Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
co ty, sposobem łazuki sobie poradzi :diabloti:

nie wiem czemu , ale załozym ze w upojeni alkoholowym bede wracac z łąk :roll: , sposób łazuki w zwiazku z tym moze napotkac problem w postaci braku torow tramwajowych :diabloti:

Posted

drobiazgami sie nie przejmuj, możesz zawsze uzyc wyobraźni...

no, syszałam o pingu - ma dom z ogródkiem i dwa szczeniory. jedzenie bierze tylko z ręki pani, pana sie boi (w ogóle mężczyzn się boi, ale być może to wstępna nieśmiałość, nowy teren poznaje). odmawia siedzenia w domu i śpi w kotłowni - dom jest przegrzany z powodu dwuletniegio dziecka i pingol dyszy, dyszy, dyszy.. i ma dość.

generalnie skubany fajnie trafił :cool3:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
drobiazgami sie nie przejmuj, możesz zawsze uzyc wyobraźni...

no, syszałam o pingu - ma dom z ogródkiem i dwa szczeniory. jedzenie bierze tylko z ręki pani, pana sie boi (w ogóle mężczyzn się boi, ale być może to wstępna nieśmiałość, nowy teren poznaje). odmawia siedzenia w domu i śpi w kotłowni - dom jest przegrzany z powodu dwuletniegio dziecka i pingol dyszy, dyszy, dyszy.. i ma dość.

generalnie skubany fajnie trafił :cool3:

Moja Szansa na początku też dyszała i gwizdała. Potem się przyzwyczaiła, ale musieliśmy jej w garażu zakręcić podłogówkę, bo nie dawała rady. Przedobrzyliśmy :diabloti: a teraz mnie zimno w nogi a jej dobrze, to niech tak zostanie. W przeciwieństwie do Pinga suńka odmawia wychodzenia na dwór, a do pana się przyzwyczaiła. Oby z nim na spacery wychodził i go polubi. Wierz mi :lol:

Posted

Właściciele Pinga nie mają niestety dostępu do internetu a wizyta u nich została przesunięta z powodu szalejącej grypy... U pieska wszystko dobrze, jak będę wiedziała coś odnośnie wizyty to zaraz napiszę.

Posted

Piękny. Aż się wzruszyłam :-( Należał mu się ten wspaniały domek :loveu:
A tam pod stołem to chyba braciszek mojego Klakusia siedzi.
Powodzenia Ping z tą bestią!

Posted

No faktycznie jest trochę wystrachany, ale kiedyś pewnie mu to przejdzie. Moja Szansa jest u nas 2 m-ce i wygląda podobnie. Taki pies nie wie czego się może po człowieku spodziewać. Dopiero uczą się siebie nawzajem.