Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I co, co ja tu czekam jak w jakimś filmie sensacyjnym, z zaciśniętymi kciukami za powodzenie malućkich, mamci i Was wszystkich, którzy się staracie :) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Widzę Elu ,że nowe kolędy tworzysz:-o :evil_lol:
Ja i Sandy trzymamy sie dzielnie:cool3: ,ale nie wiemy czy nie zostało jeszcze łozysko ,bo co jakis czas ma jeszcze skurcze.
Ciągle jeszcze w pogotowiu i na dyżurze:lol:

Posted

:bigcry: :candle: niestety tego ostatniego nie udało sie juz odratować:candle: :bigcry:
za długo to widocznie trwało ,był to pszeniczny chłopak:-(
Dzielna moja kochana SANDY:loveu:

Posted

:tree1: :x-mas: Opowieść Wigilijna!
kiedy zakończyła się kolacja wigilijna moi rodzice wrócili do swego domu. ja posprzątałam, napiłam się jeszcze kieliszeczek tekili z mężem i powoli zaczeliśmy szykować się do spania. Emilka ulokowała się po choinką. zasnęła smacznie. my też. koło godziny 2 w nocy słyszę coś się szwęda po pokoju.... wytężam wzrok i w świetle palących sie lampek na choince.... widzę EMILKĘ!!!!! gdzie ????!!!! na stole.....!!!!! ja się pytam a ty co tu robisz????!!!! a ona do mnie :

GDZIE SĄ ŚLEDZIE DO CHOLERY!!!!!!:tree1: :x-mas:

Posted

Jako wierny czytelnie na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam :
kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :smile:

Posted

Magicnesca, gratulacje, gratulacje, gratulacje.........a co Ci się jeszcze szykuje...........:evil_lol: :cool3:

Jeszcze tak zapsionego domu nie widziałem.........kurcze , akuszer chyba bez miodóweczki ani rusz.......:eviltong: :eviltong: ;)

Teraz do Was strach wejść........żeby jakiegos szkrabozarazka nie nadepnąć...........Bosze toż to trza się na nowo uczyć chodzić......:evil_lol: :loveu: :loveu:

Wszystkiego dobrego na drugi dzień Świąt.....:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu:

Posted

Witam Wszystkich po długiej przerwie w mojej bytności tutaj.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenie Wszystkim życzę samych radosnych chwil, dużo ciepła, miłości i oby dzień spełnionia życzeń trwał cały rok.....
Nina...brawo !!! Nowe szkotniki na stary rok :) Widzę że w jednej klasie sie spotykać będziemy bez wątpliwości.
Friz..jak zwykle piękne zdjęcia...:)
Moje szkotniki już zaczynaja pełzać, reagować na nasze głosy, są śliczne i pulchniutkie jak misie... Dobrze że nadeszły Święta, wolne od pracy więc mogę się nimi nacieszyć, pooglądać ...może i zrobię im kilka zdjęc....

Posted

[quote name='bos']Magicnesca, gratulacje, gratulacje, gratulacje.........a co Ci się jeszcze szykuje...........:evil_lol: :cool3:

Jeszcze tak zapsionego domu nie widziałem.........kurcze , akuszer chyba bez miodóweczki ani rusz.......:eviltong: :eviltong: ;)

Teraz do Was strach wejść........żeby jakiegos szkrabozarazka nie nadepnąć...........Bosze toż to trza się na nowo uczyć chodzić......:evil_lol: :loveu: :loveu:

Wszystkiego dobrego na drugi dzień Świąt.....:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu:

BOS jak możesz to przyjedżcie z Zadziornym 27.12 , zobaczyć jak się mieszka w zarazkowym Urwiskowie.
Niestety narazie nic sie nie szykuje "nowego". Te zarazki mialy sie urodzić 31.12 a tu niespodzianka.01.01.2007 odjeżdza do swojego domu Tysia - Mortishia ,w tych dniach jeszcze do swoich domu pojedzie piesek i Miou Miou.Malinka troche później .Więc zostanie tylko Magic Spell ,więc przy tej nastepnej piątce zarazków nie bedzie smutno.
Bo westie tez odjezdaja do swoich domów jak skończą 7 tyg.:placz:
A potem dluuuugo nic zwłaszcza zarazków spodziewam się późną jesienią 2007 roku, więc muszę się nimi nacieszyć:loveu: :loveu:

Posted

SALUX dużo radości z twoich dwóch pociech zarazeczków kochanych,,całuj je w same pyszczydełka :loveu: :loveu: :loveu: :tree1:

Nina całuj nowe zarazeczki ode mnie!!!!

Posted

SALUX napisał(a):
Nina...brawo !!! Nowe szkotniki na stary rok :) Widzę że w jednej klasie sie spotykać będziemy bez wątpliwości.

Może moje "zarazki" tak będą konkurować w jednej klasie ,ale ja przynajmniej nie planuje zostawiać teraz szkocika dla siebie.Chociaż nigdy nie mów nigdy;) :evil_lol:
Jak tam moja chrzestnica:razz: ,czekam na zdjęcia:lol:

Posted

Magicnesca napisał(a):
:modla: :modla: :modla: Dziekuję w imieniu "zarazków"
i oto Świateczny prezent od Sandy:tree1: :santagri: :santagri:

Czy to już czynisz przygotowania do Wielkanocy...........Święcenie potraw:eviltong: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kochane szczyle,a ten białas:loveu: :loveu: :multi: :multi:

Posted

BOS wiesz za oknem taka pogoda ,że mi święta pokićkały:razz: :evil_lol:
A ten jasny ,no właściwie to jasna ,wiesz to taki wybrak w miocie zasłabo pigmentowany:cool3:
i właśnie wymusiłam na Scottieserwisie a by jej dała na imię SUNFLOWER:evil_lol:
mam przewagę nad innymi i sama się mianowałam matka chrzestną tej małej:evil_lol: :evil_lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Nie białas :shake:, tylko pszeniczny :mad:. Ty się nic nie znasz na szkotach :roll:

Tyś chyba nigdy przenicy nie widział...........ale wybaczam Ci boś z Chorzowa:eviltong: :eviltong::diabloti: :evil_lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Nie białas :shake:, tylko pszeniczny :mad:. Ty się nic nie znasz na szkotach :roll:

Jak przyjedziecie w czwartek to podszkolimy Bosa w szkotach:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i umaszczeniach.:diabloti:

Posted

Magicnesca napisał(a):
BOS wiesz za oknem taka pogoda ,że mi święta pokićkały:razz: :evil_lol:
A ten jasny ,no właściwie to jasna ,wiesz to taki wybrak w miocie zasłabo pigmentowany:cool3:
i właśnie wymusiłam na Scottieserwisie a by jej dała na imię SUNFLOWER:evil_lol:
mam przewagę nad innymi i sama się mianowałam matka chrzestną tej małej:evil_lol: :evil_lol:

Zaś chrzciny.:crazyeye: :lol: :lol:..........to ci sie to drzewko genealogiczne całkiem :eviltong: :eviltong: ....zaszkoci:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bos napisał(a):
Zaś chrzciny.:crazyeye: :lol: :lol:..........to ci sie to drzewko genealogiczne całkiem :eviltong: :eviltong: ....zaszkoci:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Bos jeszcze nie było chrzcin Miód Maliny i reszty :evil_lol: :razz:
Wiesz nie mam nic przeciwko zaszkoceniu się i wszystkich moich znajomych;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i przyklejeniu ich do mojego drzewka genealogicznego:p

Posted

Magicnesca napisał(a):
Bos jeszcze nie było chrzcin Miód Maliny i reszty :evil_lol: :razz:
Wiesz nie mam nic przeciwko zaszkoceniu się i wszystkich moich znajomych;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i przyklejeniu ich do mojego drzewka genealogicznego:p

Ty już mnie nie stresuj.......bo u mnie już były rozmowy.........mające doprowadzic do nabycia drugiego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

BOS uważaj !!!,:-o bo ja staram sie jak najwięcej moich znajomych przeciagnąć "na ciemną stronę mocy" .
Ja chyba zamiast Magicnesca ,to powinnam mieć nick Lord Darth Vader :eviltong: :eviltong:
Zobacz co mi sie udało zrobić z Nitencją:evil_lol: :evil_lol: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...