Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

interesuje się Norą jedna młoda dziewczyna. Kontakt z nią trudny, bo ma kiepski zasięg (mieszka niedaleko Mińska), a rozmowy na sms to trochę kiepsko się kleją :/ Na razie wiem, że ma duży teren, ale chyba słabo ogrodzony. I jest u niej jeszcze jeden piesek przygarnięty z ulicy. Na razie powiedziałam Pani Klaudi mniej więcej jak wyglądają adopcje i jaka jest Nora, nad czym musi się zastanowić zanim podejmie decyzję, że chce ją adoptować. Pani Klaudia odpisała, że głęboko przemyśli wszystko i zobaczymy. Nie robię sobie jednak wielkich nadziei, bo z tego co się zorientowałam to Pani Klaudia dość spontanicznie zareagowała na ogłoszenie i wielku rzeczy nie zdążyła przemyśleć.

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azalia napisał(a):
Życzę Nore,żeby pani głęboko przemyślała decyzję...i się zdecydowała.

Pani się nie odezwała więcej, a teraz święta idą to się zastój zrobił :(
Ciekawe co u Nory i Figi słychać... Mogłyby dać sobie spokój z tymi ucieczkami (Figa próbowała podobno już dwa razy mimo, że Nora była zamknięta w kojcu :( ).

Posted

"...Dzień dobry, kiedy mogę psa zabrać".......
Bez żadnej gry wstępnej, baa nawet bez randki.
ech..... szkoda gadać :wallbash: Co się z tymi ludźmi dzieje?

Posted

njangu napisał(a):
"...Dzień dobry, kiedy mogę psa zabrać".......
Bez żadnej gry wstępnej, baa nawet bez randki.
ech..... szkoda gadać :wallbash: Co się z tymi ludźmi dzieje?

no jeden telefon to właśnie coś takiego było :/ Porażka. Nic facet nie chciał widzieć o psie, a jak powiedziałam, że najpierw konieczna jest wizyta przedadopcyjna to szybciutko stwierdził, że jeszcze zadzwoni i się rozłączył. Taaaa...
Drugi telefon był sensowny, ale Pani ma adoptowaną sunię i trzy koty. Nie byłam w stanie jej zagwarantować, że Nora dogada się z sunią i kotami, więc Pani powiedziała, że jeszcze to przemyśli.
Dużo ludzi z tego co widzę szuka psiaków kotolubnych :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):

Dużo ludzi z tego co widzę szuka psiaków kotolubnych :)

Tak, coraz popularniejszy jest model domu z więcej niż jednym zwierzem. No i model mieszany, psio koci. Psy stanowczo powinny brać to pod uwagę ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Tak, coraz popularniejszy jest model domu z więcej niż jednym zwierzem. No i model mieszany, psio koci. Psy stanowczo powinny brać to pod uwagę ;)

tak :D powinny :D Kurcze dwa lata temu Nora na 100% mogła iść do kotów, ale teraz to nie mam pewności :( :(

Posted

__Lara napisał(a):
A u kogo jest teraz sunia na dt?

Jest u swoich właścicieli adopcyjnych, nie wiem tylko co się zakończy jako pierwsze. Nasze szukanie, czy ich cierpliwość......