Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam pytanie dotyczące championatu polski...
wiem, że musi być 3x CWC ale czy z 2 CACIB i jednej krajowej czy odwrotnie (bo różnie mówią...) i czy te 3 CWC trzeba zdobyć w ciągu 6 miesięcy czy właśnie powyżej 6? :niewiem:
mamy już 2 CWC - jedno z krajowej i jedno z międzynarodowej no i nie wiem czy mam się spieszyć bo za 1,5 miesiąca mija pół roku od pierwszego czy właśnie śpieszyć się nie powinam bo wtedy nie będzie powyżej 6 miesięcy...

Posted

przepraszam za zamieszanie :)
sama już sobie odpowiedzialam :)
Trzy CWC, uzyskane od trzech różnych sędziów - w tym co najmniej jeden na wystawie klubowej lub międzynarodowej - są podstawą do przyznania psu (suce) tytułu ,,Championa Polski”, pod warunkiem, że między pierwszym, a ostatnim wnioskiem upłynęło co najmniej 6 miesięcy.

Posted

[quote name='Asiaczek']BRAWO!!!
A może by tak wstawić zdjęcie tego szczęśliwca, co?
pzdr.

Moge wstawić ;-)) Co prawda Mł.Ch.,PL teraz idzie do skanu itd żeby mieć na kompie i na stronke wrzucić ;-)

Do tego moge powiedzieć że w Łodzi dostaliśmy CWC i CACIB i myśle że teraz pora rozpocząć podróże i robić Intera ;-

Tak samo potrzebujemy czasu żeby skończyć Ch.Pl i to tlyko małty wniosek potrzebny ;-)

Posted

[quote name='alive']przepraszam za zamieszanie :)
sama już sobie odpowiedzialam :)
Trzy CWC, uzyskane od trzech różnych sędziów - w tym co najmniej jeden na wystawie klubowej lub międzynarodowej - są podstawą do przyznania psu (suce) tytułu ,,Championa Polski”, pod warunkiem, że między pierwszym, a ostatnim wnioskiem upłynęło co najmniej 6 miesięcy.

A dokładniej 6 miesięcy i jeden dzień ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich, czekających na CHAMPIONATY.

Dziś właśnie doszedł do mnie dorosły CH.PL.:lol: :lol:
Frucio może wystąpić juz w CH. w Krakowie.:loveu:
Tym razem nie musiełam czekać 6 miesięcy:mad:
W Katowicach skonczyliśmy dorosły jest 17.05.06 a tu niespodzianka.:lol:

Jest, jest, jest.:multi:

Posted

[quote name='jo-jo']Moge wstawić ;-)) Co prawda Mł.Ch.,PL teraz idzie do skanu itd żeby mieć na kompie i na stronke wrzucić ;-)

Do tego moge powiedzieć że w Łodzi dostaliśmy CWC i CACIB i myśle że teraz pora rozpocząć podróże i robić Intera ;-

Tak samo potrzebujemy czasu żeby skończyć Ch.Pl i to tlyko małty wniosek potrzebny ;-)
O rany, ale ze mnie dostojny Champion (młodzieżowy!)!!!
pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
O rany, ale ze mnie dostojny Champion (młodzieżowy!)!!!
pzdr.

Ja żaluje że na dorosłego musze te pół roku czekać bo gdyby nie to już bym czekała na wysłanie papierów bo mi pies Championat w miesiac skończył :evil_lol:

Posted

karenina napisał(a):
Ja czekam na 3 Mł. Championaty, wszystkie skonczone na miedzynarodówkach.. 2 w Opolu i jeden w Łodzi..

Z Łodzi jeszcze nie ma raportu w ZKwP-będzie ok 14 czerwca.
Też czekamy na łódzki raport i MłChPl ;)
Wniosek poszedł drogą elektroniczną i nawet doszedł.

Posted

[quote name='sirion']A ja dziś właśnie dostałam championat zgłoszony elektronicznie parę dni po wystawie w Katowicach.
Gratulacje!! To aż niewiarygodne, że tak szybko!
pzdr.

Posted

Ponieważ Jasmina ma już trzy CACIB-y z Polski to w lipcu walczymy w Austrii i na Węgrzech. Według statystyk w Oberwarcie mamy duuże szanse. Ale i tak czekają nas co najmniej Kielce jesienią, aby był rok pomiędzy pierwszym i ostatnim. Bo w Poznaniu na nic nie liczymy - przyjadą skye'owe piękności z Finlandii !

Posted

[quote name='sirion']A ja dziś właśnie dostałam championat zgłoszony elektronicznie parę dni po wystawie w Katowicach. A do mnie już przyszedł championat skończony 1 maja w Dobrym Mieście.:lol:
Brawo Oddział Olsztyn!

Posted

Dzięki!
[quote name='sirion']A dla którego zwierza ? Dla młodszej norwiczki, TRIXI SORTIS z Krainy Lessie.
To oczywiście córeczka naszego Maksia (Bajo-Bongo):lol:

Posted

[quote name='sortis']A do mnie już przyszedł championat skończony 1 maja w Dobrym Mieście.:lol:
Brawo Oddział Olsztyn!

Wow to się nazywa tempo!!

Gratulujemy :multi: