Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patia napisał(a):
No przecież ! Zaraz zamówię . Nie wiem czy go zostawić na tym żarełku . które ma czy dawać cos innego ?

Trzeba by mu do bento domieszać czegoś wysokobiałkowego.
Przejrzałam karmy i to co w nich jest:evil_lol:-i najlepiej cenowo i składowo wychodzi
Bozita Adult energy.
Ma 30% białka, 20% tłuszczu i prawie 4000 kalorii.

Patia-jeśli nie masz innego pomysłu-zamów(najtaniej chyba z telekarmy)-a Ulcia prześle ci kasę .

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Benia-b']Trzeba by mu do bento domieszać czegoś wysokobiałkowego.
Przejrzałam karmy i to co w nich jest:evil_lol:-i najlepiej cenowo i składowo wychodzi
Bozita Adult energy.
Ma 30% białka, 20% tłuszczu i prawie 4000 kalorii.

Patia-jeśli nie masz innego pomysłu-zamów(najtaniej chyba z telekarmy)-a Ulcia prześle ci kasę .

A może ten Bento Kronen :
Bento Kronen Perform - jest kompletna i zbilansowana karmą wysokoenergetyczną specjalnie przeznaczona dla psów o duzym zapotrzebowaniu energetycznym, np. psów sportowych, mysliwskich,słuzbowych, suk karmiących oraz psów powracających do zdrowia po przebytej chorobie.Skład min.20%kurczaka oraz 12% ryżu
białko -32% , tłuszcz -22 % (kalorii nie podali w ulotce :mad:)

A - ten chudzinka w naturze jest taki "bardziej bordożkowy" niż na zdjęciu .Jak sie go odkarmi - będzie śliczny (Bordożki to moja druga miłośc - zaraz po bokserach ;))

Posted

Witam chciałam się dowiedziec jak piesek reaguje na małe pieski bo mam w domu dwa a jestem zainteresowana jego adopcją ale jestem z łodzi i chciała bym pieska nie agresywnego a ten piesek jest przecudowny zakochałam sie poprostu a jego historia urzekła mnie proszę o jakieś info dla mnie

Posted

ewelinka88 napisał(a):
Witam chciałam się dowiedziec jak piesek reaguje na małe pieski bo mam w domu dwa a jestem zainteresowana jego adopcją ale jestem z łodzi i chciała bym pieska nie agresywnego a ten piesek jest przecudowny zakochałam sie poprostu a jego historia urzekła mnie proszę o jakieś info dla mnie

Grażynka pisała, że w schronie przeciskał się do Dago przez kraty mały piesek i razem spali, a u Patrycji duuuuużo psów w tym dwa małe gabarytowo i tez problemu żadnego nie było.
Dago ma tylko koci problem:shake:

Posted

ewelinka88 napisał(a):
Ja chciała bym go do adopcji raczy się ja chcę go adoptowac z kim mam się kontaktowac

Juz podaję kontakt do Patrycji(bo Ona teraz jego opiekunka;))
602722040
....choć podejrzewam, że w takim chudym stanie to Patia raczej nie bedzie go chciała wydać..

Posted

Benia-b napisał(a):
Grażynka pisała, że w schronie przeciskał się do Dago przez kraty mały piesek i razem spali, a u Patrycji duuuuużo psów w tym dwa małe gabarytowo i tez problemu żadnego nie było.
Dago ma tylko koci problem:shake:

Benia ,to prawda
taki maluszek z nim spał i jedli z jednej miski
ten mały łobuz nawet spał na jego karku....
Tak sie ciesze ze juz ktos jego chce adoptować
az:-(troche porycze.

Posted

[quote name='Patia']Ozonella to ozonowana oliwka :p

"OZONELLA® dzięki swojej oleistej postaci i stopniowemu uwalnianiu ozonu jest łatwa w stosowaniu, łatwo się wchłania i długo działa w miejscu aplikacji. Preparat jest jałowy i można go stosować na otwarte powierzchnie ranne.
OZONELLA® wykazuje działanie bakteriobójcze, grzybobójcze i wirusobójcze.
Zastosowanie:
OZONELLA® znajduje szereg zastosowań w profilaktyce i leczeniu różnych stanów chorobowych m.in. takich jak:
- trudno gojące się rany, również zakażone
- odparzenia
- otarcia i zdarcia naskórka
- oparzenia termiczne (w tym słoneczne) i po radioterapii onkologicznej
- odleżyny i przewlekłe owrzodzenia żylne, tętnicze i grzybicze stóp i podudzi
- zespół „stopy cukrzycowej”
- zaburzenia ukrwienia kończyn
- ropnie i czyraki
- stany zapalne skóry o różnej etiologii (m.in. ogranicza rozwój opryszczki)
- choroby infekcji skóry
- zmiany egzema tyczne
OZONELLA® przydatna jest również w profilaktyce zakażeń grzybiczych i bakteryjnych, zwłaszcza stóp i rąk.
Właściwości OZONELLI czynią ją atrakcyjnym preparatem do stosowania w kosmetyce, w szczególności:
- w redukcji zmian skórnych
- w redukcji przebarwień
- w eliminacji cellulitu
- łagodzeniu stanu zapalnego po ukąszeniu przez owady."
Czy to jest na receptę?
w aptekach? TAK MYSLĘ...:loveu:

Posted

ewelinka88 napisał(a):
Ja chciała bym go do adopcji raczy się ja chcę go adoptowac z kim mam się kontaktowac

ewelinka, może napisz nam coś o sobie, o twojej sytuacji rodzinno-mieszkaniowo-finansowo-czasowej;), dlaczego akurat on i co masz mu do zaoferowania:cool3:

Posted

giselle4 napisał(a):
Benia ,to prawda
taki maluszek z nim spał i jedli z jednej miski
ten mały łobuz nawet spał na jego karku....
Tak sie ciesze ze juz ktos jego chce adoptować
az:-(troche porycze.

Grażyna-a dlaczego by go nie chcieć:cool3:
Jest dostojny, spokojny i ......jak wróci do normalnej postaci-bedzie najpiękniejszym i najtłustszym wielkopsem w całej okolicy:evil_lol:

Ozonella jest w aptece bez recepty-tylko nie w każdej od razu dostepna-ale kazda apteka może zamówić.

Posted

Patia napisał(a):

Agamika , jutro rano będę w hotelu , przytrzymasz mi go do zdjęć , ok a potem obfocimy inne psiaki .

oki :)

Oj chłopak piękny JUŻ jest ... a jak nabierze właściwej masy ... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Już pisze o sobie mieszkam w łodzi prowadzę swoją działalnośc gospodarczą,mój mąż pracuje mamy wielachne mieszkanko największe z całej kamienicy:lol:ale do tego mamy dwa małe pieski jeden jest york a druga to suczka miała byc yorkiem ale wyszła kundelkiem ale są spokojne pieski mamy duże podwórko i po drógiej stronie ulicy park z pieniąszkami nie narzekamy a 20kilometrów od łodzi mamy działke dużą więdz by razem z nami jeździł na działeczke i z naszymi szatanami

Posted

Po prostu gdy go zobaczyłam to po prostu się w nim zakochałam a mam pytanko jest już wysterylizowany to by było fajnie jak by był już wysterylizowany jego spojrzenie coś tak jak by do mnie mówił żebym go wzieła i tej miłości co mam jeszcze na zapas w sobie dla innych piesków to żebym jemu dała:loveu:

Posted

ewelinka88 napisał(a):
Po prostu gdy go zobaczyłam to po prostu się w nim zakochałam a mam pytanko jest już wysterylizowany to by było fajnie jak by był już wysterylizowany jego spojrzenie coś tak jak by do mnie mówił żebym go wzieła i tej miłości co mam jeszcze na zapas w sobie dla innych piesków to żebym jemu dała:loveu:

Jak się nie mylę, to nie jest, a po to, aby go jajek pozbawić, musi przybrac na wadze-aby narkozę przetrzymać.

Posted

[quote name='jaco-placo']Benia jak cos to ja moge u Ewelinki wywiad zrobic ja tez łodzianin.:evil_lol:.Oczywisciw jak sie Ewelinka zgodzi.
Matko i córko:crazyeye:-..a jak Cię Ewelinka niechcący wkurzy:diabloti:??
Musimy dbać o Twoje dobre samopoczucie:evil_lol:

Jacek-teraz decyzja Patrycjowa:evil_lol:-Ona musi zadecydowac,czy wolno ruszać, czy trzeba poczekać..:roll: