sleepingbyday Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 NAZYWAM SIĘ PING. Tyle mam i to już dużo. Bo imię mam od listopada, a żyję już dwa lata. Wcześniej nie miałem nic, oprócz kojca w stodole z dziurawym dachem, do spółki z innymi psami. Aha, miałem jeszcze coś - farta: przeżyłem Krężel, psie piekło. Wielu psom sie nie udało... W tamtym złym miejscu musiałem udawac twardziela, byc zadziornym. czasem sie udawało i inne psy zostawiały mnie w spokoju. mogłem wtedy wcisnąć się w kąt, udawać, że mnie nie ma i nie brać udziału w bratobójczych walkach. W Krężelu wyglądałem tak: i tak: wciśnięty w kąt, skulony, z uszami do tyłu. nie ruszałem się z miejsca jak nie musiałem - na wszelki wypadek, bo przypomnienie o sobie było niebezpieczne. Jak przyjechali tam nowi ludzie powiedzieli o mnie "agresja lękowa". teraz wiem, co to jest, bo.. już tego nie czuję. Wyciągnięto mnie z tej dziurawej stodoły przed zimą. Teraz mieszkam na strychu PISdZ, z innymi psami i nie ma między nami wojen. Okazało się, że jestem odważny, ale nie agresywny, lubię się bawić, mam dobre układy z bezdomnymi towarzyszami. Pewnie jest tak dlatego, że jesteśmy bezpieczni, najedzeni, ogrzani, nikt nas nie bije... nigdy nie merdałem tyle ogonem, co teraz. oto NOWY JA: Widzicie moje uszy i ogon :p? Jest tylko jedno ALE: to nie jest mój dom. JA NIE MAM DOMU. tutaj jest lepiej, niż w krężelowskim piekle, ale TO NIE JEST DOM. Zdjęcia nam robią, jak się z nami bawią, ale ile mogą mieć czasu dla każdego z nas? JA POTRZEBUJĘ DOMU! Jestem młody, wysterylizowany, grzeczny, nie załatwiam się tam, gdzie cywilizowane psy nie powinny... Proszę, pomóżcie mi znaleźć moje miejsce na ziemi! Informacje o mnie i w sprawie adopcji: 511 819 130, 512 100 550 Moje banerki: Quote
mru Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 śliczności :) zaznaczam, kto da domek odważnemu Pingowi? Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 no właśnie, kto? robię mu ogłoszenia, ale byłabym wdzięczna za allegro :oops:. ponieważ zdjęcia moga być ustawiane, tutaj widac, jak odżył i jak sie zachowuje ping. skakanie w kołdrach mnie uwiodło :eviltong: NOWY JA Quote
elmira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 sbd, toz to negatyw Twojej Zofii, tylko nóżki dłuższe. Wymiękkam, cudowny jest !!! Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jaki on ładniutki jest , a te zdjecie co sie przeciaga po prostu miodzio Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 obejrzyjcie filmik, on tam tak bosko skacze :p elmira - n, prawie negatyw, bo zośka krzywo umaszczona :cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 piękny pieseczek!!f Tzreba go poogłaszać i tylko czekać na równie piekny domek!! :loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 czy może ktos pingowi zrobic allegro? plis :oops: Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 napisz do Selengi ona robi mojemu Seniorowi i kiedys pytala Cie czy Barrackowi zrobic Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a ja tak trochę offtopickowo zastanawiam się czy jest jeszcze jakiś portal równie popularny jak allegro gdzie możnaby wrzucać psiaki? :roll: Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pingus slicznoto trzeba by Cie pooglaszac jakos intensywnie , cudny jestes chłopak i nalezy ci sie domek Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 mowie , ze Selenga to złota kobieta :loveu: Quote
Selenga Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 allegro dla Pinga, porządnie wyróżnione Przeżył obóz zagłady dla psów, szuka domu (521728519) - Aukcje internetowe Allegro Quote
osho Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 muszę powiedzieć, że film bardzo dobrze zrobiony, pozwoliłem sobie wrzucić go na stronę Quote
Belula Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wyjątkowo piękny pysio! Długo nie będzie szukał domu... Quote
zachary Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Urodziwy jest bardzo, ale rodziną Zośki SBD trąci oj trąci niesamowicie.Stąd i zainteresowanie SBD natychmiastowe, nie inaczej:evil_lol:. Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Selenga']allegro dla Pinga, porządnie wyróżnione Przeżył obóz zagłady dla psów, szuka domu (521728519) - Aukcje internetowe Allegro o, Selenga, dopiero teraz tu weszłam, a przed chwila na innym wątku pytałam cie, czy dostałas pw... dzieki niezmierne!!!!! piekne to allegro i filmik wrzuciłaś, bosko! bo na tym filmiku widac, jaki to radosny psiak, na pewno to pomoże. myslicie, ze nie będzie szukał domu długo? oby, oby! to mój chrześniak w końcu, więc mi zależy :eviltong: Quote
ewatonieja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kurde czemu takie nieostre wychodza te banery :/ ? Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 piekny baner... a ja się też zastanawiałam i już wiem - bo fotki są kadrami z filmiku :cool1: Quote
Agmarek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Piękny piecho. Mam nadzieję że szybko znajdzie domek. I jaka cudowna przemiana :crazyeye: Założę się że to Sleepingbyday tak go rozpuściła :mad: :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Agmarek, nie ja, nie ja. Ping jest w trzciance, w siedzibie PISdZ.... Quote
ArxTe Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Podnosimy chłopczyka !!!! i niech hasa jak najszybiciej w nowym domku Quote
Recommended Posts