Lidan Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Widzę, że nie trzeba dlugo czekać na kolejne kaukazy u Biafry ;) Podziwiam za odwagę i świadome przyjmowanie w swoje opiekuńcze progi dużych, znanych z agresji i przez to biednych kaukazów. Te śliczne wielkopsy budzą respekt w wielu osobach (ze mną włącznie :oops:) dlatego tym bardziej chyle czoła przed Biafrą. Będę tu nadal zaglądać i jeśli tylko będę mogła to dorzucę coś do budowy wielkiego kojca. [SIZE="1"]Dodomania chyba znowu zaczyna szwankować :mad: Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Biafra no właśnie zapomnialam napisać: Chętnie dorzucę kilka groszy na budowę kojca, ale to niestety kilka groszy (może nie dosłownie ale wiesz o co mi biega :roll:). Czy można numer konta prosić? Quote
Biafra Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dziękuję Wam bardzo za pomoc, wpłaty,bazarki, banerki i ciepłe słowa :loveu: Bez Was nie dałabym rady pomagać tym wielkopsom :shake: Konto Borysa dalej aktualne-to w pierwszym poście. Są tam nierozliczone środki, które zostały na kojec Borysa - jak powstanie zamknę konto "Borys" i trzeba będzie załozyć osobne tym ubłoconym...prosiakom:roll: Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Biafra napisał(a):Dziękuję Wam bardzo za pomoc, wpłaty,bazarki, banerki i ciepłe słowa :loveu: Bez Was nie dałabym rady pomagać tym wielkopsom :shake: Konto Borysa dalej aktualne-to w pierwszym poście. Są tam nierozliczone środki, które zostały na kojec Borysa - jak powstanie zamknę konto "Borys" i trzeba będzie załozyć osobne tym ubłoconym...prosiakom:roll: Dlaczego zaraz prosiakom :evil_lol: Quote
Biafra Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 AdaK napisał(a):Dlaczego zaraz prosiakom :evil_lol: Bo jak na nie patrzę... to nie martwię się czy będą warczeć, uciekać czy wyć na sygnał karetki jak pozostałe....jakoś opanuję sytuację TYLKO nie wiem JAKIM CUDEM ja je doczyszczę :shake: Quote
Biafra Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 AdaK napisał(a):Chętnie bym pomogła, ale jest problem z dojazdem :roll: No, kawałek drogi jest. Może Camara mi pomoże :diabloti: Ma spore doświadczenie w wyczesywaniu białasów. Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Biafra napisał(a):Bo jak na nie patrzę... to nie martwię się czy będą warczeć, uciekać czy wyć na sygnał karetki jak pozostałe....jakoś opanuję sytuację TYLKO nie wiem JAKIM CUDEM ja je doczyszczę :shake: Chętnie bym pomogła, ale jest problem z dojazdem :roll: Quote
beti.r Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Biafra napisał(a):Myślę, że jak zbudujemy ten kojec z gotowych paneli ogrodzeniowych na podmurówce to nie wyjdzie wiecej niż 1500 zł Biorąc pod uwagę dwa wcześniejsze które budowałam :roll: Nawet jak się ceny lekko zmieniły to 100 zł w jedną czy drugą jakoś się ewentualnie uzbiera. Witam, czy to oznacza, że na kojec brakuje tylko około 400 zł? Bo z aktualizacji w 1 poście wynika, że na dzień 7 marca Borysek zostawił po sobie ponad 1150 zł - czyli już niedużo zostało do uzbierania! postaram się dorzucić:) pozdrawiam! Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mam nadzieję,że będę mogła poczęstować się banerkiem!Ciągle mam problemy z podpisem:oops: Pamiętajcie o bazarku na kojec Borysa! Dziś się kończy! http://www.dogomania.pl/forum/f99/ostatni-dzien-bluzeczki-nie-tylko-na-kojec-borysa-_-do-8-iii-132692/#post11890720 Quote
*anusia&ajlu* Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 moj bazarek tez sie dzis konczy http://www.dogomania.pl/forum/f99/tm-zbieramy-na-kojec-imienia-borysa-bizuteria-do-8-03-do-24h-131940/ i jest ok 60zł ale dorzuce do 100zł, niech szybciutko wiosna przyjdzie... Quote
Camara Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 beti.r napisał(a):Witam, czy to oznacza, że na kojec brakuje tylko około 400 zł? Bo z aktualizacji w 1 poście wynika, że na dzień 7 marca Borysek zostawił po sobie ponad 1150 zł - czyli już niedużo zostało do uzbierania! postaram się dorzucić:) właśnie tak to wygląda :p brakuje trochę kasy i dobrej pogody :roll: I dziękuje, że pamiętacie i nadal jesteście z Borysem :loveu::loveu::loveu: i że nowe osoby zaglądają :loveu: Quote
kinga Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 a moze by przenieść ten wątek do innego działu? ew. w dziale dotyczacym pomocy założyć nowy, i przekierować ludzi z jednego na drugi? do TM zagląda tylko niewielka część osób - a ten Borysowy topik, oprócz wspomnien - robi się bardzo kreatywny ;) a szkoda, aby ludzie trafiali tu jedynie po banerkach. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Camara napisał(a):I dziękuje, że pamiętacie i nadal jesteście z Borysem :loveu::loveu::loveu: pamietamy, pamietamy i nie zapomina sie o Takim Kochanym Stworzeniu!!!:loveu: a jak powstanie nowy temat dotyczacy Boryska prosze zeby tu link ktos wkleil dla wiadomosci dla innych;) Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Borysku... ...[a jak powstanie nowy temat dotyczacy Boryska prosze zeby tu link ktos wkleil dla wiadomosci dla innych;-)] Quote
Camara Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nowy wątek - może dopiero jak ruszy budowa kojca? na razie zastój :cool1: z powodu paskudnej pogody :shake: nawet nie ma jak dowieźć materiałów na "plac budowy" bo łąka rozmoczona do konsystencji mokrej gąbki. Próby wjechania dostawczakiem zakończyły by się zakopaniem w błocie. Chociaż parę dni bez deszczu :modla::modla::modla: Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No to do...kciukowej listy dołączyła i ładna pogoda! trzymam, mocno! ...:loveu: kojec już ma lokatorki...szybko potrzebny! Quote
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Baster ma dom :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzywo-obcieli-mu-uszy-potem-prawie-zaglodzili-kaukaz-baster-czeka-na-pomoc-132501/#post11876289 A te sunie z Ostatniej Szansy..:-( niedługo wątek będzie powiększony o 200 zdjęć, aż strach tam zaglądać :roll: a pogoda jak na złość "antykojcowa"... Quote
Biafra Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Soema']Baster ma dom :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzywo-obcieli-mu-uszy-potem-prawie-zaglodzili-kaukaz-baster-czeka-na-pomoc-132501/#post11876289 A te sunie z Ostatniej Szansy..:-( niedługo wątek będzie powiększony o 200 zdjęć, aż strach tam zaglądać :roll: a pogoda jak na złość "antykojcowa"... Super wiadomość :multi: Wiedziałam, ze ma szansę na adopcje :loveu: Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='Biafra']Super wiadomość :multi: Wiedziałam, ze ma szansę na adopcje :loveu: Biafra, ostatnio są coraz lepsze wiadomości :-) A co do nowego wątku to założyć go w dziale akcje na rzecz bezdomnych psów (no bo kojec posłuży bezdomniakom...) No i fajnie byłoby go założyc, tylko podajcie tu linka jeżeli go założycie... Zawsze mogę zrobić to ja jeśli nie ma komu... Quote
Camara Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='AdaK']....No i fajnie byłoby go założyc, tylko podajcie tu linka jeżeli go założycie... Zawsze mogę zrobić to ja jeśli nie ma komu... AdaK - założymy nowy wątek, jak tylko ruszy budowa :p dziś świeciło słońce, jeszcze parę takich dni.... i będzie dobrze :p Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Camara napisał(a):AdaK - założymy nowy wątek, jak tylko ruszy budowa :p dziś świeciło słońce, jeszcze parę takich dni.... i będzie dobrze :p :oops::oops::oops: O matko naturo ześlij nam słoneczne dni na tę południową Polskę! :modla::modla: Camara bo ja to do Krakowa mam 4,5 godziny drogi :roll: Tak więc dzielą nas zaledwie dwa województwa :diabloti: Quote
Recommended Posts