Zofia.Sasza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Właśnie, nie kracz :mad: Co Ty, dzięcioł jesteś? :evil_lol: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 zofia&sasza napisał(a):Właśnie, nie kracz :mad: Co Ty, dzięcioł jesteś? :evil_lol: ło matko ja z nia na spacery chodze po odludnych miejscach :eviltong: , najpierw mnie zakracze a potem zapuka :cool3: Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 I co tam u Ciebie przystojniaku? :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 klaudus, co u pinga, to nie wiem.... a co do zapukania orphy :roll:. hmm, zofia wabisz dzięcioły,a inni sie muszą z tym zmagać. jak widzę sytuacja sie powtarza :diabloti:. no to masz.. ty jestes wszystkiemu winna, taka jest smutnma prawda :mad:. nie wstyd ci?!!??!?! Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 dzięcioła!? no, patrząc na historię sąsiadki, to wiesz... kiepsko sie skończyła :cool3: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 no tos mnie pocieszyła , zaczne chodzic z ochrona Ping a Ty domku szukaj i to raz dwa !!! Quote
elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 orpha napisał(a):no tos mnie pocieszyła , zaczne chodzic z ochrona Ping a Ty domku szukaj i to raz dwa !!! Ja się zgadzam w ogóle. Ale zeby pukanie:shake: Wy jestescie niemoralne!!! I obsceniczne:evil_lol: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 demoralizacja zupełna i psy na to wszystko patrza :roll: Quote
elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 orpha napisał(a):demoralizacja zupełna i psy na to wszystko patrza :roll: Sodomia i Gomoria:roll: Ja juz słów, normalnie nie mam:crazyeye: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 normalnie zrobiło mi sie wstyd :oops::razz: Quote
elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 orpha napisał(a):normalnie zrobiło mi sie wstyd :oops::razz: Tia, na pewno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 no pieknie nie wierzy mi no :mad: naprawde !! jestem grzeczniutka , cicha , skromna i bojazliwa dzieweczka :eviltong: Quote
elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 orpha napisał(a):no pieknie nie wierzy mi no :mad: naprawde !! jestem grzeczniutka , cicha , skromna i bojazliwa dzieweczka :eviltong: Mhmmmmmm, ekhmmmmmmmmmm, No tak , no tak, ja wiem. (widzicie księdza z Ptaki ciernistych krzewów, hehe), zaiste orpha jest taką istotą. Mi chodziło tylko, zeby bez ekshomuniki Pinga wypromować :lol: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 elmira napisał(a):Mhmmmmmm, ekhmmmmmmmmmm, No tak , no tak, ja wiem. (widzicie księdza z Ptaki ciernistych krzewów, hehe), zaiste orpha jest taką istotą. Mi chodziło tylko, zeby bez ekshomuniki Pinga wypromować :lol: :eviltong::eviltong: dobraaaa noooo od jutra bede juz grzeczna i pojde po rozgrzeszenie :eviltong: Quote
elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 orpha napisał(a)::eviltong::eviltong: dobraaaa noooo od jutra bede juz grzeczna i pojde po rozgrzeszenie :eviltong: Orpha, to ustalmy, ze będziesz :) Od jutra. :) Ja spadam z psami na spacer :) Quote
Agmarek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 orpha napisał(a):no pieknie nie wierzy mi no :mad: naprawde !! jestem grzeczniutka , cicha , skromna i bojazliwa dzieweczka :eviltong: Nie. No nie! Orpha! Ty grzeczniutka?! Od kiedy?? :turn-l::roflt: Chyba faktycznie od jutra :razz: Quote
elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Agmarek napisał(a):Nie. No nie! Orpha! Ty grzeczniutka?! Od kiedy?? :turn-l::roflt: Chyba faktycznie od jutra :razz: :roflt::roflt::roflt: Chyba. Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 orpha, ochrona ci niepotrzebna, ty se porządny hełm kup :cool3: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tak sobie pomyslałam ze wpadne jutro po drodze do muzeum narodowego i jaka zbroje moze rabne A Ping czeka na domek !!!! Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 to chyba do muzeum wojska polskiego. wiekszy wybór, a tuż obok mn... Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 PING, co u ciebie? poproś sowich aktualnych opiekunów, żeby w twoim imieniu napisali kilka słów... Quote
Klaudus__ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 sleepingbyday napisał(a):PING, co u ciebie? poproś sowich aktualnych opiekunów, żeby w twoim imieniu napisali kilka słów... Dokładnie... :roll: Quote
ArxTe Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Co tam słychać u Pigusia????? Ufff! juz myslałam ze mnie tez zablokowali w pracy :diabloti: Quote
Recommended Posts