Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haker11']Kocham cala trojke ale poniewaz sama bralam Hakera ze schronu to jakos tak jest mi najblizszy:p[/QUOTE]
rozumiem :D ja mam tylko jednego pieska, ale mi wystarczy...i tak robi dużo bałaganu :)

• 3 weeks later...
Posted

w moim domu były od zawsze psy ale niebede wymieniac. Wymienie te z którymi byłam i jestem baardzo związana tamte były mojego taty lub brata .
Rabuś (w domu zwany pimpkiem jak go wziełam miał 13 lat zginoł zabity przez jjakiś ... podcieto mu gardło jak i 6 innym psom z osiedla)(*)
Rexio znajda prawdopodobnie zgubił sie na polowaniu terier niemiecki(*)
Rexio junior wzięty od jakiejś dziewczynki co rozdawała psy na rynku (*)
Badyl dostałam go od rodziców na gwiazdke nazwa stąd ze ma taki kikut zamias ogona
Rexio 3 znajda ( wdomu zwany paszczuch lub surykatka)(*) odszedł niedawno
Wypłosz znajda ( wdomu zwany przypszołem lub wredotką- niebył urodziwy)
Ozzy uratowana od utopienia ( wdomu zwana Ozulą krowulą lub osą albo pszczołą)
Czapi znajda ( w domu zwana czapką lub puśkączapuśką)
W naszym domu mieszka jeszcze kociczka Szurgajof też przygarnieta jej poprzedni właściciel wyjechał do francji zostawiając ją na pastwe losu (wdomu zwana stuknietą walnietą głośniczkiem lub kizią mizią)

• 3 weeks later...
Posted

Atos :)
Wybierał mój mąż. Mówi, ze do niego pasuje i podobno oglądał kiedyś kreskowkę 'trzej muszkieterowie' w wersji psiej i tam jeden nazywal się Atos :cool1:

Cale szczęście że nie przywykł do schroniskowego imienia - Rysio. Bo moj mąż ma tak na imię :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

pierwszy piesio jakiego pamiętam nazywał sie Cypis (owczarek niemiecki)
pożniej miałam małą kundelke Kesi i przez pewien czas dodatkowo jeszcze jej matke Nuke.
w obecnej chwili mam psa owczarka bokserskiego (taka rase mu nadala moja mama [od ras rodzicow]) Tajun.

• 1 month later...
Posted

Mój pierwszy pies miał na imię Pimpek :lol:. Drugi (osiemnaście lat miał kochanieńki jak odszedł :-() to był Arat. Obecnie jest suczka Lupi (i wiele osób się dziwi że suczka a jej imię nie kończy się na "A" ;))

Posted

Ja mam Kiare przezywam ją:
Ryjek:razz:,Kiarun,Kiarcia,Kiarka,Kajrun,Śmierdziel(jak sie pierdnie XP):diabloti:,Kiari,Misiek tyle xD Niektórzy mówią na nią Tiara :mad:

Posted

moj pies jest jeszcze szczeniakiem :d i bedzie maly albo sredni ale nazywa sie Bary :d trzeci Bary w rodzinie :D:D:D

Masz tak duzo psow? : o łaaaaaał....zazdroszcze ;)

Posted

mój pierwszy jajnik miał na imiię Elza(kochana suńka,żyła z nami 14 lat),drugi-Riki(niestety zostało mu takie gejowskie ze schroniska;)).teraz mam miszunga labradora.został ochrzczony Fado:Dpasuje do niego bo momentami jest taki ciapowaty i flegmatyczny że aż sie śmiać chce;)

Posted

Mój ma na imię Brysiu, pierwsze jego imię to Azor . Tak wołali na niego poprzedni właściciele :diabloti: i tak ma wpisane w "azylowe" dokumenty.Jednak Azor to tak jakoś nie bardzo pasowało do tego mojego stworzenia i zmieniłam na Brysia.

• 3 weeks later...