sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a ta wizyta przedadopcyjna tak rano ustawiona (zgadzam sie z tym stwierdzeniem) to dla jakiego pieska? dla zgredzinki?? Quote
ulvhedinn Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nie, nie dla babci ;) Babula wieczorem najpierw próbowała mi odgryźć palca za wtykanie żarcia, a potem próbowała mi odgryźć drugiego, bo jej tak posmakowało :evil_lol: Babiszon zryźliwy :evil_lol: Quote
gameta Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ulv ja czekam na te dobre wieści :) Głupie serwery znów szaleją i wczoraj dostałam się na 5minut, dziś dopiero teraz.. :roll: Quote
gameta Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Zrobiłam przelew 22zł - ostatnia wpłata za bazarek :) Daj znać jak dojdzie:) Dogo mnie roz... wala (powiedzmy) - daj znać co u wredoty ? Quote
ulvhedinn Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Glizduszka ma się całkiem nieźle, po weekendzie powtórzymy badania krwi ;) wieczorem wyrwała mi michę :evil_lol: Babcia je łakomie, ale malutko na raz i lubi ciepłe "zupki" z rozciapkanych puszek... ;) Quote
Poker Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 mogę oddać 3 Gerberki - cielęcinka z kluseczkami :evil_lol: Quote
gameta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 to kiedy te badania wredoty? Aaaa i tak sobie myślę, że chyba strylką nie będziemy starowiny męczyć :roll: ? Quote
Negri Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Z tego co widzę to Ulv się nie pochwaliła ze 22 wrednota ją opuszcza :eviltong: Quote
gameta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Negri napisał(a):Z tego co widzę to Ulv się nie pochwaliła ze 22 wrednota ją opuszcza :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to opuszcza :crazyeye: Dawaj szczegóły :cool3: Quote
Negri Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Niech Magda się chwali :evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Negri napisał(a):Niech Magda się chwali :evil_lol::evil_lol: Ponoć ma kolejnego królicka :cool3::evil_lol: Quote
Bella1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Magda czy to prawda ,co pisze Kinga bo nie wiem czy mam już się cieszyć ;) A tak na marginesie mam następną malutką staruszkę taka miniaturka szpica bardzo ładna ale niestety ma powiększone serduszko i problemy z wątrobą /dokładnie przebadana / wymaga specjalnej diety i podawania leków w Schronie nie ma szans , pilnie szukam dla niej ratunku Quote
kikou Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a ta nowa dziewczynka, Balbinka wygląda tak: Quote
Bella1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dziękuję Kikou , Balbinka została gruntownie przebadana niestety największy problem jest z wątrobą tylko w domowych warunkach ma szansę jeszcze cieszyć się życiem Quote
Reksiu21 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 OH, jaka sliczna, 3-kolorowa dziewczynka!:loveu: Czy znaleziona? Na ile lat wyceniona? Quote
viverna Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ulv czemu nie znamy szczegółów babinkowego domku? I co to za nowy królik? Chcę zobaczyć!!!! Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Nie no królika znasz, on dla Bianki nowy :p co prawda miałam przez chwilę śliczną "królicom dziewcynkę" ale ekspresowo pojechała do domku :evil_lol: Babcia zostanie "towarem eksportowym" :razz: jak zwykle dzięki Negri- domek fajny, sprawdzony, wcześniej tymczasował psiaki, a teraz chce mieć staowinkę na dożywocie :p Badania i przygotowania do wyjazdu we wtorek.... a sama podróż jak pisze Kinga- 22. Kikou, Bella, proszę nie kusić!!!! Chociaż Balbinka śliczna i taka rzeczywiście ... balbinkowa.... Coś o niej wiadomo poza stanem zdrowia? Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hihi, wstretne :loveu: kusicielki.... balibinka, wredoto, gratulacje farciaro :cool3:. Quote
Bella1 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Magda powiem tak najlepiej jakbyś sama ją zobaczyła ;) zapraszam a co o Balbince - została znaleziona , bardzo grzeczna , ładnie sobie drepta na smyczy widać że ktoś o nią dbał jest czyściutka , sierść zadbana , zęby to wiadomo w tym wieku , przy tym wyjątkowo ładna , gdyby nie jej problemy ze zdrowiem pewnie by szybko ktoś się w niej zakochał Quote
zulugula Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Błagam o pomoc na 2 tygodnie. W przeciwnym razie 2 malizny trafią do schronu :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-pomocy-2-mal-wyrzucone-z-auta-w-drodze-do-schornu-dt-hotel-2-tyg-131735/#post11806045 Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Bella1 napisał(a):Magda powiem tak najlepiej jakbyś sama ją zobaczyła ;) zapraszam a co o Balbince - została znaleziona , bardzo grzeczna , ładnie sobie drepta na smyczy widać że ktoś o nią dbał jest czyściutka , sierść zadbana , zęby to wiadomo w tym wieku , przy tym wyjątkowo ładna , gdyby nie jej problemy ze zdrowiem pewnie by szybko ktoś się w niej zakochał Będę jutro to sobie obejrzę ;) Quote
zuzlikowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dreptaj sobie babuleńko...dreptaj!Co wydreptasz to Twoje!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gameta Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ulv daj rozliczenie zgredki i znać, czy moja ostatnia wpłata doszła :roll: Quote
Recommended Posts