supergoga Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Kolejne wieści o Mufci: Mufcia jest świetna. Mufka wszędzie z nami jezdzi, samochodu się już wcale nie boi jest pierwsza do jazdy i robi za pilota. Lubi pływać jest bardzo grzeczna i jednocześnie zwariowana jak się rozkręci. Ciekawa wszystkiego i zawsze zadowolona z życia pieskiego jakie ma Obebraliśmy w końcu mieszkanie więc zaczynamy je powoli wykańczać tak by mufcia i kajtek miały swoje miejsce bo to najważniejsze zwierzaki. Ps zwierzaki się lubią i nie ma z nimi żadnych problemów. No i forki Mufci i Kajtka Ufff, kolejne dobre wieści z Krakowa!:multi: Quote
mitheithel Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ojej Mufcia!:loveu::loveu::loveu: Miałam okazje spędzić z nią kilka dni i na długo zostanie w mojej główie- przekochana sunieczka! Wspanielae,że trafiła do takiedo cudnego domku, należałó jej się:jumpie: Quote
supergoga Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Mam kolejne wieści o Mufci: "Przesyłam najnowsze zdjęcia MUFKI z Myślenic nad Zarabiem pod Krakowem gdzie spędzaliśmy wolny czas. 10.08.wyjeżdzamy razem z mufkiem na wakacje ale jeszcze sami nie wiemy gdzie. Mieszkanie się powoli wykańcza bo mieliśmy mały poślizg z jego odbiorem ale wszystko jest już w porządku. Mufka zadomowiła się zupełnie i figle jej cały czas w głowie. Jada rarytasy bo wszyscy ją dokarmiają ale wagę trzyma. Ogonem merda od rana do wieczora, a na wyjazdy poza miasto jest pierwsza. Śpiochem jest i rano na spacer wychodzi jak się wyśpi...poza tym jest naprawdę grzeczna i z miesiąca na miesiąc coraz mądrzejsza. Podoba się wszystkim i cieszy się z życia jakie ma ps.z kajtkiem też się dogadują..." No i fotki Ta ma szczęście, kudłatka nasza mała. Quote
supergoga Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Wątek odświeżam, bowiem kolejna fotorelacja z domku Mufci. Sunia jest juz niestety jedynaczka na 4 łapkach, ale życze każdemu psiakowi takich Ludzi. Podróżuje i zwiedza. Była w Bieszczadach i w kieleckim na wakacjach. Quote
supergoga Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Może Mufkowy Pan i Pani zajrzą do nas - wysyłam link./ Quote
Marylin Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Piękna, przepiękna psica a jej historia to balsam dla naszych serc, które czasem już tracą wiarę w człowieka... Quote
snuszak Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ja pamiętam Mufkę z czasów schroniskowych, tzn nie miałam okazji poznać na żywo ale pamiętam, pięknie się zmieniła ;) gdyby tak wszystkie nasze psiaki mogły trafić do takich domków Quote
Recommended Posts