GoniaP Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Plastusiu! Wszystkiego co najlepsze!!! Dziewczyny, jesteście wielkie :multi::loveu::multi: Quote
pajda67 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Plastusiu, życzymy szczęścia i miłości w nowym domku:multi::loveu::multi: Quote
Erazm Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To do zobaczenia Plastek w W:loveu:arszawie Quote
danka1234 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Plastek jeszcze baluje w naszych stronach.Jego opiekunowie wczoraj dzwonili parę razy z dobrymi wiesciami. Są w nim zakochani po uszy.:multi::multi::multi::multi: Quote
danka1234 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 GoniaP napisał(a):A on w nich??? Wyglada na to ze również chociaż trochę teskni ale to zrozumiałe,taka nagła zmiana miejsca i osób. Parę dni i będzie dobrze. Quote
katarzyna kuczewska Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 wspaniałe wiesci:) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 danka1234 napisał(a):Przed chwilą Plastuś odjechał ze swoimi nowymi opiekunami do swojego stałego domku w Warszawie :lol: Państwo przemili,życzliwi,wrazliwi i kochajacy zwierzęta. Plastusiowi bedzie sie w tym domku dobrze żyło. PLASTUSIU życze Tobie malutki jamniczku:loveu::loveu: zdrówka,zdrówka i duzo radosci na codzień:lol:, bo szczęście masz, dzięki cioteczkom z dogo spotkales WSPANIAŁY DOMECZEK:multi::multi::multi: Quote
danka1234 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Plastuś jest juz w swoim domku w Warszawie.:loveu: zwiedza swoje nowe mieszkanie.:lol: Państwo zakochani w nim jeszcze bardziej,o ile to jest mozliwe.:multi: Quote
danka1234 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Plastus juz zdrowy i w swoim domku,czas więc na rozliczenia ,podziekowania i przeniesienie watku. Bardzo dziekuje za wsparcie finansowe w leczeniu Plastusia;:Rose::Rose::Rose: bico -----------50zł AMIŚKA------- 100zł merzet -------- 40zł domek Plastusia-50zł bazarek DG32---80zł ______________________ razem --------320zł Ogólny koszt leczenia Plastusia to 430zł+70zł transport. Domek Plastusia obiecał dołożyc sie jeszcze do kosztów które zostały. Wszystkim wpłacajacym jeszcze raz bardzo dziękuje i na życzenie kazdego wpłacajacego chetnie prześlę kopie faktury za leczenie.:lol: Bardzo prosze o pw w tej sprawie ;) Dziękuje równiez wszystkim którzy byli tu z nami na watku,wspierali naszego Plastusia, trzymali za niego kciuk i pomagali w szukaniu domku.:loveu: Quote
bico Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 danka1234 napisał(a):Plastuś jest juz w swoim domku w Warszawie.:loveu: zwiedza swoje nowe mieszkanie.:lol: Państwo zakochani w nim jeszcze bardziej,o ile to jest mozliwe.:multi: Ogromnie się cieszę, że Plastuś znalazł nowy,kochający domek:multi::multi::multi: Każde znalezienie nowego, dobrego domku dla kolejnego psiaka, to dla mnie zawsze taki mały cud:oops::loveu::multi:, który podnosi na duchu i daje nadzieję, zwłaszcza w obliczu tak licznych tu przedstawionych psich tragedii:-( Dziękuję bardzo wszystkim, którzy wspierali Plastusia i Dankę bezpośrednio lub pośrednio, wszystkim, którzy odwiedzali ten wątek i im kibicowali:loveu: Pozdrawiam nowych Państwa Plastusia i życze im sukcesów i miłości:multi::loveu: Quote
joagra Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jakie cudowne wieści:) Plastuś ma nowy domek:) bardzo się cieszę i życzę nowym właścicielom duuużo radości z posiadania psa. Jamniki to kochane, wesołe i żywe psy, będzie nowa historia:) Jakiś czas nie mogłam się tutaj zalogować i dziś mi się udało, a tutaj takie wspaniałe wieści. Wszyscy, którzy przyczynili się do znalezienia Plasusiowi domku i kochającej rodziny mają ogromne i gorące serca. Każdy kto pokocha psa dostanie miłość po stokroć większą:) z maleńkiego ale wielkiego serca psa:loveu: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tylko jedno zdjęcie? :loveu::loveu::loveu: Ślicznota z Plastusia. Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Isadora7']Tylko jedno zdjęcie? :loveu::loveu::loveu: Ślicznota z Plastusia.[/quote] Jedno, ale za to jakie śliczne :loveu::multi::loveu: Quote
bico Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jaki on śliczny:loveu: Widać, że jest szczęśliwy i zadbany, sierść błyszcząca, taki zadowolony, Pan Plastuś na włościach:cool3: No i wygląda tak niewinnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak każdy jamniś:evil_lol::razz: Quote
Lilmo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 On jest tak piękny,że mam ochotę całować monitor, gdy widzę jego zdjęcia :loveu: Bardzo się cieszę, że Plastuś znalazł kochający dom , w którym będzie szczęśliwy:multi: Quote
danka1234 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Foteczka narazie jedna przyszła ale bedzie wiecej. Plastus nie jest takim aniołkiem na jakiego wygląda,kazdy sie nabiera na te jego niewinne minki.Ma charakter czysto jamniczy,robi co chce i tyle.:lol: Quote
pajda67 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Danusiu, ale to jamnicze zachowanie jest takie wspaniałe,:evil_lol: chociaż czasem te kochane paróweczki dają popalić:eviltong: A Plastuś to takie CUDO:loveu: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='pajda67']Danusiu, ale to jamnicze zachowanie jest takie wspaniałe,:evil_lol: chociaż czasem te kochane paróweczki dają popalić:eviltong: A Plastuś to takie CUDO:loveu:[/quote] Oj dają popalić, dają. Ruda jest teraz na etapie zazdrosci o mnie i bronienia mnie. Raczej nie zalecam zbliania sie do mnie komuś jak mam ją na rekach. Oczywiście jest karcona za to. Natomiast Rambo zaczyna mi sikac w domu jak wg jego mysli powinnam sie zając nim a nie Rudą. Poza tymdość ostro potrafi zareagować jak za bardzo sie zbliży do miski, najpirw on potem ona. I nie ma na to wpływu czy tych misek ustawie 5 czy jedną. Pan i władca jej jako pierwszy a ona ma stać z boku i czekać. Niemniej jednak coraz bardziej twierdzę że decyzja o wzięciu sunieczki na stałe to jedna z najlepszych decyzji. Quote
Erazm Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hihihi ja sie zarazilam jamnikowym wirusem....Plastus wyglada bosko, ale wychuchane cacko sie dostalo nowym opiekunom:loveu: Quote
AMIŚKA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Isadora7']Oj dają popalić, dają. Ruda jest teraz na etapie zazdrosci o mnie i bronienia mnie. Raczej nie zalecam zbliania sie do mnie komuś jak mam ją na rekach. Oczywiście jest karcona za to. Natomiast Rambo zaczyna mi sikac w domu jak wg jego mysli powinnam sie zając nim a nie Rudą. Poza tymdość ostro potrafi zareagować jak za bardzo sie zbliży do miski, najpirw on potem ona. I nie ma na to wpływu czy tych misek ustawie 5 czy jedną. Pan i władca jej jako pierwszy a ona ma stać z boku i czekać. Niemniej jednak coraz bardziej twierdzę że decyzja o wzięciu sunieczki na stałe to jedna z najlepszych decyzji.[/quote] Jednej;);)a co dopiero trzech???:lol::lol::lol: A PLASTUŚ śliczny:loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Ach, jakie niewiniątko :diabloti: Plastusiowe finanse widnieją w poście nr. 1 Zapraszam i wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie!! :loveu: Quote
DG32 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ależ niewinnie tu wygląda: http://img5.imageshack.us/img5/6451/plastek1m.jpg Quote
Recommended Posts