Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja zaciskam wszytsko łącznie ze zwieraczem, wiecie, jakie to wyrzeczenie? :diabloti:

eeee.............. :errrr: :roll: :icon_roc: :look3: :nerwy:

no wiemy wiemy :-D

Posted

orpha napisał(a):
SBD podziwiam Twoje samozaparcie :evil_lol:

hihihi....:evil_lol:

zofia, dzięcioły to twoja działka, to bym sie tak nie odcinała na twoim miejscu, bo za wabienie dzięciołów i tak piastujesz pierwsze miejsce. zwieracze i zaparcia to proste chichy w typie kiespkich, twoje zasługi to poezja :eviltong:

Posted

;)UWAGA, UWAGA!!!! Ping ma dom :multi::multi::multi: Kontrola przedadopcyjna wypadla pomyslnie i psiak zamieszkał dziś u nowych właścicieli :loveu: Trafił do rodziny z dziecmi. Spotkanie z innym mieszkańcem domu-kotem, przebiegło w całkiem przyjaznej atmosferze. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Niedługo pojedziemy do niego z wizytą ;) Dzięki za trzymanie kciuków i wszelkie wsparcie :loveu:

Posted

orpha napisał(a):
noooo suuuper wiesci , no to otwieramy szampana i pijemy za nowy domek Pingusia :drink1:
SBD jako matka chrzestna stawiasz szampana :eviltong:

:multi::multi::multi:

Super!!! Ping, szczęścia na nowej drodze życia ;) ;)

Posted

[quote name='Joannka'];)UWAGA, UWAGA!!!! Ping ma dom :multi::multi::multi: Kontrola przedadopcyjna wypadla pomyslnie i psiak zamieszkał dziś u nowych właścicieli :loveu: Trafił do rodziny z dziecmi. Spotkanie z innym mieszkańcem domu-kotem, przebiegło w całkiem przyjaznej atmosferze. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Niedługo pojedziemy do niego z wizytą ;) Dzięki za trzymanie kciuków i wszelkie wsparcie :loveu:

a żesz cholera wyszłam wczoraj i mnie super njusy ominęły.
świetnie!
może by tak podmienić allegro na jakiegos innego pieska? kto robił allegro piNgusiowi? BO MAM KANDYDATA!

JOANKA, KONIECZNIE ZDJĘCIA NA TEJ WIZYCIE RÓBCIE I DOBRZE SIE PRZYPATRZCIE, JAKIE OCZY MA PINGUŚ, CZY SZCzĘŚCIE Z NICH WYŁAZI.

nie zaykam wątku d czasu tej wizyty poadopcyjnej.

STAWIAM SZAMPANA

Posted

sleepingbyday napisał(a):

może by tak podmienić allegro na jakiegos innego pieska? kto robił allegro piNgusiowi? BO MAM KANDYDATA!

Ja robiłam, właśnie się skończyło :)
Podeślij info o kandydacie, rachunek na allegro udało się zapłacić, więc mogę go wystawić

Posted

SUPER!!! :loveu: Strasznie się cieszę. Szansunia też z radości (chyba) pacnęła mnie łapą :p
Oby mu się udało. To taki miły piecho.
SBD dla tych wszystkich co trzymali kciuki (i nie tylko) jeden szampan to za mało :mad:
DAJCIE ZDJĘCIA!!! :multi:

:megagrin:

Posted

selenga, to ja smialam zapomnieć że TY robiłas allegro :oops:? skandal :shake:. przepraszam bardzo...
moi 3 kandydaci zostali zapytani o ew. potrzeby allegrowe, dam znać, jka będe miala odpwoiedź, sama wybierzesz, który twoim zdaniem potzrebuje najbardziej. ile ci oddać kaski? i nie mów, ze nie trzeba....

stawiam wannę szampana z najwieksza przyjemnością :-)

Posted

orpha napisał(a):
noo z tej radosci to ja sama ze trzy wypije , wy pijcie mniej bo ktos mnie bedzie musial holowac :diabloti:

To ja juz wiem skąd Orphie sie ta Setka wzięła:evil_lol: