Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To teraz ja "pochwale" Rumunski Zwiazek :lol:

Dzisiaj otrzymalam dyplom ChRO, za tytul zdobyty.....

.........we wrzesniu 2005 :evil_lol:

9 miesiecy im to zajelo, preznie dzialaja, nie ma co :shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rozbisurmaniłaś się w tych Championatach!!! :lol: A pieski dostały jakieś nagrody?
pzdr.

Oj tak!!! każdy zalicza dodatkowe dawki miziania ;)

Posted

[quote name='Noelani']To teraz ja "pochwale" Rumunski Zwiazek :lol:

Dzisiaj otrzymalam dyplom ChRO, za tytul zdobyty.....

.........we wrzesniu 2005 :evil_lol:

9 miesiecy im to zajelo, preznie dzialaja, nie ma co :shake:

No ja czekałam na championat Słowacji 11 miesięcy. Po interwencji okazało się, że jest wystawiony, tylko ktoś go zapomniał wysłać.

Posted

Ja w miarę szybko dostałam Mł.Ch.Pl i Ch.Pl. co nie znaczy że jestem zadowolona ;) Przysłali z błędami i muszę odesłać do poprawki :roll:

Posted

[quote name='sirion']No ja czekałam na championat Słowacji 11 miesięcy. Po interwencji okazało się, że jest wystawiony, tylko ktoś go zapomniał wysłać.
Ło matko1 Nie strasz. Ja mam w planach skończenie Championatu Słowacji...
Pzdr.

Posted

Asiaczek, pamiętaj, że za wystawienie championatu Słowacji płaci się. Nie pamiętam ile, ale to znajdziesz na stronie SKJ lub Ci napiszą, gdy wyślesz do nich papiery. Reguły chyba znasz ichniejszego championatu.

Posted

Dorosły championat Apci zakończony w Katowicach, wniosek wysłany elektronicznie 5 maja, przyszedł podaj w środę, czyli 14 czerwca. To chyba jakiś rekord! :multi:

Posted

Flaire napisał(a):
Dorosły championat Apci zakończony w Katowicach, wniosek wysłany elektronicznie 5 maja, przyszedł podaj w środę, czyli 14 czerwca. To chyba jakiś rekord! :multi:

Podejrzewam jakieś znajomości :cool3:
W tym przedsiębiorstwie nikt nie pracuje tak sprawnie:evil_lol:
Gdy wysłałaś wniosek to dostałaś jakieś potwierdzenie, że doszedł?

Posted

Gwarek napisał(a):
Podejrzewam jakieś znajomości :cool3:
Żadnych znajomości! :-)

Gwarek napisał(a):
Gdy wysłałaś wniosek to dostałaś jakieś potwierdzenie, że doszedł?
Nic, zero. Dopiero co pisałam w jakimś innym wątku, że złożyłam i nic nie słyszałam, więc wybieram się na Nowy Świat. No i okazało się, że certyfikat przyszedł poprzedniego dnia (pies z mojej hodowli, ale nie mój, więc przyszedł nie na mój adres). Data wystawienia: 26.5, a więc w trzy tygodnie po złożeniu wniosku! :-)

Posted

Gwarek napisał(a):
No, to gratuluję podwójnie: i championatu i szybkości obsługi :D
Hihi, dzięki! Pewnie jej chcieli po prostu prezent urodzinowy zrobić tym championatem - wystawiony 26.5, a ona poprzedniego dnia, 25.5, skończyła właśnie dwa latka! :-)

Posted

sirion napisał(a):
Ja myślę, że trochę się wyrobili w zarządzie głównym. Dużo zależy też od oddziałów, czy terminowo nadsyłają protokoły i czy bez błędów.

Ano właśnie. Ja cały czas czekam na młodzieżowy championat mojego psa zakończony w Katowicach, bo w sprawozdaniu z wystawy, na której championat zaczął (krajowa I grupy w październiku w Krakowie) zamiast na liście Zwycięzców Młodzieży został umieszczony na liście zdobywców CWC. :roll: Miał wtedy dokładnie 9 miesięcy i 8 dni i ledwo co się do młodzieży załapał. :evil_lol: No i tak sobie czekamy na sprostowanie z Krakowa już ponad 3 tygodnie. :angryy: