sleepingbyday Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 no, proszę mi tu nie ten teges... trzymajmy sie faktów, bo plotki się zrobią :lol: Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 serio???? a skąd ten ewentulany domek sie wziął? skąd masz njusa? plis, pw do mamy chrzestnej...:oops: Quote
Joannka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Trzymajcie kciuki, trzymajcie, może się szykuje domek dla Pinga, nie chce zapeszac, w przyszlym tygodniu bedzie wiadomo wiecej :lol: Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):serio???? a skąd ten ewentulany domek sie wziął? skąd masz njusa? plis, pw do mamy chrzestnej...:oops: sama siebie cytuj,e ale nie chcę, zeby to umknęło joance... Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ło matko , no to zaciskam wszytsko co sie da zeby wypalilo Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ja zaciskam wszytsko łącznie ze zwieraczem, wiecie, jakie to wyrzeczenie? :diabloti: Quote
mru Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):ja zaciskam wszytsko łącznie ze zwieraczem, wiecie, jakie to wyrzeczenie? :diabloti: eeee.............. :errrr: :roll: :icon_roc: :look3: :nerwy: no wiemy wiemy :-D Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 SBD podziwiam Twoje samozaparcie :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Boszsz, jesteście obrzydliwe :oops: Pukanie, zwieracze, jakieś dzięcioły... Straszne! Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 orpha napisał(a):SBD podziwiam Twoje samozaparcie :evil_lol: hihihi....:evil_lol: zofia, dzięcioły to twoja działka, to bym sie tak nie odcinała na twoim miejscu, bo za wabienie dzięciołów i tak piastujesz pierwsze miejsce. zwieracze i zaparcia to proste chichy w typie kiespkich, twoje zasługi to poezja :eviltong: Quote
OLUTKA55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 czekamy na ten domek dla chlopaka:loveu: Quote
osho Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no, ping, gratulacje!, i dalej niech będzie tylko z górki (zajrzyjcie na główmy wątek :diabloti:) Quote
Joannka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ;)UWAGA, UWAGA!!!! Ping ma dom :multi::multi::multi: Kontrola przedadopcyjna wypadla pomyslnie i psiak zamieszkał dziś u nowych właścicieli :loveu: Trafił do rodziny z dziecmi. Spotkanie z innym mieszkańcem domu-kotem, przebiegło w całkiem przyjaznej atmosferze. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Niedługo pojedziemy do niego z wizytą ;) Dzięki za trzymanie kciuków i wszelkie wsparcie :loveu: Quote
orpha Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 noooo suuuper wiesci , no to otwieramy szampana i pijemy za nowy domek Pingusia :drink1: SBD jako matka chrzestna stawiasz szampana :eviltong: Quote
elmira Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 orpha napisał(a):noooo suuuper wiesci , no to otwieramy szampana i pijemy za nowy domek Pingusia :drink1: SBD jako matka chrzestna stawiasz szampana :eviltong: :multi::multi::multi: Super!!! Ping, szczęścia na nowej drodze życia ;) ;) Quote
Belula Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No to powoli Krężlaki zataczają coraz większe kręgi... Super wiadomość! Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Joannka'];)UWAGA, UWAGA!!!! Ping ma dom :multi::multi::multi: Kontrola przedadopcyjna wypadla pomyslnie i psiak zamieszkał dziś u nowych właścicieli :loveu: Trafił do rodziny z dziecmi. Spotkanie z innym mieszkańcem domu-kotem, przebiegło w całkiem przyjaznej atmosferze. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Niedługo pojedziemy do niego z wizytą ;) Dzięki za trzymanie kciuków i wszelkie wsparcie :loveu: a żesz cholera wyszłam wczoraj i mnie super njusy ominęły. świetnie! może by tak podmienić allegro na jakiegos innego pieska? kto robił allegro piNgusiowi? BO MAM KANDYDATA! JOANKA, KONIECZNIE ZDJĘCIA NA TEJ WIZYCIE RÓBCIE I DOBRZE SIE PRZYPATRZCIE, JAKIE OCZY MA PINGUŚ, CZY SZCzĘŚCIE Z NICH WYŁAZI. nie zaykam wątku d czasu tej wizyty poadopcyjnej. STAWIAM SZAMPANA Quote
Selenga Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 sleepingbyday napisał(a): może by tak podmienić allegro na jakiegos innego pieska? kto robił allegro piNgusiowi? BO MAM KANDYDATA! Ja robiłam, właśnie się skończyło :) Podeślij info o kandydacie, rachunek na allegro udało się zapłacić, więc mogę go wystawić Quote
Agmarek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 SUPER!!! :loveu: Strasznie się cieszę. Szansunia też z radości (chyba) pacnęła mnie łapą :p Oby mu się udało. To taki miły piecho. SBD dla tych wszystkich co trzymali kciuki (i nie tylko) jeden szampan to za mało :mad: DAJCIE ZDJĘCIA!!! :multi: :megagrin: Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 noo z tej radosci to ja sama ze trzy wypije , wy pijcie mniej bo ktos mnie bedzie musial holowac :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 selenga, to ja smialam zapomnieć że TY robiłas allegro :oops:? skandal :shake:. przepraszam bardzo... moi 3 kandydaci zostali zapytani o ew. potrzeby allegrowe, dam znać, jka będe miala odpwoiedź, sama wybierzesz, który twoim zdaniem potzrebuje najbardziej. ile ci oddać kaski? i nie mów, ze nie trzeba.... stawiam wannę szampana z najwieksza przyjemnością :-) Quote
elmira Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 orpha napisał(a):noo z tej radosci to ja sama ze trzy wypije , wy pijcie mniej bo ktos mnie bedzie musial holowac :diabloti: To ja juz wiem skąd Orphie sie ta Setka wzięła:evil_lol: Quote
Recommended Posts