wzjoanna Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Musiałek']u nas cała 10 !! a w zeszłym roku był 1 :))[/quote] Mnie marzyłaby się taka sytuacja: ja z moją sucz i sędzia! Ach!!! A tak to: 1 rasie 38, z czego 26 suk, z czego z kolei 10 w klasie. Brrr!!! Quote
Guciek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Bilety są po 1,40zł za ulgowy, 2,80zł za normalny, dobowy ulgowy 4,50zł a dobowy normalny 9zł ;) Quote
AnkaW Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A ja się zastanawiam jak wygląda sędziowanie ok. 30 psów w klasie :crazyeye: Quote
wzjoanna Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja też zawsze zastanawiam się jak sędziują Labri lub Yorki??? Z całym szacunkiem dla sędziego - obskoczyć ponad 120 Labri... Quote
asia78 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A ja żałuję, że moja suka jest jedyna w rasie Appenzeller. Już na 3 wystawach byłyśmy same i nie dostałyśmy CWC mł. mimo doskonałych ocen i super opisów. Poza tym, to żadna satysfakcja. Wolałabym przegrać z kimś lub wygrać, wiedziałabym jaki mój pies ma naprawdę eksterier. Quote
Mokka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='asia78']A ja żałuję, że moja suka jest jedyna w rasie Appenzeller. Już na 3 wystawach byłyśmy same i nie dostałyśmy CWC mł. mimo doskonałych ocen i super opisów.[/quote] Dlatego, że była sama? :-o Moje szczenię ma już za sobą 2 wystawy (solo w rasie) i za każdym razem dostała zw. mł. Liczę się z tym, że któryś sędzia może jej tego tytułu nie przyznać, ale to raczej ze względu na jej wygląd niż brak konkurencji. Quote
wzjoanna Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Bo to jest chyba tak: jak jest dużo to chciałoby się być solo, jak się jest solo to konkurencja by się przydała...;) Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [B]Anilla[/B] wreszcie poznam Twojego Czesia :multi: My w tym roku mamy dużą konkurencję w Wawie :) Berta w młodzieży 8 suczek, a mam jeszcze dwa sąsiady pod opieką Fifinka chyba 5 sztuk w pośredniej tylko Loluś w pośredniej ma jednego konkurenta :evil_lol: Szykuje się fajne spotkanie towarzyskie :evil_lol: Quote
wzjoanna Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dzasta'] Szykuje się fajne spotkanie towarzyskie :evil_lol:[/quote] No właśnie - w niektórych rasach obseruję, że ludzie się przyjaźnią, a w mojej to wilkiem na siebie patrzą...:placz: Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='wzjoanna']No właśnie - w niektórych rasach obseruję, że ludzie się przyjaźnią, a w mojej to wilkiem na siebie patrzą...:placz:[/quote] Wilków nigdzie nie brakuje ale akurat w jednej z moich ras w SBT ludzie się lubią i przyjaźnią co nie oznacza że nie ma awantur itp a w Yorkach pozytywnie mam kilka znajomych zapoznanych na forach a w realu na wystawach to dopiero się z Yorką zaczniemy pokazywać więc zobaczymy jak to jest :P Quote
agnethka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dzasta'][B]Anilla[/B] wreszcie poznam Twojego Czesia :multi: My w tym roku mamy dużą konkurencję w Wawie :) Berta w młodzieży 8 suczek, a mam jeszcze dwa sąsiady pod opieką Fifinka chyba 5 sztuk w pośredniej tylko Loluś w pośredniej ma jednego konkurenta :evil_lol: Szykuje się fajne spotkanie towarzyskie :evil_lol:[/quote] tak, dobrze Ci się wydaje - pośrednia 5 sztuk ;) młodzież 8 i to ciekawe suczydła przyjadą :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Zuza i Noddy'][COLOR=Red][B]A czy może ktoś miałaby jedno wolne miejsce w aucie, oczywiście dokładam się do paliwa?[/B][/COLOR][/quote] To ja jeszcze raz SZUKAM TRANSPORTU(najbardziej zależy mi na piątku) 1 osoba bez psa z podziałem kosztów Quote
anilla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dzasta'][B]Anilla[/B] wreszcie poznam Twojego Czesia :multi: My w tym roku mamy dużą konkurencję w Wawie :) Berta w młodzieży 8 suczek, a mam jeszcze dwa sąsiady pod opieką Fifinka chyba 5 sztuk w pośredniej tylko Loluś w pośredniej ma jednego konkurenta :evil_lol: Szykuje się fajne spotkanie towarzyskie :evil_lol:[/quote] ja też się cieszę!!! (nam się udało - Czesiek ma "tylko" dwóch konkurentów - co jednak przy moich wątpliwych umiejętnościach wystawowych o niczym nie świadczy :roll:) sunieczek faktycznie mnóstwo - bedzie co podziwiac;) do zobaczenia Quote
panbazyl Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 a w labach znów obrodziło.... Kiedy się skończy ta moda????? Podejrzewam, ze ringu może zabraknąć....:cool3: Quote
Kaya Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Tam już powinny powstać dodatkowe klasy, ablo podział na umaszczenie, przecież to już zalicza się pod działania sadystyczne :evil_lol: :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']To ja jeszcze raz [SIZE=4][COLOR=Red]SZUKAM TRANSPORTU[/COLOR][/SIZE](najbardziej zależy mi na [B][COLOR=Red]piątku[/COLOR][/B]) [B]1 osoba bez psa z podziałem kosztów[/B][/quote] Przenoszę. Quote
panbazyl Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Kaya']Tam już powinny powstać dodatkowe klasy, ablo podział na umaszczenie, przecież to już zalicza się pod działania sadystyczne :evil_lol: :lol:[/quote] zgadzam się z Tobą!!!!!! Przynajmniej na umaszczenie powinien być podział, bo jeden sędzia lubi blondynki inny brunetki a inny szatynki.... :evil_lol: ale na serio - sznaucery mają podział na umaszczenie, na wielkość też. Może labom na wielkość nie da rady zrobić podziału, ale na kolory to chyba by dało radę. Rok temu na warszawskiej sędzia dzielił stawkę na pół. A i tak ciasno było.:diabloti: nie wiem czy w tym roku się wybierzemy, nawet w championach tłum.... Smażyć się na słońcu, jechać w gorącym pociągu i męczyć siebie i psa żeby czekać na upalnym stadionie. Pobiegam pewnie dookoła swojej gruszki na podwórku:evil_lol: Quote
Kaya Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Spanielom znieśli podział na kolory :mad: Ale fakt powinni podyskutować na temat Labradorów na wystawach :eviltong: Quote
milamini Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [QUOTE]Smażyć się na słońcu, jechać w gorącym pociągu i męczyć siebie i psa żeby czekać na upalnym stadionie.[/QUOTE] Optymistka ;) choć wolę to od ulewy- a w W-wie znowu się zaczyna burza- jak tak zostanie na całe lato....rano mokro, w dzień uschnąć można, po południu urwanie chmury- fajnie. A ten stadion do żadnych z tych warunków się nie nadaje :angryy: Quote
Guciek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='milamini']Optymistka ;) choć wolę to od ulewy- a w W-wie znowu się zaczyna burza- jak tak zostanie na całe lato....rano mokro, w dzień uschnąć można, po południu urwanie chmury- fajnie. A ten stadion do żadnych z tych warunków się nie nadaje :angryy:[/QUOTE] O tak, zalać łatwo - ostatnio tata-strażak wypompowywał im z piwnic wodę, bo ich konkretnie zalało:evil_lol: Ale z dwojga złego wolę upał niż ulewę ;) Quote
agnethka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [B]SZUKAM TRANSPORTU! NIEDZIELA[/B] bardzo proszę, może ktoś będzie przejeżdżać przez moje okolice? [B]Bychawa, Piotrków[/B] (woj.lubelskie) - tam najdalej mogę zostać podwieziona :roll: jedna osoba + jedna sunia, bardzo grzeczna podróżuje najczęściej na kolanach, ale może też jechać w klatce, dokładam się do paliwa! Quote
Judit Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 oo setery szaleją.. :cool1: 20 anglików, 27 irlandów, 9 gordonów. Będzie ktoś z aparatem przy ich ringu?? :cool3: najbardziej chodzi mi o czarne rzecz jasna :p Quote
Recommended Posts