Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figomania napisał(a):
12 zł ze sprzedaży biletów przelałam dla Plastusia.

Sprzedam Bilety MZK Szczecin-dochód dla Plastusia.

Bardzo,bardzo z Plastusiem dziękujemy.:loveu:
I tak to na końcie Plastusia jest już 62,00zł:multi:

Posted

to sie cieszę, że pieniązki dotarły:multi:
jestem spokojna o los plastusia, który oczywiście będę nadal śledzić,bo widzę, że z tego naszego plastka to się tu prawdziwa gwiazda robi:cool3::cool3::cool3:
3majcie się tam dzielnie.
buziaki:*
PS-nie zapominajmy o innych psiakach w potrzebie!:razz:

Posted

Gonia czy robimy cegłe na Plastusia i Parówkę?
Plastudiowi wystawię allegro adopcyjne, ale jak ma być cegła to lepiej będzie jak najpierw cegła a adopcyjne po jakiś 3-4 dniach. Dlatego pytam.

Posted

[quote name='GoniaP']Wystawiamy, bo nie damy rady finansowo. Masz jakiś tekst, czy mam coś w pocie czoła płodzić?

Możesz spłodzić, ja też coś wyrzeźbie i moze zrobimy mieszankę :)
Cięzką głowe mam bo mnie jakaś franca trzyma, oczki kaprawe i zapuchnięte, nos odpada z kataru (sienny, alergia). To i moje IQ spadło poniżej 20:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Gonia czy robimy cegłe na Plastusia i Parówkę?
Plastudiowi wystawię allegro adopcyjne, ale jak ma być cegła to lepiej będzie jak najpierw cegła a adopcyjne po jakiś 3-4 dniach. Dlatego pytam.
Wystawiamy, bo nie damy rady finansowo. Masz jakiś tekst, czy mam coś w pocie czoła płodzić?

Posted

Plastuś...
Wyobraźcie sobie Państwo domowego, niewątpliwie, jamnika w betonowym, zamarzniętym boksie, z dostępem do lichej, schroniskowej budy, którą wolontariusze wypełnili słomą... Jedynie to mogli uczynić by trochę się ogrzał, by mógł się schować przed blisko 20 stopniowym mrozem.
Jakież męki psychiczne i fizyczne, musiał przechodzić, ewidentnie chowany w cieplarnianych warunkach, Plastuś... Efekty jego desperacji widać do dziś... Wciąż goją mu się odmrożenia i zdarte do krwi opuszki małych łapek, które, zgodnie z instynktem przetrwania, próbowały przekopać beton w akcie desperacji dążącej do oswobodzenia z okropnych warunków.... Cierpienie psychiczne i minusowe temperatury odbiły się gromkim echem na jego zdrowiu.. Przeżył, bo pomoc nadeszła w ostatnim momencie...
Odwodnionego, przygaszonego i zmaltretowanego psychicznie Plastusia, przejęła pod swoje opiekuńcze skrzydła Danusia. To Jej determinacja, miłość i troska, połączona z opieką lekarską sprawiły, że Plastusiowi ma się na życie.

Posted

[quote name='Helga&Ares']w jakim wieku jest Plastuś?

Plastuś ma 5 lat.Jest przyjaznym pieskiem w stosunku do ludzi,do innych psów ostrożny w kontaktach.
Jest wesołym psiaczkiem lubiącym zabawy a przede wszystkim piłkę,uwielbia z nia szaleć.:lol:
Dzisiaj Plastuś jedzie na zabieg kastracji i czyszczenia ząbków.

To najnowsze foteczki;

Posted

[quote name='danka1234']Plastus juz po zabiegach które zniósł dobrze teraz odpoczywa w domu.
Przymierzałam sie właśnie do robienia ogłoszeń dla Plastusia i przypadkiem znalazłam jego ogłoszenie na alegratce.
Pi�kny pies - Jamnik - szuka domu !
Chciałabym zatem wiedzieć czy ma też ogłoszenia na innych stronach,jesli tak to na jakich. Cieszę się, że wszystko poszło dobrze :)

Co do ogłoszenia, to trzeba koniecznie zmienić nr. kontaktowy na Twój Danusiu, bo jest podany do mnie...

Posted

GoniaP napisał(a):

Co do ogłoszenia, to trzeba koniecznie zmienić nr. kontaktowy na Twój Danusiu, bo jest podany do mnie...

mysle ze koniecznie na mój wszak jest u mnie i ja moge udzielić niezbędnych informacji.