Asiaczek Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jo-jo napisał(a):Dzisiaj Otrzymaliśmy nasz Młodzieżowy Championat Polski... BRAWO!!! A może by tak wstawić zdjęcie tego szczęśliwca, co? pzdr. Quote
alive Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 mam pytanie dotyczące championatu polski... wiem, że musi być 3x CWC ale czy z 2 CACIB i jednej krajowej czy odwrotnie (bo różnie mówią...) i czy te 3 CWC trzeba zdobyć w ciągu 6 miesięcy czy właśnie powyżej 6? :niewiem: mamy już 2 CWC - jedno z krajowej i jedno z międzynarodowej no i nie wiem czy mam się spieszyć bo za 1,5 miesiąca mija pół roku od pierwszego czy właśnie śpieszyć się nie powinam bo wtedy nie będzie powyżej 6 miesięcy... Quote
alive Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 przepraszam za zamieszanie :) sama już sobie odpowiedzialam :) Trzy CWC, uzyskane od trzech różnych sędziów - w tym co najmniej jeden na wystawie klubowej lub międzynarodowej - są podstawą do przyznania psu (suce) tytułu ,,Championa Polski”, pod warunkiem, że między pierwszym, a ostatnim wnioskiem upłynęło co najmniej 6 miesięcy. Quote
jo-jo Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Asiaczek']BRAWO!!! A może by tak wstawić zdjęcie tego szczęśliwca, co? pzdr. Moge wstawić ;-)) Co prawda Mł.Ch.,PL teraz idzie do skanu itd żeby mieć na kompie i na stronke wrzucić ;-) Do tego moge powiedzieć że w Łodzi dostaliśmy CWC i CACIB i myśle że teraz pora rozpocząć podróże i robić Intera ;- Tak samo potrzebujemy czasu żeby skończyć Ch.Pl i to tlyko małty wniosek potrzebny ;-) Quote
jo-jo Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='alive']przepraszam za zamieszanie :) sama już sobie odpowiedzialam :) Trzy CWC, uzyskane od trzech różnych sędziów - w tym co najmniej jeden na wystawie klubowej lub międzynarodowej - są podstawą do przyznania psu (suce) tytułu ,,Championa Polski”, pod warunkiem, że między pierwszym, a ostatnim wnioskiem upłynęło co najmniej 6 miesięcy. A dokładniej 6 miesięcy i jeden dzień ;-) Quote
vanessa Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Witam wszystkich, czekających na CHAMPIONATY. Dziś właśnie doszedł do mnie dorosły CH.PL.:lol: :lol: Frucio może wystąpić juz w CH. w Krakowie.:loveu: Tym razem nie musiełam czekać 6 miesięcy:mad: W Katowicach skonczyliśmy dorosły jest 17.05.06 a tu niespodzianka.:lol: Jest, jest, jest.:multi: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='jo-jo']Moge wstawić ;-)) Co prawda Mł.Ch.,PL teraz idzie do skanu itd żeby mieć na kompie i na stronke wrzucić ;-) Do tego moge powiedzieć że w Łodzi dostaliśmy CWC i CACIB i myśle że teraz pora rozpocząć podróże i robić Intera ;- Tak samo potrzebujemy czasu żeby skończyć Ch.Pl i to tlyko małty wniosek potrzebny ;-) O rany, ale ze mnie dostojny Champion (młodzieżowy!)!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Aż tak dobrze znasz okolice lasu kabackiego? Jesteś niesamowita!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 dopisuje sie do listy czekajacych :) Wacio dzis skonczyl ML.Ch.Pl :multi: tylko sie zastanawiam czy szybciej przyjdzie dyplom dla niego czy Inter dla Tessinki :evil_lol: Quote
karenina Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja czekam na 3 Mł. Championaty, wszystkie skonczone na miedzynarodówkach.. 2 w Opolu i jeden w Łodzi.. Quote
jo-jo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Asiaczek napisał(a):O rany, ale ze mnie dostojny Champion (młodzieżowy!)!!! pzdr. Ja żaluje że na dorosłego musze te pół roku czekać bo gdyby nie to już bym czekała na wysłanie papierów bo mi pies Championat w miesiac skończył :evil_lol: Quote
sylwia i boksery Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 karenina napisał(a):Ja czekam na 3 Mł. Championaty, wszystkie skonczone na miedzynarodówkach.. 2 w Opolu i jeden w Łodzi.. Z Łodzi jeszcze nie ma raportu w ZKwP-będzie ok 14 czerwca. Też czekamy na łódzki raport i MłChPl ;) Wniosek poszedł drogą elektroniczną i nawet doszedł. Quote
bajadera Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 A ja dziś właśnie dostałam championat zgłoszony elektronicznie parę dni po wystawie w Katowicach. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='sirion']A ja dziś właśnie dostałam championat zgłoszony elektronicznie parę dni po wystawie w Katowicach. Gratulacje!! To aż niewiarygodne, że tak szybko! pzdr. Quote
bajadera Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ponieważ Jasmina ma już trzy CACIB-y z Polski to w lipcu walczymy w Austrii i na Węgrzech. Według statystyk w Oberwarcie mamy duuże szanse. Ale i tak czekają nas co najmniej Kielce jesienią, aby był rok pomiędzy pierwszym i ostatnim. Bo w Poznaniu na nic nie liczymy - przyjadą skye'owe piękności z Finlandii ! Quote
Jakaranda Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Dziś dostałam championat. Wniosek wysłałam elektronicznie po wystawie w Katowicach. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jakaranda - brawo! I ciepłe poklepki dla właściciela championatu!!! Pzdr. Quote
sortis Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='sirion']A ja dziś właśnie dostałam championat zgłoszony elektronicznie parę dni po wystawie w Katowicach. A do mnie już przyszedł championat skończony 1 maja w Dobrym Mieście.:lol: Brawo Oddział Olsztyn! Quote
sortis Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Dzięki! [quote name='sirion']A dla którego zwierza ? Dla młodszej norwiczki, TRIXI SORTIS z Krainy Lessie. To oczywiście córeczka naszego Maksia (Bajo-Bongo):lol: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='sortis']A do mnie już przyszedł championat skończony 1 maja w Dobrym Mieście.:lol: Brawo Oddział Olsztyn! Wow to się nazywa tempo!! Gratulujemy :multi: Quote
Jakaranda Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Moje gratulacje dla wszystkich: dla Sortis:multi: dla TRIXIE:loveu: dla Oddziału Olsztyn:klacz: Jestem pod wrażeniem Quote
Recommended Posts