supergoga Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Niestety na razie cisza i spokój. Czeka na miejsce aby przejść sterylkę, tylko miejsca wolnego na razie nie ma. Wega zajęła tymczas, Mona u mnie, Sonia u Pawła. I to wszystko. Quote
agusiazet Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 To na pewno nie chcecie, żeby Mufka przyjechała do mnie? Quote
supergoga Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dzięki, myśle, że bliżej Ciebie tez są biedaki co pilnie potrzebują tymczasu. Czekam na wieści od Beaty. Ponoć też jakiś domek pytał Pawła o sunię. Tyle, że nie puszczę jej do domu bez sterylki. Beata na tymczas myślę, że ją weźmie. Wyjście awaryjne jest. Tyle nerwów ostatnio - już powoli wymiękam. Quote
supergoga Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Za 2 tygodnie Mufcia pojedzie do beaty na tymczas - chyba, że wczesniej ktoś się w niej zakocha. Quote
supergoga Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 To dla mnie pewnei fenomen in minus - Mufka jest jednym z ładniejszych psów - mała kudłata, łagodna, super sunia. Młoda także. I nikt nawet nie zapytał? Quote
snuszak Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja tez jestem tym faktem bardzio zdziwiona, przeciez te zdjecia ktore sa na pierwszej stronie tak chwytaja za serce Quote
supergoga Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 A jakbyś w realu zobaczyła. Cudo. Quote
supergoga Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Poprosimy o kciuki. Mufcia spodobała się Pani z Krakowa, który ma 13 letniego pieska podobnego do Mufci. Zamierza sam po sunię przyjechać - jak tylko zorganizujemy sterylkę. Więc mała ma szansę na fajny domek. Quote
agusiazet Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 I ja dołączam się do trzymania kciuków!!! Mufciu, bądź szczęśliwa!!! Quote
katik Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Zaciskam kciuki z całych sił, musi się udać. Quote
supergoga Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Adopcja Mufki potwierdzona. Pan przyjedzie po sunie - po jej sterylce. Tyle, że sunia musi poczekać w kolejce. W czwartek sterylka Soni i jedzie do domku, później Mufcia. Niestety inaczej nie da rady - nie mam gdzie ich kąpać przed zabiegiem i trzymac - bo jestem jedna i jeszcze Mona w domu. Musimy więc wszystko robić po kolei. Ale w następnym tygodniu kolej na Mufcię i ona też pojedzie. Quote
agusiazet Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 supergoga napisał(a):Adopcja Mufki potwierdzona. Pan przyjedzie po sunie - po jej sterylce. Tyle, że sunia musi poczekać w kolejce. W czwartek sterylka Soni i jedzie do domku, później Mufcia. Niestety inaczej nie da rady - nie mam gdzie ich kąpać przed zabiegiem i trzymac - bo jestem jedna i jeszcze Mona w domu. Musimy więc wszystko robić po kolei. Ale w następnym tygodniu kolej na Mufcię i ona też pojedzie. Dobrze, że jesteś Goga:):):) Quote
supergoga Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Dzisiaj Mufkę przywiozłam ze schroniska, wykąpałam - bo smrodek rozsiewała panienka - i pojechała na sterylkę. O 16.00 po zabiegu, czysta, wyszczotkowana - zmieniła się w cudo. Teraz czeka w DT na niedziele, keidy to wróci do mnie i po południu pojedzie do Krakowa, do własnego domu i czekającego kolegi. Mufciu - mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa. Mufcia to niezwykła przytulanka - tylko kolanka, głaski, buziaki, ramionka człowieka. Byle blisko. Jest cudowna. Quote
malagos Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Strasznie się cieszę :p supergoga, dobra robota :multi: Jakby ktoś pytał, są u mnie 2 dziewczynki z Olkusza na dt, małe i po sterylizacji :cool1: Quote
supergoga Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Mufcia od czwartku w DT - mieszka w akademiku. Miała juz wizyty kolegi spaniela - i pokazała, że łóżko należy do niej a podłogą podzieli się chętnie. W łóżku oczywiście śpi. Ja nie wiem, co to za czwórka wtedy trafiła. Mona łóżkowa, Mufcia też. Może i Mróweczka - nasz dzieciak, który niestety pozostał w schronisku, bo nikt jej nie chciał pokochać - też łóżkowa. Ale jak się okaże że i Rico spi w wyrku to szok. Przed sterylką - raniutko - sunia przyjechała do mnie i śmierdziuszek trafił prosto do wanny. To fotki kąpielowe. Cięzko się małej zdjęcia robi, bo jak tylko zeszłam do parteru mała siedziała mi na kolanach. I tyle z tego było. A akurat byłam sama. Jutro wielki dzień Mufci, prosimy o kciuki. Jesli nic nie wypadnie - mała pojedzie do nowego domu do Krakowa. Pan osobiście przyjedzie po panienkę. Trzymam kciuki, bo Mufka to skarb. Proszę was też o kciukasy!!! Quote
supergoga Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Mufcia już nie jest bezdomna. Właśnie przez chwilą pojechała do nowego domku do...Krakowa. Państwo zakochali się w niej na odległość i specjalnie przyjechali po sunię. Gdy ją zobaczyli - zauroczenie nie minęło. Mufcia jest kochana, łagodna, spokojna. Mam obietnicę, że zaloguja się na dogo i napiszą nam o suni. Czekamy więc. Dziękuję Wam - i zyczę spokojnej drogi powrotnej!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 to się mordulcowi powiodło, zamieszka z Norkiem w jednym mieście :p Quote
supergoga Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 MUfcia już w swoim krakowskim domku. Podróż przebyła grzecznie - bo to grzeczna sunia. Poznała się już z kolega - ale na razie była nieco nieufna. W końcy zmęczona po podrózy, tyle wrażeń. Na razie psiaki mieszkają osobno i bedą się codziennie spotykać - niebawem zamieszkają razem w nowym mieszkaniu - które dla żadnego z nich nie będzie jeszcze znane - i to dobrze. Quote
Kam Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 lubię takie szczęśliwe zakończenia, trzymam kciuki, żeby się psiska dogadały Quote
supergoga Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 PO tych ostatnich stresach, psich powrotach - dobre wieści. Mufcia jest kochana przez wszystkich, bawi się i wygłupia. pan stwierdził, że nawet by mu się nie śniło oddawać, ma u nich dom do końca życia. Jak dobrze. Pan próbował się zalogować na dogo, ale bez rezultatu. Wiecie może dlaczego. Byłoby super gdyby domek nam pisał co u suni. Taki super domek. Dziękujemy Wam bardzo!!!:multi: Quote
supergoga Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 No to teraz czas na fotki z nowego domku, aż z Krakowa, na których Mufcia pozuje sama ale i z Pańcią i z Panem. A jutro wstawię zdjęcia jego kolegi Kajtusia. W tym naprawdę nieciekawie zaczętym dla nas roku - choć jedna naprawdę dobra wiadomość. Quote
Recommended Posts