Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
Przed chwilą Plastuś odjechał ze swoimi nowymi opiekunami do swojego stałego domku w Warszawie :lol:
Państwo przemili,życzliwi,wrazliwi i kochajacy zwierzęta.
Plastusiowi bedzie sie w tym domku dobrze żyło.

PLASTUSIU życze Tobie malutki jamniczku:loveu::loveu:
zdrówka,zdrówka i duzo radosci na codzień:lol:,
bo szczęście masz,
dzięki cioteczkom z dogo
spotkales WSPANIAŁY DOMECZEK:multi::multi::multi:

Posted

Plastus juz zdrowy i w swoim domku,czas więc na rozliczenia ,podziekowania i przeniesienie watku.
Bardzo dziekuje za wsparcie finansowe w leczeniu Plastusia;:Rose::Rose::Rose:
bico -----------50zł
AMIŚKA------- 100zł
merzet -------- 40zł
domek Plastusia-50zł
bazarek DG32---80zł

Wszystkim wpłacajacym jeszcze raz bardzo dziękuje i na życzenie kazdego wpłacajacego chetnie prześlę kopie faktury za leczenie.:lol:
Bardzo prosze o pw w tej sprawie ;)
Dziękuje równiez wszystkim którzy byli tu z nami na watku,wspierali naszego Plastusia, trzymali za niego kciuk i pomagali w szukaniu domku.:loveu:

Posted

danka1234 napisał(a):
Plastuś jest juz w swoim domku w Warszawie.:loveu:
zwiedza swoje nowe mieszkanie.:lol:
Państwo zakochani w nim jeszcze bardziej,o ile to jest mozliwe.:multi:

Ogromnie się cieszę, że Plastuś znalazł nowy,kochający domek:multi::multi::multi:
Każde znalezienie nowego, dobrego domku dla kolejnego psiaka, to dla mnie zawsze taki mały cud:oops::loveu::multi:, który podnosi na duchu i daje nadzieję, zwłaszcza w obliczu tak licznych tu przedstawionych psich tragedii:-(

Dziękuję bardzo wszystkim, którzy wspierali Plastusia i Dankę bezpośrednio lub pośrednio, wszystkim, którzy odwiedzali ten wątek i im kibicowali:loveu:

Pozdrawiam nowych Państwa Plastusia i życze im sukcesów i miłości:multi::loveu:

Posted

jakie cudowne wieści:) Plastuś ma nowy domek:) bardzo się cieszę i życzę nowym właścicielom duuużo radości z posiadania psa. Jamniki to kochane, wesołe i żywe psy, będzie nowa historia:)
Jakiś czas nie mogłam się tutaj zalogować i dziś mi się udało, a tutaj takie wspaniałe wieści. Wszyscy, którzy przyczynili się do znalezienia Plasusiowi domku i kochającej rodziny mają ogromne i gorące serca.
Każdy kto pokocha psa dostanie miłość po stokroć większą:) z maleńkiego ale wielkiego serca psa:loveu:

Posted

Jaki on śliczny:loveu: Widać, że jest szczęśliwy i zadbany, sierść błyszcząca, taki zadowolony, Pan Plastuś na włościach:cool3:

No i wygląda tak niewinnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak każdy jamniś:evil_lol::razz:

Posted

On jest tak piękny,że mam ochotę całować monitor, gdy widzę jego zdjęcia :loveu: Bardzo się cieszę, że Plastuś znalazł kochający dom , w którym będzie szczęśliwy:multi:

Posted

Foteczka narazie jedna przyszła ale bedzie wiecej.
Plastus nie jest takim aniołkiem na jakiego wygląda,kazdy sie nabiera na te jego niewinne minki.Ma charakter czysto jamniczy,robi co chce i tyle.:lol:

Posted

[quote name='pajda67']Danusiu, ale to jamnicze zachowanie jest takie wspaniałe,:evil_lol: chociaż czasem te kochane paróweczki dają popalić:eviltong:
A Plastuś to takie CUDO:loveu:[/quote]

Oj dają popalić, dają. Ruda jest teraz na etapie zazdrosci o mnie i bronienia mnie. Raczej nie zalecam zbliania sie do mnie komuś jak mam ją na rekach. Oczywiście jest karcona za to. Natomiast Rambo zaczyna mi sikac w domu jak wg jego mysli powinnam sie zając nim a nie Rudą. Poza tymdość ostro potrafi zareagować jak za bardzo sie zbliży do miski, najpirw on potem ona. I nie ma na to wpływu czy tych misek ustawie 5 czy jedną. Pan i władca jej jako pierwszy a ona ma stać z boku i czekać. Niemniej jednak coraz bardziej twierdzę że decyzja o wzięciu sunieczki na stałe to jedna z najlepszych decyzji.

Posted

[quote name='Isadora7']Oj dają popalić, dają. Ruda jest teraz na etapie zazdrosci o mnie i bronienia mnie. Raczej nie zalecam zbliania sie do mnie komuś jak mam ją na rekach. Oczywiście jest karcona za to. Natomiast Rambo zaczyna mi sikac w domu jak wg jego mysli powinnam sie zając nim a nie Rudą. Poza tymdość ostro potrafi zareagować jak za bardzo sie zbliży do miski, najpirw on potem ona. I nie ma na to wpływu czy tych misek ustawie 5 czy jedną. Pan i władca jej jako pierwszy a ona ma stać z boku i czekać. Niemniej jednak coraz bardziej twierdzę że decyzja o wzięciu sunieczki na stałe to jedna z najlepszych decyzji.[/quote]

Jednej;);)a co dopiero trzech???:lol::lol::lol:

A PLASTUŚ śliczny:loveu::loveu:

• 2 weeks later...