Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaa to rozumiem, jednak żadna wystawa w Polsce ( ani w Europie ) tak szybko nie podaje godzin sędziowania...
zazdroszcze wypadu na Mazury, na pewno gdzieś tam bedzie kafejka internetowa albo hotel z netem ;)
myśle, że po zamknięciu zgłoszeń i po wklepaniu stawek organizatorzy muszą teraz ustalić plan sędziowania...

Posted

[quote name='bonkreta']Z pewnościa będzie, ale za dwa dni wyjeżdżam na Mazury i stamtąd chcę dotrzeć prosto na wystawę - więc kwestia godziny rozpoczęcia jest dla mnie istotna juz teraz ze względu na noclegi na Mazurach ;)[/quote]

przeskoczyły posty ;)

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']do wystawy prawie 2 tygodnie, na pewno będzie plan sędziowania[/QUOTE]Z pewnościa będzie, ale za dwa dni wyjeżdżam na Mazury i stamtąd chcę dotrzeć prosto na wystawę - więc kwestia godziny rozpoczęcia jest dla mnie istotna juz teraz ze względu na noclegi na Mazurach ;)

Posted

Z tego co wiem to już zgłoszenia "wklepane" :cool3: [B]bonkreta[/B] zadzwoń do odziału i się zapytaj powinni Cię poinformować ;) Jak nie to możesz posłać mi swój numer na priv a ja ci wyśle SMS'a jak dostane potwierdzenie, albo poproś kogoś z twoich znajomych którzy wybierają się do Warszawy :)

Posted

[quote name='wzjoanna']Ja też na piątek musiałam wziąć dzień urlopu w pracy - myślę, że można było upchnąć całość w dwa dni. ;)[/quote]

Nie sądzę i tak na 3 dni jest mało miejsca...

Posted

[quote name='Biutka']No to zonk... 5 psów :cool1:[/quote]

nie przejmuj sie- u mnie 8...
ale sprawdzilam i Rakije- jest sama w weteranach :) i psa w takiej klasie tez brak- wiec moze jak na ringu dobrze pojdzie to i na finalach uda Ci sie przebiec :)

Posted

[quote name='pati1033']nie przejmuj sie- u mnie 8...
ale sprawdzilam i Rakije- jest sama w weteranach :) i psa w takiej klasie tez brak- wiec moze jak na ringu dobrze pojdzie to i na finalach uda Ci sie przebiec :)[/quote]
No to mi Patynka "orzeźwiłaś" :evil_lol: Ale wy to się nie przejmujcie, i tak pewno NDPwR zdobędziecie (Oby) :evil_lol: Jak coś to ja pewno z Jaśkiem bede u was przy ringu :p Jakoś się zgadamy :razz:

Posted

[quote name='agnethka']młodzież - 8, pośrednia - 5...ale mnie i tak raczej nie będzie :placz:[/quote]
nie będzie Was?? a mialam nadzieję ze wreszcie poznam :(

mam jeszcze pytanie do Warszawiaków;) jadę pociągiem z Katowic - na którym dworcu powinnam wysiąść i jak dalej dotrzec na teren wystawy??
będę wdzięczna za info

Posted

[quote name='anilla']nie będzie Was?? a mialam nadzieję ze wreszcie poznam :(
[/quote]

nom walczymy o transport dla mnie i dwóch psic :roll:
bowiem nagle okazało się, że tata gdzie indziej musi być w ów weekend :evil_lol:

jak się uda załatwić auto z kierowcą to będę, a jak nie to jadę z tatą :cool1:

Posted

[quote name='anilla']nie będzie Was?? a mialam nadzieję ze wreszcie poznam :(

mam jeszcze pytanie do Warszawiaków;) jadę pociągiem z Katowic - na którym dworcu powinnam wysiąść i jak dalej dotrzec na teren wystawy??
będę wdzięczna za info[/quote]
Wysiądź na dworcu Warszawa Centralna.
Potem możesz jechać tramwajem 33 w kier. Mokotowa i wysiadasz na przystanku "Racławicka". Idziesz w prawo w ul. Racławicką i za jakieś 8-10 min. jesteś pod terenem wystawy.

Psy w W-wie nie płacą za jazde środkami komunikacji. Ludzie - tak. Ale nie wiem, ile kosztuje obecnie bilet.:oops:

Pzdr.