (Bordożki to moja druga miłośc - zaraz po bokserach ;)) Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witam chciałam się dowiedziec jak piesek reaguje na małe pieski bo mam w domu dwa a jestem zainteresowana jego adopcją ale jestem z łodzi i chciała bym pieska nie agresywnego a ten piesek jest przecudowny zakochałam sie poprostu a jego historia urzekła mnie proszę o jakieś info dla mnie Quote
Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ewelinka88 napisał(a):Witam chciałam się dowiedziec jak piesek reaguje na małe pieski bo mam w domu dwa a jestem zainteresowana jego adopcją ale jestem z łodzi i chciała bym pieska nie agresywnego a ten piesek jest przecudowny zakochałam sie poprostu a jego historia urzekła mnie proszę o jakieś info dla mnie Grażynka pisała, że w schronie przeciskał się do Dago przez kraty mały piesek i razem spali, a u Patrycji duuuuużo psów w tym dwa małe gabarytowo i tez problemu żadnego nie było. Dago ma tylko koci problem:shake: Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja chciała bym go do adopcji raczy się ja chcę go adoptowac z kim mam się kontaktowac Quote
Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Faro-bento tez dobre:lol: a kalorycznośc 4340 Quote
Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ewelinka88 napisał(a):Ja chciała bym go do adopcji raczy się ja chcę go adoptowac z kim mam się kontaktowac Juz podaję kontakt do Patrycji(bo Ona teraz jego opiekunka;)) 602722040 ....choć podejrzewam, że w takim chudym stanie to Patia raczej nie bedzie go chciała wydać.. Quote
giselle4 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Benia-b napisał(a):Grażynka pisała, że w schronie przeciskał się do Dago przez kraty mały piesek i razem spali, a u Patrycji duuuuużo psów w tym dwa małe gabarytowo i tez problemu żadnego nie było. Dago ma tylko koci problem:shake: Benia ,to prawda taki maluszek z nim spał i jedli z jednej miski ten mały łobuz nawet spał na jego karku.... Tak sie ciesze ze juz ktos jego chce adoptować az:-(troche porycze. Quote
giselle4 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Patia']Ozonella to ozonowana oliwka :p "OZONELLA® dzięki swojej oleistej postaci i stopniowemu uwalnianiu ozonu jest łatwa w stosowaniu, łatwo się wchłania i długo działa w miejscu aplikacji. Preparat jest jałowy i można go stosować na otwarte powierzchnie ranne. OZONELLA® wykazuje działanie bakteriobójcze, grzybobójcze i wirusobójcze. Zastosowanie: OZONELLA® znajduje szereg zastosowań w profilaktyce i leczeniu różnych stanów chorobowych m.in. takich jak: - trudno gojące się rany, również zakażone - odparzenia - otarcia i zdarcia naskórka - oparzenia termiczne (w tym słoneczne) i po radioterapii onkologicznej - odleżyny i przewlekłe owrzodzenia żylne, tętnicze i grzybicze stóp i podudzi - zespół „stopy cukrzycowej” - zaburzenia ukrwienia kończyn - ropnie i czyraki - stany zapalne skóry o różnej etiologii (m.in. ogranicza rozwój opryszczki) - choroby infekcji skóry - zmiany egzema tyczne OZONELLA® przydatna jest również w profilaktyce zakażeń grzybiczych i bakteryjnych, zwłaszcza stóp i rąk. Właściwości OZONELLI czynią ją atrakcyjnym preparatem do stosowania w kosmetyce, w szczególności: - w redukcji zmian skórnych - w redukcji przebarwień - w eliminacji cellulitu - łagodzeniu stanu zapalnego po ukąszeniu przez owady." Czy to jest na receptę? w aptekach? TAK MYSLĘ...:loveu: Quote
agaga21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ewelinka88 napisał(a):Ja chciała bym go do adopcji raczy się ja chcę go adoptowac z kim mam się kontaktowac ewelinka, może napisz nam coś o sobie, o twojej sytuacji rodzinno-mieszkaniowo-finansowo-czasowej;), dlaczego akurat on i co masz mu do zaoferowania:cool3: Quote
Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 giselle4 napisał(a):Benia ,to prawda taki maluszek z nim spał i jedli z jednej miski ten mały łobuz nawet spał na jego karku.... Tak sie ciesze ze juz ktos jego chce adoptować az:-(troche porycze. Grażyna-a dlaczego by go nie chcieć:cool3: Jest dostojny, spokojny i ......jak wróci do normalnej postaci-bedzie najpiękniejszym i najtłustszym wielkopsem w całej okolicy:evil_lol: Ozonella jest w aptece bez recepty-tylko nie w każdej od razu dostepna-ale kazda apteka może zamówić. Quote
agamika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Patia napisał(a): Agamika , jutro rano będę w hotelu , przytrzymasz mi go do zdjęć , ok a potem obfocimy inne psiaki . oki :) Oj chłopak piękny JUŻ jest ... a jak nabierze właściwej masy ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Już pisze o sobie mieszkam w łodzi prowadzę swoją działalnośc gospodarczą,mój mąż pracuje mamy wielachne mieszkanko największe z całej kamienicy:lol:ale do tego mamy dwa małe pieski jeden jest york a druga to suczka miała byc yorkiem ale wyszła kundelkiem ale są spokojne pieski mamy duże podwórko i po drógiej stronie ulicy park z pieniąszkami nie narzekamy a 20kilometrów od łodzi mamy działke dużą więdz by razem z nami jeździł na działeczke i z naszymi szatanami Quote
Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 agamika napisał(a): :) Oj chłopak piękny JUŻ jest ... a jak nabierze właściwej masy ... :loveu: :loveu: :loveu: Niezaprzeczalnie -piękny jest:loveu: Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Po prostu gdy go zobaczyłam to po prostu się w nim zakochałam a mam pytanko jest już wysterylizowany to by było fajnie jak by był już wysterylizowany jego spojrzenie coś tak jak by do mnie mówił żebym go wzieła i tej miłości co mam jeszcze na zapas w sobie dla innych piesków to żebym jemu dała:loveu: Quote
Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ewelinka88 napisał(a):Po prostu gdy go zobaczyłam to po prostu się w nim zakochałam a mam pytanko jest już wysterylizowany to by było fajnie jak by był już wysterylizowany jego spojrzenie coś tak jak by do mnie mówił żebym go wzieła i tej miłości co mam jeszcze na zapas w sobie dla innych piesków to żebym jemu dała:loveu: Jak się nie mylę, to nie jest, a po to, aby go jajek pozbawić, musi przybrac na wadze-aby narkozę przetrzymać. Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Rozumiem bo chudziutki jest bardzo ale u mnie też przytyje:loveu: Quote
jaco-placo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Benia jak cos to ja moge u Ewelinki wywiad zrobic ja tez łodzianin.:evil_lol:.Oczywisciw jak sie Ewelinka zgodzi. Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja się zgadzam na wywiad nie mam nic przeciwko temu Quote
agaga21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ewelinka, uważaj, bo jaco-placo to pewnie prawdziwe prześwietlenie ci zrobi:cool3::diabloti: Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Mam nadzieję że nie będzie tak źle :lol: Quote
jaco-placo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Benia znowu dziewczyny straszysz:mad:.Ewelinka nie czytaj tego:p.J a sama dobroć jestem.:razz:Zadzwonie jutro do Patrycji i zapytam co i jak. Quote
ewelinka88 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie powinnam nikogo zdenerwowac nie jestem osobą konfliktową :loveu:dobrze dobrze to będę czekała na jakąś wiadomośc Quote
Benia-b Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jaco-placo']Benia jak cos to ja moge u Ewelinki wywiad zrobic ja tez łodzianin.:evil_lol:.Oczywisciw jak sie Ewelinka zgodzi. Matko i córko:crazyeye:-..a jak Cię Ewelinka niechcący wkurzy:diabloti:?? Musimy dbać o Twoje dobre samopoczucie:evil_lol: Jacek-teraz decyzja Patrycjowa:evil_lol:-Ona musi zadecydowac,czy wolno ruszać, czy trzeba poczekać..:roll: Quote
Recommended Posts