Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biafra napisał(a):
Właśnie dzwonili z warsztatu, zebym przyjechała po samochód :loveu:
Gotowy.

Muszę dowieźć piasku, bo brakło.
Kojec wyszedł spory. 7,5x5m
Zostaje jeszcze kwestia drugiej budy, bo w tej Borysowej dwie sie nie zmieszczą. Chcę jakoś zrobić dobudówkę z boku.
I muszę zamontować bramkę do kojca.

Najwększą niewiadomą jest dla mnie bramka, bo jestem uzależniona od faceta , który ją pospawa.

Nie wiem na jakim etapie są pertraktacje w sprawie odbicia suń ?
Czy po prostu możemy je tak zabrać z dnia na dzień ?
I trzeba dogadać kwestie transportu.

Ale super wieści :loveu: jeszcze trochę i życie kolejnych piesków się odmieni dzięki Biafrze :loveu:

Posted

Czy propozycje transportu suk z Boguszyc są nadal aktualne :cool1:

Zosiu, może Modjeska będzie jechała kotobusem na południe ?
Napiszę na Miau. Ja mogłabym podjechać po nie np do Katowic...

Posted

W sobotę, Modjeska z forum Miau, przywiezie mi z Boguszyc Siwą i Dakotę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Psy przyjadą koto-busem :evil_lol:

Kotobus to ich przestronne combi, którym od dawna rozwożą koty po calej Polsce. Pomagają wydostać koty z pseudoprzytulisk, ostatnio regularnie jeżdżą z przytuliska Pani Wahl transportując koty na tymczasy do najbardziej odleglych części kraju .

Nie straszne im dwie kaukazki :loveu:
Tym sposobem Siwa i Dakota przyjadą w komfortowych warunkach.

Posted

Biafra napisał(a):
W sobotę, Modjeska z forum Miau, przywiezie mi z Boguszyc Siwą i Dakotę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kotobus to ich przestronne combi, którym od dawna rozwożą koty po calej Polsce. Pomagają wydostać koty z pseudoprzytulisk, ostatnio regularnie jeżdżą z przytuliska Pani Wahl transportując koty na tymczasy do najbardziej odleglych części kraju .

Nie straszne im dwie kaukazki :loveu:
Tym sposobem Siwa i Dakota przyjadą w komfortowych warunkach.

Ostatnio wieźli do Poznania trzy dobki, każdy z innego wybiegu - dadzą radę! To Kocio-psie Anioły na kółkach są :loveu:

Posted

Biafra napisał(a):

Ależ super wieści!! A czy w busie będa kotki, co by staruszkom podróż uatrakcyjnić?:evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi::multi:Ależ wspaniałe wieści...dwa kolejne wielkopsy skończą szczęśliwie życie!!! Borysku...z pamięcią o Tobie,twardzielu!:loveu:

Biafro...:oops::oops::oops:...wybacz...
...a nie miałabyś miejsca dla jednego małego stareńkiego spokojnego Tofficzka...pieska,który chodzi własnymi drogami,a miejsca nie zajmuje!?:oops:
On potrzebuje tylko bezpiecznego miejsca,żeby spokojnie i szczęśliwie przedreptać swoje ostatnie lata!

[FONT=Times New Roman]cytat...Dlatego też, Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Oławie[/FONT]
[FONT=Times New Roman]poszukuje dla niego dożywotniego domku . [/FONT]
[FONT=Times New Roman]TOFFIKOWI zostało niewiele czasu i wspaniałym byłoby ofiarowanie mu domu, gdzie w ostatnich chwilach swojego życia odnalazłby ciepło, miłość, opiekę, i gdzie przede wszystkim miałby zapewniony stały kontakt z człowiekiem.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Oławie [/FONT][FONT=Times New Roman]deklaruje[/FONT][FONT=Times New Roman] także pomoc w wyżywieniu i ew. opiece lekarskiej nad Toffikiem![/FONT]...

Spokojny Dziadzio TOFFIK_za stary na miłość? (632944197) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

zuzliczku, Biafra w mieszkaniu ma Grande, która nie jest miłym pieskiem.. Brytan duży owczarek pare razy musiał być "wyciągany" jej z pyska, kiedy chwyciła jego głowinę w swoje zębiska :(

Posted

Camara napisał(a):
Grandzia nie jest miłym pieskiem :mad:
jest bardzo milutka :p
jakby nie było, nie zeżarła Brytanka... do końca :evil_lol:

taaa taaaaa... jest bardzo miłym pieskiem... kocha wszystkich :loveu:

Posted

samoglow napisał(a):
:lol: Oj, Baiafro, masz nowy wieeeelki kojec, ale Twoje serducho to naaaaajwiekszy kojec swiata :p

Taaaak, :roll:
Trochę się martwię żeby arytmii nie dostalo :cool1:

Zobaczymy jak się dwie panny dogadają, jak odżyją i nie będą mialy 700 psów dookola.
Mam nadzieję , ze nie tak jak biedna ledwo żywa Granda z umierajacym Igorem :shake:

Jak wpadną na pomysl, ze jedna musi być ważniejsza...to czeka mnie zawal murowany :roll:

Posted

Biafra napisał(a):
Taaaak, :roll:
Trochę się martwię żeby arytmii nie dostalo :cool1:

Zobaczymy jak się dwie panny dogadają, jak odżyją i nie będą mialy 700 psów dookola.
Mam nadzieję , ze nie tak jak biedna ledwo żywa Granda z umierajacym Igorem :shake:

Jak wpadną na pomysl, ze jedna musi być ważniejsza...to czeka mnie zawal murowany :roll:

Może będzie łatwiej, bo one cały czas są razem. Fakt, że na sporej powierzchni, ale wyglądają na zgodny duet :lol:

Posted

Biafra napisał(a):

noo właśnie :evil_lol:
miały nie dożyć roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Od momentu kiedy poznałam Borysa i Biafrę,uwierzyłam,że ona jest ostatnią szansą zapomnianych,bezprzyszłościowych piesów...i tak z nadzieją wstrzelam się z propozycjami takich psiaków...może kiedyś akurat one będą mogły mieć tę szansę...dożyć w spokoju,zaakceptowane takie jakie są!:loveu:

Posted

ty to masz biafra zdrowie, rozdzielac podczas walki takie "niedzwiedzie". sunie sa sliczne, fajnie, ze trafia do ciebie (dorzucilam na nie grosik na bazarku lidan - na dobry poczatek ich nowego zycia).