DG32 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 I jak tam z domkami, biją się o tą naszą gwiazdę? Quote
danka1234 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 DG32 napisał(a):I jak tam z domkami, biją się o tą naszą gwiazdę? Nie było ani jednego telefonu w sprawie naszej gwiazdy ale nasza gwiazda ma juz obiecany domek w Warszawie.:lol: szczegóły poda Isadora,ponieważ jest właśnie z wizytą u Państwa którzy chcą zaadoptować Plastusia. Quote
Isadora7 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No to pojechałam z wizyta przedadopcyjną dla jamniczka ze Szczecina. Domek jeden z takich co należałoby klonować. Zdecydowanie jamniczy, ale w tym domku .... wyląduje Plastuś. Dlaczego? Szczegóły tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/11672018-post64.html :loveu: Quote
taxelina Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Super ze taki domek sie trafil i ze milosc od pierwszego spojrzenia!!! Quote
GoniaP Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ale super !!! Jestem przekonana, że to ostatnie Plastusiowe serduszko tak na Państwa podziałało! Niezmiernie się cieszę :multi::multi::multi: Isadoruś, rób podobne dla Paróweczki!!! Quote
Isadora7 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 GoniaP napisał(a):Ale super !!! Jestem przekonana, że to ostatnie Plastusiowe serduszko tak na Państwa podziałało! Niezmiernie się cieszę :multi::multi::multi: Isadoruś, rób podobne dla Paróweczki!!! No fakt, że najpierw Państwo zobaczyli Plastusia na serduszku, ale bardzo na nich wrażenie zrobiły zdjęcia dodanej galerii na aukcji. Pan niemalże w monitor wskoczył z okrzykiem "przecież on błaga o pomoc". Quote
danka1234 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 tak sie prezentuje nasza gwiazda swoim fankom.:loveu: Quote
pajda67 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No Plastusiu, to w koncu masz ten wymarzony domek:loveu::multi: :loveu: Mam nadzieję że będziesz tam kochany i szczęśliwy.:lol::lol::lol::lol::lol: Tego ci życzymy z Neosiem rozrabiaką:cool3: Quote
pajda67 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Danusiu, czy nie będzie Ci smutno,że takiego pięknego kawalera znowu musisz oddać??????:shake: Bardzo mi się Plastuś podobał, ale Neoś nie bardzo toleruje inne pieseczki. Quote
danka1234 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Plastus jest niemniejszym rozrabiaką od Neosia.:loveu: Bylismy dzisiaj razem na wizycie przedadopcyjnej i Plastuś w minucie rozszarpał tam zabaweczke która czekała na przybycie małego jamnisia . Zawsze kazdego psiaczka oddaje sie z bólem serca,to jest najgorsza częsć do wykonania,pocieszeniem jest świadomośc ze trafia do dobrego domku. Quote
slonecznica Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale pięknie Plastuś służy ;) ja sobie tak mysle, ze jak on do swojego domku pojedzie to konieczne będą zdjęcia i to w dużych ilościach, przecież zostawi tu rzesze fanek..:cool3: Quote
Ola164 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 I doczekał się nasz łobuziak! :loveu: :multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nie było mnie a tu takie wiesci:multi::multi::multi: Quote
merzet Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witajcie - jamniczkowe cioteczki no to kolejny sukces !!!! Danusiu wybacz ale mnie nie było na dogo - dopiero dziś odwiedzam zaległe wątki. Powiedz Danusiu jak tam z pieniążkami - czy już pokryte koszty leczenia Plastusia - bo wiem że już późno ale może coś małego chociaż wpłacę na twoje konto tylko musisz mi je podać. Czyli jak rozumiemy - Plastuś ma już domek - szczęśliwy :) :) super super pozdrawiamy magda tymonek bazolek Quote
Isadora7 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 DG32 napisał(a):A tu coraz puściej u Plastka :cool1:. Ja jestem, ale nosa mi nie widac zza pilnych plakatów i aukcji. Quote
Erazm Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ej, nie szukaj wymowek, tylko czekasz na fajna fotke swiezynke od Plastusia jak i reszta zreszta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Erazm napisał(a):Ej, nie szukaj wymowek, tylko czekasz na fajna fotke swiezynke od Plastusia jak i reszta zreszta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy ty zawsze musisz mnie wyczuć? :loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 O,widze ze Plastusiowe fanki wyczekują na gwiazdora.:lol: a gwiazdor wyleguje sie do góry brzuchem lub w miedzyczasie cos przegryza.;) a jeść lubi bardzo. merzet,bardzo dziekujemy za wsparcie, Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Danusiu uwazaj, bo znow z jamnika wyjdzie basset jak to bylo u Ampulki:evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Przed chwilą Plastuś odjechał ze swoimi nowymi opiekunami do swojego stałego domku w Warszawie :lol: Państwo przemili,życzliwi,wrazliwi i kochajacy zwierzęta. Plastusiowi bedzie sie w tym domku dobrze żyło. Quote
Recommended Posts