kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Oan ma CUDZE stopy. Te STOPY to dziedzictwo narodowe!!!! wiesz co, mar.gajko - Ty to jesteś goopia. :stupid: JAK można mieć CUDZE STOPY :crazyeye:? NARODOWE? :crazyeye: ...czy osc wczoraj coś pisała, ze te buty musi sprzedać na allegro, bo jej dziedzictwo narodowe nie wchodzi do środka? :huh: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']wiesz co, mar.gajko - Ty to jesteś goopia. :stupid: JAK można mieć CUDZE STOPY :crazyeye:? NARODOWE? :crazyeye: ...czy osc wczoraj coś pisała, ze te buty musi sprzedać na allegro, bo jej dziedzictwo narodowe nie wchodzi do środka? :huh: Nie wiem jak można. Ale na to wygląda. Stopy są z nieprawego łoża. Nie są osc!!!! Quote
zuzlikowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Borys, nie bądź goopi i zadbaj o rozrywkę na starość! Przyjdzie biafra po michy...oddaj tylko pod warunkiem,że neta Ci zainstaluje!!! Lepszej rozrywki niż teksty na własnym wątku nie znajdziesz!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co rusz coś nowego!Kryminały,komedie...nawet kurturalne teksty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chłopie,zmądrzej- michy,abo net! Ciekawe co biafra wybierze!:lol: Quote
osc Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']wiesz co, mar.gajko - Ty to jesteś goopia. :stupid: JAK można mieć CUDZE STOPY :crazyeye:? NARODOWE? :crazyeye: [/quote] no własnie - nie można stopy sa jak doopa kazdy ma swoja. tzn swoje - stopy. nie doopy Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko'] Stopy są z nieprawego łoża. Nie są osc!!!! kochana. MIMO swego wieku - nie bądź taka ortodoksyjna w poglądach. świat idzie naprzód. związek zalegalizowany, czy wolny... łoże prawe czy nieprawe... czy to ważne? :roll: chce pomóc osc - co jej bronisz. demaskujesz, dekonspirujesz... - wszak cel uświęca srodki ;) Quote
osc Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']kochana. MIMO swego wieku - nie bądź taka ortodoksyjna w poglądach. świat idzie naprzód. związek zalegalizowany, czy wolny... łoże prawe czy nieprawe... najważniejsze to, żeby była stopa lewa i prawa. Bo jak są dwie lewe albo dwie prawe to sa to stopy partnerskie. nie uznawane, przez państwo. a zeby nie bylo offtopicznie w temacie kojca. gromadze dobra na bazarek dla Borysa (wystawie w weekend bo mi czasu nie starcza:shake:) i mam piekny nowy gorsecik ze stringami - prezent od EXa. pozbywam sie go bo wbrew zapewnieniom nędznego drania Exa - mam za malo na górze i za dużo na dole żeby wyglądać tak ponętnie jak pani ze zdjęcia. Myślicie, że można taki amoralny strój przeznaczyć na tak chwalebny cel jakim jest ubity twarożek w nowym kojcu dla Borysa:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='osc'] i mam piekny nowy gorsecik ze stringami - prezent od EXa. pozbywam sie go bo wbrew zapewnieniom nędznego drania Exa - mam za malo na górze i za dużo na dole żeby wyglądać tak ponętnie jak pani ze zdjęcia. Myślicie, że można taki amoralny strój przeznaczyć :diabloti::diabloti::diabloti: myślimy, ze mozna taki amoralny strój przeznaczyć. I wierzymy, że Borys okaże się mniejszym draniem, niż nędzny drań EX - i nie będzie wnikał w detale anatomiczne tego, co będzie w środku gorsetu - ...poniekąd z racji swego wieku i swojej zaćmy :p Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 pr\zestańcie bo przez Was obudziłam dziecko i polułam monitor!!!!!!:mad: Quote
samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ost kochana - ta na tym zdjeciu to anorektyczka jakas, a Twoj Ex to musial byc goopek :mad: Borys i jego kojec na pierwsza, lacznie z twarozkiem I KONIECZNIE NOWE ZDJECIA! Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='osc'] gromadze dobra na bazarek dla Borysa ( Specyficzne te DOBRA gromadzisz. Specyficzne... Ale co tam. Gromadź. Quote
osc Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Specyficzne te DOBRA gromadzisz. Specyficzne... Ale co tam. Gromadź.[/quote] ale ja nie mowie o tej pani w srodku :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='osc']ale ja nie mowie o tej pani w srodku :evil_lol:[/quote] No to ja juz nic nei rozumiem:shake: To ta Pani nie jest dobra???? Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko'] To ta Pani nie jest dobra????[/quote] ta Pani nie jest dobra. :shake: czy Dobry Człowiek TAK wygląda???? :-( Quote
osc Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']ta Pani nie jest dobra. :shake: czy Dobry Człowiek TAK wygląda???? :-([/quote] no w sumie :shake: ale jakby odpowiednio przyrzadzic to wszystko sie zje:razz: Quote
samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 To znaczy, ze pani w srodku nie licytujemy? Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='samoglow']To znaczy, ze pani w srodku nie licytujemy?[/quote] :shake: - zobacz tylko, ile ta Pani ma włosów na głowie. ...jak zacznie je gubić - to chałupy nie doczyścisz niczym :shake: samogłow - odpuść sobie tę Panią, dobrze radzę :calus: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']:shake: - zobacz tylko, ile ta Pani ma włosów na głowie. ...jak zacznie je gubić - to chałupy nie doczyścisz niczym :shake: samogłow - odpuść sobie tę Panią, dobrze radzę :calus:[/quote] Nie zrażaj samoglow - ona potzrbuje kobeity do sprzątana.:p Bo kciuki trzyma i ma brud wielki w domu.:diabloti: Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Nie zrażaj samoglow - ona potzrbuje kobeity do sprzątana.:p Bo kciuki trzyma i ma brud wielki w domu.:diabloti:[/quote] ale ta Pani to chyba do czegoś innego jest? tak myślę? Quote
samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Co to znaczy do czego innego? Przecie ma stroj do sprzatania wlasnie...krotki, skapy, ekologiczny. A kudly? Nie takie widzialam...:cool3: Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='samoglow']Co to znaczy do czego innego? Przecie ma stroj do sprzatania wlasnie...krotki, skapy, ekologiczny. A kudly? Nie takie widzialam...:cool3:[/quote] rany boskie, w ten sposób to MY nigdy nie uzbieramy na ten kojec :placz: osc wystawia amoralny gorset z pikantną przeszłością - a samoglow chce go jako fartucha użyc do sprzątania... no a zdezorientowani chętni CO mają zrobić? :crazyeye: Quote
zuzlikowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :angryy::angryy::angryy: Borys..Ty jednak odpuść sobie ten internet! Niech biafra zabiera miski...twarożkiem karmi...ale netu nie chciej!!!!!:shake: Kociokwiku byś dostał i stwierdziłoby pospólstwo,że na starość pies...zszedł na koty!!!:shake: Szukaj Ty lepiej psiejskiej rozrywki...byleś biafrę zostawił całą!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A swoją drogą...bazarku doczekać się nie mogę!:evil_lol: Quote
samoglow Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja tez. Glownie te stopy mnie interesuja.... Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']ale ta Pani to chyba do czegoś innego jest? tak myślę?[/quote] Aleś Ty uparta! A do CZEGO innego może być taki egzemplarz potrzbny samoglowowi?????? TYLKO do sprzatania. Każdej z nas podnisłoby to odrobineczkę samopoczucie:diabloti: Hmmm. Quote
kinga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Aleś Ty uparta! A do CZEGO innego może być taki egzemplarz potrzbny samoglowowi?????? TYLKO do sprzatania. .[/quote] kochana. ale czy ty zauważyłaś, ze ta Pani to ze schodami tworzy jedno? aby w trakcie przerwy w sprzątaniu finezyjnie na nich siedzieć? czy Ty masz u siebie miejsce na schody? :crazyeye::crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kinga']kochana. ale czy ty zauważyłaś, ze ta Pani to ze schodami tworzy jedno? aby w trakcie przerwy w sprzątaniu finezyjnie na nich siedzieć? czy Ty masz u siebie miejsce na schody? :crazyeye::crazyeye:[/quote] Jakby do tej baby i tych schodów dawali jeszcze dom - TO JA BIORĘ!!!! Quote
Recommended Posts