Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani
wielu sie pyta czy mam wolny dt czy hotelik, na razie nic a jutro jeszcze dostaje rottka ze schronu na dt, ale jak Bono pojedzie słuze opieką,

w kazdym razie deklaruje 20zł na hotelik

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za pomoc!!! Banerek exstra:loveu: wrzuciłam go do pierwszego postu co by ludzi,którzy wchodzą na wątek odrazu go zobaczyli;)

Wrzuciłam numer konta do pierwszego postu,żeby każdy bez problemu mógł znaleść;)

Posted

Banerki to podstawa! Dzięki niemu tu trafiłam
Oczywiście pomogę deklaruję 20zł miesięcznie tylko jak zawsze proszę o śmiałe przypomnienie się na priv bo ja mam głowę tak zaprzątniętą, że na pewno zapomnę a nie to, że nie chcę!

Posted

Dziękujemy za deklarację:loveu:
Doba w tym hotelu do którego ma pojechać Dago kosztuje chyba 15zł z wyżywieniem...z tym,że nie wiem czy Dago na początku będzie mógł jeść zwykłe jedzenia. Być może będzie trzeba kupić karmę specjalistyczną,poza tym napewno będzie musiał przejść badania.Przypuszczam,że organizm jest dosyć wyniszczony:-(

Posted

Hotel jest zarezerwowany od jutra. Pies ma mieszkac w ocieplanym pomieszczeniu. Narazie problemem jest transport. Byc może pomogą dziewczyny z Wrocławskiej Straży dla Zwierząt-czekamy na informacje.

Posted

Hotelik jest od zaraz , potrzebany jest transport dla psa.

Forum DDB może dołozyć w zwrocie kosztów za paliwo, i inni forumowicze którzy juz wpałacili na jego pomoc .

Posted

...Witam
Dagus ma tez bazarek na swoje potrzeby
nie jest zebrakiem:-(
Dbamy o niego
ale w dwa tygodnie ciężko jest doprowadzić psiaka do stanu zadowolającego.
Jest bardzo smutny ale ogromnie łagodny do ludzi i zwierząt.
Od pierwszego dnia pobytu w schronisku szukam jemu domku
nie szukałam właściciela
dlaczego?
bo nie zasługuje aby dalej jego miec:-(

Pieniązki z bazarku zostana przelane na jego konto
bardzo dziękuje za wielką pomoc i czekam na godzinke W:crazyeye:

Posted

Grażyna- wielkie dzieki za wsparcie-będzie potrzebne!!!!Napisz nam cos o nim-co je? Gotowane jedzonko? Trzeba go w cos zaopatrzyć. Nie wiem jak w hoteliku, ale spodziewam się że raczej bedzie na karmie-próbował karmy??

Posted

....Wzystkie psy dostaja gotowane
On tez,chociaz[juz zebrałam opiernicz]dawałam jemu Boscha
Wet troche był zły,wiem ze miał racje bo tak sie nie robi
ale chciałam jego podtuczyc:-( bo zobaczcie jak on wygląda.
Bazarków licytacja jest do konca miesiąca,wiec jego pieniazki poleca za nim.....teraz tylko czekam:loveu: na telefon ze juz jest zabrany.Prezes wie i Pani Jasia wie o dzisiejszym wielkim dniu sami juz czekaja bo martwia sie ze On nie majac ludzia jeszcze bardziej nam wychudnie.:-(

http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielka-obnizka-kasa-na-juz-kosz-wiklinowy-aniolek-bazarkowy-30-01-09-a-130179/

Karmę wyjada pieknie
grzeczny i uległy
piesek mały spi z nim na podescie i kocyku
bo jest tak malutki i przeciska sie przez kraty i leci do Dagusia.
Czy Jacek ma obroze i smycz?
bo jak nie to polece kupic?:crazyeye: