mosii Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 kochani wielu sie pyta czy mam wolny dt czy hotelik, na razie nic a jutro jeszcze dostaje rottka ze schronu na dt, ale jak Bono pojedzie słuze opieką, w kazdym razie deklaruje 20zł na hotelik Quote
haker11 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dziękujemy za pomoc!!! Banerek exstra:loveu: wrzuciłam go do pierwszego postu co by ludzi,którzy wchodzą na wątek odrazu go zobaczyli;) Wrzuciłam numer konta do pierwszego postu,żeby każdy bez problemu mógł znaleść;) Quote
Mysia_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jaka bida :-(:-(:-( gdzie psiak dokładnie przebywa? bo nie doczytałam :oops: Quote
kasiaNDM Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Banerki to podstawa! Dzięki niemu tu trafiłam Oczywiście pomogę deklaruję 20zł miesięcznie tylko jak zawsze proszę o śmiałe przypomnienie się na priv bo ja mam głowę tak zaprzątniętą, że na pewno zapomnę a nie to, że nie chcę! Quote
andzia69 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mysia_ napisał(a):jaka bida :-(:-(:-( gdzie psiak dokładnie przebywa? bo nie doczytałam :oops: w schronie dzierżoniowskim Quote
mszelong Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 deklaruję 20 zł.miesiecznie,tylko proszę o przypomnienia gdybym zapomniała,już spisałam nr konta i zaraz przelewam.On musi szybko do hotelu Quote
haker11 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Dziękujemy za deklarację:loveu: Doba w tym hotelu do którego ma pojechać Dago kosztuje chyba 15zł z wyżywieniem...z tym,że nie wiem czy Dago na początku będzie mógł jeść zwykłe jedzenia. Być może będzie trzeba kupić karmę specjalistyczną,poza tym napewno będzie musiał przejść badania.Przypuszczam,że organizm jest dosyć wyniszczony:-( Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ......................................... Quote
mszelong Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jakie są szanse na hotel,całą noc nie spałam.zaraz prześlę ten link do wszystkich moich znajomych,może ktoś się zmiłuje i wpłaci choć kilka groszy Quote
haker11 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Hotel jest zarezerwowany od jutra. Pies ma mieszkac w ocieplanym pomieszczeniu. Narazie problemem jest transport. Byc może pomogą dziewczyny z Wrocławskiej Straży dla Zwierząt-czekamy na informacje. Quote
akucha Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Przed chwilą przelałam, powinno dotrzec jutro. Trzymam kciuki! Quote
Malibu Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hotelik jest od zaraz , potrzebany jest transport dla psa. Forum DDB może dołozyć w zwrocie kosztów za paliwo, i inni forumowicze którzy juz wpałacili na jego pomoc . Quote
Trufla Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 wlasnie dokonalam wplaty. Ja rowniez prosze o kontakt ze mna gdybym spozniala sie z nastepna!!! skleroza nie boli...:roll: Quote
Trufla Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 do gory! Nie moge przestac myslec o Dago, nawet sobie wmawiam ze mam warunki na dt... ale realnie patrzac to sa zadne warunki...:placz: Quote
Benia-b Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Może jutro się uda przewieźć Dago-trzymajcie kciuki!! Quote
akucha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Trzymamy!!!!! I podnosimy, pomoc pomtrzebna! Quote
giselle4 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ...Witam Dagus ma tez bazarek na swoje potrzeby nie jest zebrakiem:-( Dbamy o niego ale w dwa tygodnie ciężko jest doprowadzić psiaka do stanu zadowolającego. Jest bardzo smutny ale ogromnie łagodny do ludzi i zwierząt. Od pierwszego dnia pobytu w schronisku szukam jemu domku nie szukałam właściciela dlaczego? bo nie zasługuje aby dalej jego miec:-( Pieniązki z bazarku zostana przelane na jego konto bardzo dziękuje za wielką pomoc i czekam na godzinke W:crazyeye: Quote
Nadziejka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Uda sie , Daguniowe cioteczki uda sie:kiss_2::thumbs: Quote
Benia-b Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Grażyna- wielkie dzieki za wsparcie-będzie potrzebne!!!!Napisz nam cos o nim-co je? Gotowane jedzonko? Trzeba go w cos zaopatrzyć. Nie wiem jak w hoteliku, ale spodziewam się że raczej bedzie na karmie-próbował karmy?? Quote
giselle4 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ....Wzystkie psy dostaja gotowane On tez,chociaz[juz zebrałam opiernicz]dawałam jemu Boscha Wet troche był zły,wiem ze miał racje bo tak sie nie robi ale chciałam jego podtuczyc:-( bo zobaczcie jak on wygląda. Bazarków licytacja jest do konca miesiąca,wiec jego pieniazki poleca za nim.....teraz tylko czekam:loveu: na telefon ze juz jest zabrany.Prezes wie i Pani Jasia wie o dzisiejszym wielkim dniu sami juz czekaja bo martwia sie ze On nie majac ludzia jeszcze bardziej nam wychudnie.:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielka-obnizka-kasa-na-juz-kosz-wiklinowy-aniolek-bazarkowy-30-01-09-a-130179/ Karmę wyjada pieknie grzeczny i uległy piesek mały spi z nim na podescie i kocyku bo jest tak malutki i przeciska sie przez kraty i leci do Dagusia. Czy Jacek ma obroze i smycz? bo jak nie to polece kupic?:crazyeye: Quote
Recommended Posts