Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 SALUX napisał(a):Hmmm... i tu jesteś w błędzie kobieto:jumpie: mając stado szkotów dopiero uczestniczysz w wydarzeniach, oj uczestniczysz.Wystarczy że wszystko to w czym bierzesz udział, przemnożysz przez liczbę szkotników i masz super wynik. Dodam jeszcze że jak przemnożysz uczucie jednego szkotnika względem Ciebie i przemnożysz to znowu przez liczbę szkotników w domu to okazuje sie że jesteś najkochańszą osobą na caaałym świecie, otoczoną cudna miłością, oddaniem, uwielbieniem....:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: A jak dodasz do tego jeszcze....insze............... Nic dodać i nic ująć ,tak właśnie jest z każdym następnym szkotem to wzrasta temperatura uczucia proporcjonalnie do ilości szkotów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dorota07 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :lol: :evil_lol: no prowokacja się udała!!!! :evil_lol: :evil_lol: a co nie mogę się pocieszyć w taki sposób???:eviltong: :eviltong: :multi: :multi: przyjdzie czas przyjdzie szkot:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Lexie Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Tak Nina, napewno masz talent po Ani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ania nie ma problemu :D dam cynk następnym razem :p Pozdrawiam szkociarzy :hand: przy popołudniowej :kaffee_2: Kasia
Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Lexie napisał(a):Tak Nina, napewno masz talent po Ani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ania nie ma problemu :D dam cynk następnym razem :p Pozdrawiam szkociarzy :hand: przy popołudniowej :kaffee_2: Kasia Kasiu zapraszamy częściej na kawusię ,bo w miłym towarzystwie zawsze lepiej samkuje. Sama zobacz jak ta kawusia uśmiecha się do Ciebie:lol: Takiej na westie forum nie podają:evil_lol:
bos Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 scottieserwis napisał(a):jesli chodzi to o mnie to bardzo gorączkowo :D wlasnie urwalam sie z pracy i oczywiście leże w łóżku :eviltong: K:eviltong: Scottieserwis Jak to..pisałaś że......rano otwarłaś sklep....i poszłaś do domu leżeć bo gorączka.....:-( ......teraz tj po 15 tej piszesz..........że urwałaś się ze sklepu bo zaś gorączka.....i leżysz w łózku.............:eviltong: :evil_lol: No to jak to w końcu jest ..........poszłaś rano do sklepu.....czy nie.....:eviltong: ;) :loveu: A tak już poważnie .....to kuruj sie dziewczyno, kuruj.............dużo zdrowia Ci życzę:loveu: :multi: :multi: Magicnesca..........no widac że piękne foty robisz.Pozazdrościć:loveu:
Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bos napisał(a): Magicnesca..........no widac że piękne foty robisz.Pozazdrościć:loveu: Ładnie nabijać się z początkującej uczennicy:placz: To chyba zemsta za zdjęcię z trymowania?:evil_lol: Co MISTRZU ???
Lexie Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nina dziękuję za zaproszenie, w takim razie będę częściej wpadać, bo rzeczywiście kawusia się ślicznie uśmiecha :) i masz rację, na forum westie takiej nie podają :shake: I mam nadzieję że niedługo wypijemy kawę nie tylko wirtualnie :lol:
Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Lexie napisał(a):Nina dziękuję za zaproszenie, w takim razie będę częściej wpadać, bo rzeczywiście kawusia się ślicznie uśmiecha :) i masz rację, na forum westie takiej nie podają :shake: I mam nadzieję że niedługo wypijemy kawę nie tylko wirtualnie :lol: Tylko Kasiu czy wiesz czym u mnie grozi picie kawy w Zarazkowie???:evil_lol: Możesz się zakochać w szkotach i co wtedy Nila na to??;) :diabloti:
Lexie Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Magicnesca napisał(a):Tylko Kasiu czy wiesz czym u mnie grozi picie kawy w Zarazkowie???:evil_lol: Możesz się zakochać w szkotach i co wtedy Nila na to??;) :diabloti: Nina to może na jakimś neutralnym gruncie? :evil_lol::evil_lol: Żartowałam... ...byłam już u Was i oczywiście jestem zarażona wszystkimi Waszymi psiakami! Ale Lexie i Nila mogą być narazie spokojne :lol:
Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Lexie napisał(a):Nina to może na jakimś neutralnym gruncie? :evil_lol::evil_lol: Żartowałam... ...byłam już u Was i oczywiście jestem zarażona wszystkimi Waszymi psiakami! Ale Lexie i Nila mogą być narazie spokojne :lol: No z tym ,że nie napewno , bo jak Cię zaraza w Zarazkowie chwyci to Ci nawet przebijanie muru głową nie pomoże ,to już jesteś po "ciemniej stronie mocy" na amen :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Lexie Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 świetna fotka....nic dodać nic ująć :evil_lol: Nina to może trzeba :scared:za wczasu ? :evil_lol:
dorota07 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nina gdzieś takiego "frajera" dorwała???!!!! szykuję Emilkę do widoku drugiego szkota
dorota07 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bo może kiedyś pod choinką znajdę coś czarnego???
Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dorota07 napisał(a):bo może kiedyś pod choinką znajdę coś czarnego??? Elu ,aby pod tą choinką się bardziej zapełniło to trzeba już pomyślec aby juz było drugie "szkocisko" w grudniu takiej wielkości jak Emilka:)
dorota07 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :roll: LEXIE jestem ciekawa jak długo wytrwasz....???:cool3:
dorota07 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ninko ale jesienią będę wiedziała na czym stoję wiesz chodzi o rodzinne sprawy...
Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Lexie napisał(a):świetna fotka....nic dodać nic ująć :evil_lol: Nina to może trzeba :scared:za wczasu ? :evil_lol: Nie ,przed "zarazą " nie uciekniesz nie ma szans :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to najcudowniesza "zaraza" jaka znam i nie mam zamiaru sie leczyć:shake: Wrecz moim celem ,żeby jak najwięcej fajnych ludzi się zaraziło , bo to są takie cudownie magiczne psy ,że nie wszyscy je mogą mieć:p ;) tylko "wybrańcy" żeby nie było tego, jak przy ringu westie:evil_lol: Czasami mam wrażenie ,że te spotkania westikarzy przy ringu wyglądaja , jak tu na zdjęcie :angryy: :diabloti:
Magicnesca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dorota07 napisał(a):Ninko ale jesienią będę wiedziała na czym stoję wiesz chodzi o rodzinne sprawy... Elu jednym słowem czekasz aż jesienią Ci się coś wykluje????:cool3: no to czekamy jaki będzie efekt :evil_lol: :multi:
dorota07 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jesienią mogę coś dopiero planować obiecałam Bosowi filmidełko o to proszę już wiedziała jak traktować chopa... http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=spotkanienaszczycie.flv
dorota07 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 pilotkę już mam dajcie mi tylko Red Bulla i mogę lecieć
Wojtek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :grin: :grin: Don Pedro z krainy deszzzzczowców....
Lexie Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Magicnesca napisał(a):Nie ,przed "zarazą " nie uciekniesz nie ma szans :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to najcudowniesza "zaraza" jaka znam i nie mam zamiaru sie leczyć:shake: Wrecz moim celem ,żeby jak najwięcej fajnych ludzi się zaraziło , bo to są takie cudownie magiczne psy ,że nie wszyscy je mogą mieć:p ;) tylko "wybrańcy" żeby nie było tego, jak przy ringu westie:evil_lol: Czasami mam wrażenie ,że te spotkania westikarzy przy ringu wyglądaja , jak tu na zdjęcie :angryy: :diabloti: Nina wiesz,że nie zawsze prawda? Czy nie sympatycznie było np w Nowej Rudzie? Myślę że tak-zarówno przy ringu szkotów jak i westie :p A zdjęcie jak zwykle boskie:evil_lol:
Recommended Posts