Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę, że nie trzeba dlugo czekać na kolejne kaukazy u Biafry ;) Podziwiam za odwagę i świadome przyjmowanie w swoje opiekuńcze progi dużych, znanych z agresji i przez to biednych kaukazów. Te śliczne wielkopsy budzą respekt w wielu osobach (ze mną włącznie :oops:) dlatego tym bardziej chyle czoła przed Biafrą. Będę tu nadal zaglądać i jeśli tylko będę mogła to dorzucę coś do budowy wielkiego kojca.

[SIZE="1"]Dodomania chyba znowu zaczyna szwankować :mad:

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biafra no właśnie zapomnialam napisać: Chętnie dorzucę kilka groszy na budowę kojca, ale to niestety kilka groszy (może nie dosłownie ale wiesz o co mi biega :roll:). Czy można numer konta prosić?

Posted

Dziękuję Wam bardzo za pomoc, wpłaty,bazarki, banerki i ciepłe słowa :loveu:
Bez Was nie dałabym rady pomagać tym wielkopsom :shake:
Konto Borysa dalej aktualne-to w pierwszym poście.
Są tam nierozliczone środki, które zostały na kojec Borysa - jak powstanie zamknę konto "Borys" i trzeba będzie załozyć osobne tym ubłoconym...prosiakom:roll:

Posted

Biafra napisał(a):
Dziękuję Wam bardzo za pomoc, wpłaty,bazarki, banerki i ciepłe słowa :loveu:
Bez Was nie dałabym rady pomagać tym wielkopsom :shake:
Konto Borysa dalej aktualne-to w pierwszym poście.
Są tam nierozliczone środki, które zostały na kojec Borysa - jak powstanie zamknę konto "Borys" i trzeba będzie załozyć osobne tym ubłoconym...prosiakom:roll:

Dlaczego zaraz prosiakom :evil_lol:

Posted

AdaK napisał(a):
Dlaczego zaraz prosiakom :evil_lol:

Bo jak na nie patrzę...
to nie martwię się czy będą warczeć, uciekać czy wyć na sygnał karetki jak pozostałe....jakoś opanuję sytuację

TYLKO nie wiem JAKIM CUDEM ja je doczyszczę :shake:

Posted

AdaK napisał(a):
Chętnie bym pomogła, ale jest problem z dojazdem :roll:

No, kawałek drogi jest.
Może Camara mi pomoże :diabloti:
Ma spore doświadczenie w wyczesywaniu białasów.

Posted

Biafra napisał(a):
Bo jak na nie patrzę...
to nie martwię się czy będą warczeć, uciekać czy wyć na sygnał karetki jak pozostałe....jakoś opanuję sytuację

TYLKO nie wiem JAKIM CUDEM ja je doczyszczę :shake:

Chętnie bym pomogła, ale jest problem z dojazdem :roll:

Posted

Biafra napisał(a):
Myślę, że jak zbudujemy ten kojec z gotowych paneli ogrodzeniowych na podmurówce to nie wyjdzie wiecej niż 1500 zł
Biorąc pod uwagę dwa wcześniejsze które budowałam :roll:
Nawet jak się ceny lekko zmieniły to 100 zł w jedną czy drugą jakoś się ewentualnie uzbiera.

Witam, czy to oznacza, że na kojec brakuje tylko około 400 zł? Bo z aktualizacji w 1 poście wynika, że na dzień 7 marca Borysek zostawił po sobie ponad 1150 zł - czyli już niedużo zostało do uzbierania! postaram się dorzucić:) pozdrawiam!

Posted

beti.r napisał(a):
Witam, czy to oznacza, że na kojec brakuje tylko około 400 zł? Bo z aktualizacji w 1 poście wynika, że na dzień 7 marca Borysek zostawił po sobie ponad 1150 zł - czyli już niedużo zostało do uzbierania! postaram się dorzucić:)

właśnie tak to wygląda :p
brakuje trochę kasy
i dobrej pogody :roll:

I dziękuje, że pamiętacie i nadal jesteście z Borysem :loveu::loveu::loveu:
i że nowe osoby zaglądają :loveu:

Posted

a moze by przenieść ten wątek do innego działu?
ew. w dziale dotyczacym pomocy założyć nowy, i przekierować ludzi z jednego na drugi?

do TM zagląda tylko niewielka część osób - a ten Borysowy topik, oprócz wspomnien - robi się bardzo kreatywny ;)

a szkoda, aby ludzie trafiali tu jedynie po banerkach.

Posted

Camara napisał(a):
I dziękuje, że pamiętacie i nadal jesteście z Borysem :loveu::loveu::loveu:

pamietamy, pamietamy i nie zapomina sie o Takim Kochanym Stworzeniu!!!:loveu:

a jak powstanie nowy temat dotyczacy Boryska prosze zeby tu link ktos wkleil dla wiadomosci dla innych;)

Posted

nowy wątek - może dopiero jak ruszy budowa kojca?
na razie zastój :cool1: z powodu paskudnej pogody :shake: nawet nie ma jak dowieźć materiałów na "plac budowy" bo łąka rozmoczona do konsystencji mokrej gąbki. Próby wjechania dostawczakiem zakończyły by się zakopaniem w błocie.
Chociaż parę dni bez deszczu :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Biafra']Super wiadomość :multi:
Wiedziałam, ze ma szansę na adopcje :loveu:
Biafra, ostatnio są coraz lepsze wiadomości :-)
A co do nowego wątku to założyć go w dziale akcje na rzecz bezdomnych psów (no bo kojec posłuży bezdomniakom...) No i fajnie byłoby go założyc, tylko podajcie tu linka jeżeli go założycie... Zawsze mogę zrobić to ja jeśli nie ma komu...

Posted

[quote name='AdaK']....No i fajnie byłoby go założyc, tylko podajcie tu linka jeżeli go założycie... Zawsze mogę zrobić to ja jeśli nie ma komu...

AdaK - założymy nowy wątek, jak tylko ruszy budowa :p dziś świeciło słońce, jeszcze parę takich dni.... i będzie dobrze :p

Posted

Camara napisał(a):
AdaK - założymy nowy wątek, jak tylko ruszy budowa :p dziś świeciło słońce, jeszcze parę takich dni.... i będzie dobrze :p

:oops::oops::oops:
O matko naturo ześlij nam słoneczne dni na tę południową Polskę! :modla::modla: Camara bo ja to do Krakowa mam 4,5 godziny drogi :roll: Tak więc dzielą nas zaledwie dwa województwa :diabloti: