Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DG32 napisał(a):
I jak tam z domkami, biją się o tą naszą gwiazdę?

Nie było ani jednego telefonu w sprawie naszej gwiazdy ale
nasza gwiazda ma juz obiecany domek w Warszawie.:lol:
szczegóły poda Isadora,ponieważ jest właśnie z wizytą u Państwa którzy chcą zaadoptować Plastusia.

Posted

Ale super !!! Jestem przekonana, że to ostatnie Plastusiowe serduszko tak na Państwa podziałało! Niezmiernie się cieszę :multi::multi::multi:
Isadoruś, rób podobne dla Paróweczki!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Ale super !!! Jestem przekonana, że to ostatnie Plastusiowe serduszko tak na Państwa podziałało! Niezmiernie się cieszę :multi::multi::multi:
Isadoruś, rób podobne dla Paróweczki!!!

No fakt, że najpierw Państwo zobaczyli Plastusia na serduszku, ale bardzo na nich wrażenie zrobiły zdjęcia dodanej galerii na aukcji. Pan niemalże w monitor wskoczył z okrzykiem "przecież on błaga o pomoc".

Posted

No Plastusiu, to w koncu masz ten wymarzony domek:loveu::multi: :loveu:
Mam nadzieję że będziesz tam kochany i szczęśliwy.:lol::lol::lol::lol::lol:
Tego ci życzymy z Neosiem rozrabiaką:cool3:

Posted

Danusiu, czy nie będzie Ci smutno,że takiego pięknego kawalera znowu musisz oddać??????:shake:
Bardzo mi się Plastuś podobał, ale Neoś nie bardzo toleruje inne pieseczki.

Posted

Plastus jest niemniejszym rozrabiaką od Neosia.:loveu:
Bylismy dzisiaj razem na wizycie przedadopcyjnej i Plastuś w minucie rozszarpał tam zabaweczke która czekała na przybycie małego jamnisia .
Zawsze kazdego psiaczka oddaje sie z bólem serca,to jest najgorsza częsć do wykonania,pocieszeniem jest świadomośc ze trafia do dobrego domku.

Posted

Witajcie - jamniczkowe cioteczki

no to kolejny sukces !!!!

Danusiu wybacz ale mnie nie było na dogo - dopiero dziś odwiedzam zaległe wątki. Powiedz Danusiu jak tam z pieniążkami - czy już pokryte koszty leczenia Plastusia - bo wiem że już późno ale może coś małego chociaż wpłacę na twoje konto tylko musisz mi je podać.

Czyli jak rozumiemy - Plastuś ma już domek - szczęśliwy

:)
:)
super super

pozdrawiamy

magda tymonek bazolek

Posted

Erazm napisał(a):
Ej, nie szukaj wymowek, tylko czekasz na fajna fotke swiezynke od Plastusia jak i reszta zreszta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czy ty zawsze musisz mnie wyczuć? :loveu::loveu::loveu:

Posted

O,widze ze Plastusiowe fanki wyczekują na gwiazdora.:lol: a gwiazdor wyleguje sie do góry brzuchem lub w miedzyczasie cos przegryza.;) a jeść lubi bardzo.
merzet,bardzo dziekujemy za wsparcie,

Posted

Przed chwilą Plastuś odjechał ze swoimi nowymi opiekunami do swojego stałego domku w Warszawie :lol:
Państwo przemili,życzliwi,wrazliwi i kochajacy zwierzęta.
Plastusiowi bedzie sie w tym domku dobrze żyło.