Dzidtka_Gl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 do wystawy prawie 2 tygodnie, na pewno będzie plan sędziowania Quote
agnethka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [B]Szukam transportu z Lublina (bądź okolic - Bychawa) w niedzielę dla jednej osoby z 2 średnimi suczkami (mogą jechać w klatce) :razz:[/B] Quote
Dzidtka_Gl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 aaa to rozumiem, jednak żadna wystawa w Polsce ( ani w Europie ) tak szybko nie podaje godzin sędziowania... zazdroszcze wypadu na Mazury, na pewno gdzieś tam bedzie kafejka internetowa albo hotel z netem ;) myśle, że po zamknięciu zgłoszeń i po wklepaniu stawek organizatorzy muszą teraz ustalić plan sędziowania... Quote
Dzidtka_Gl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='bonkreta']Z pewnościa będzie, ale za dwa dni wyjeżdżam na Mazury i stamtąd chcę dotrzeć prosto na wystawę - więc kwestia godziny rozpoczęcia jest dla mnie istotna juz teraz ze względu na noclegi na Mazurach ;)[/quote] przeskoczyły posty ;) Quote
bonkreta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']do wystawy prawie 2 tygodnie, na pewno będzie plan sędziowania[/QUOTE]Z pewnościa będzie, ale za dwa dni wyjeżdżam na Mazury i stamtąd chcę dotrzeć prosto na wystawę - więc kwestia godziny rozpoczęcia jest dla mnie istotna juz teraz ze względu na noclegi na Mazurach ;) Quote
Kaya Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Z tego co wiem to już zgłoszenia "wklepane" :cool3: [B]bonkreta[/B] zadzwoń do odziału i się zapytaj powinni Cię poinformować ;) Jak nie to możesz posłać mi swój numer na priv a ja ci wyśle SMS'a jak dostane potwierdzenie, albo poproś kogoś z twoich znajomych którzy wybierają się do Warszawy :) Quote
wzjoanna Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja też na piątek musiałam wziąć dzień urlopu w pracy - myślę, że można było upchnąć całość w dwa dni. ;) Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='wzjoanna']Ja też na piątek musiałam wziąć dzień urlopu w pracy - myślę, że można było upchnąć całość w dwa dni. ;)[/quote] Nie sądzę i tak na 3 dni jest mało miejsca... Quote
Arlula Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a u nie błąd klasy, dobrze, że dowiedziałam się, że jest lista, dzwoniłam, żeby poprawić. Quote
Biutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='wzjoanna']u mnie 10.:shake:[/quote] Już nie narzekam :shake::p Quote
pati1033 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Biutka']No to zonk... 5 psów :cool1:[/quote] nie przejmuj sie- u mnie 8... ale sprawdzilam i Rakije- jest sama w weteranach :) i psa w takiej klasie tez brak- wiec moze jak na ringu dobrze pojdzie to i na finalach uda Ci sie przebiec :) Quote
Biutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='pati1033']nie przejmuj sie- u mnie 8... ale sprawdzilam i Rakije- jest sama w weteranach :) i psa w takiej klasie tez brak- wiec moze jak na ringu dobrze pojdzie to i na finalach uda Ci sie przebiec :)[/quote] No to mi Patynka "orzeźwiłaś" :evil_lol: Ale wy to się nie przejmujcie, i tak pewno NDPwR zdobędziecie (Oby) :evil_lol: Jak coś to ja pewno z Jaśkiem bede u was przy ringu :p Jakoś się zgadamy :razz: Quote
agnethka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 młodzież - 8, pośrednia - 5...ale mnie i tak raczej nie będzie :placz: Quote
Guciek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 U nas same (4) suczki w rasie, po jednej w klasie:lol: Quote
jolkablaszczyk Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 u nas [B]38 malamutków[/B] moja suńka w klasie otwartej ma 4 konkurentki na dzieńdobry :) Quote
Paulina-Mloda Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 My mamy 11 suk w klasie :/ Młodzież AST oczywiście :) Quote
anilla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='agnethka']młodzież - 8, pośrednia - 5...ale mnie i tak raczej nie będzie :placz:[/quote] nie będzie Was?? a mialam nadzieję ze wreszcie poznam :( mam jeszcze pytanie do Warszawiaków;) jadę pociągiem z Katowic - na którym dworcu powinnam wysiąść i jak dalej dotrzec na teren wystawy?? będę wdzięczna za info Quote
agnethka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='anilla']nie będzie Was?? a mialam nadzieję ze wreszcie poznam :( [/quote] nom walczymy o transport dla mnie i dwóch psic :roll: bowiem nagle okazało się, że tata gdzie indziej musi być w ów weekend :evil_lol: jak się uda załatwić auto z kierowcą to będę, a jak nie to jadę z tatą :cool1: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='anilla']nie będzie Was?? a mialam nadzieję ze wreszcie poznam :( mam jeszcze pytanie do Warszawiaków;) jadę pociągiem z Katowic - na którym dworcu powinnam wysiąść i jak dalej dotrzec na teren wystawy?? będę wdzięczna za info[/quote] Wysiądź na dworcu Warszawa Centralna. Potem możesz jechać tramwajem 33 w kier. Mokotowa i wysiadasz na przystanku "Racławicka". Idziesz w prawo w ul. Racławicką i za jakieś 8-10 min. jesteś pod terenem wystawy. Psy w W-wie nie płacą za jazde środkami komunikacji. Ludzie - tak. Ale nie wiem, ile kosztuje obecnie bilet.:oops: Pzdr. Quote
Recommended Posts