Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie dla babci ;)

Babula wieczorem najpierw próbowała mi odgryźć palca za wtykanie żarcia, a potem próbowała mi odgryźć drugiego, bo jej tak posmakowało :evil_lol: Babiszon zryźliwy :evil_lol:

Posted

Glizduszka ma się całkiem nieźle, po weekendzie powtórzymy badania krwi ;) wieczorem wyrwała mi michę :evil_lol: Babcia je łakomie, ale malutko na raz i lubi ciepłe "zupki" z rozciapkanych puszek... ;)

Posted

Negri napisał(a):
Z tego co widzę to Ulv się nie pochwaliła ze 22 wrednota ją opuszcza :eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to opuszcza :crazyeye: Dawaj szczegóły :cool3:

Posted

Magda czy to prawda ,co pisze Kinga bo nie wiem czy mam już się cieszyć ;)
A tak na marginesie mam następną malutką staruszkę taka miniaturka szpica bardzo ładna ale niestety ma powiększone serduszko i problemy z wątrobą /dokładnie przebadana / wymaga specjalnej diety i podawania leków w Schronie nie ma szans , pilnie szukam dla niej ratunku

Posted

Dziękuję Kikou , Balbinka została gruntownie przebadana niestety największy problem jest z wątrobą tylko w domowych warunkach ma szansę jeszcze cieszyć się życiem

Posted

Nie no królika znasz, on dla Bianki nowy :p co prawda miałam przez chwilę śliczną "królicom dziewcynkę" ale ekspresowo pojechała do domku :evil_lol:

Babcia zostanie "towarem eksportowym" :razz: jak zwykle dzięki Negri- domek fajny, sprawdzony, wcześniej tymczasował psiaki, a teraz chce mieć staowinkę na dożywocie :p Badania i przygotowania do wyjazdu we wtorek.... a sama podróż jak pisze Kinga- 22.

Kikou, Bella, proszę nie kusić!!!! Chociaż Balbinka śliczna i taka rzeczywiście ... balbinkowa....
Coś o niej wiadomo poza stanem zdrowia?

Posted

Magda powiem tak najlepiej jakbyś sama ją zobaczyła ;) zapraszam
a co o Balbince - została znaleziona , bardzo grzeczna , ładnie sobie drepta na smyczy widać że ktoś o nią dbał jest czyściutka , sierść zadbana , zęby to wiadomo w tym wieku , przy tym wyjątkowo ładna , gdyby nie jej problemy ze zdrowiem pewnie by szybko ktoś się w niej zakochał

Posted

Bella1 napisał(a):
Magda powiem tak najlepiej jakbyś sama ją zobaczyła ;) zapraszam
a co o Balbince - została znaleziona , bardzo grzeczna , ładnie sobie drepta na smyczy widać że ktoś o nią dbał jest czyściutka , sierść zadbana , zęby to wiadomo w tym wieku , przy tym wyjątkowo ładna , gdyby nie jej problemy ze zdrowiem pewnie by szybko ktoś się w niej zakochał

Będę jutro to sobie obejrzę ;)